Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 27 September, 03:26

Cornucopia - 16 sep 20 kl. 14:34

Skadeskjutet Miljöparti presenterade växelpengar i sociala åtgärderRegeringen skickade på en presskonferens fram Miljöpartiets två så kallade språkrör för att presentera lite växelpengar i budgetåtgärder för social hållbarhet. Småpengarna till utsatta familjer är så små att Socialdemokraterna antagligen inte ville presentera dessa, utan skickade istället fram ett Miljöparti som redan är nere för räkning.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Miljöparti, Miljöpartiets, Socialdemokraterna, Per Bolund, Lövin, Bolund, SEK, Sverige, MSEK, Fanta, Vänsterpartiet, Löfven, MP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadeskjutet, Miljöparti, presenterade, växelpengari , sociala, åtgärder
YLE - 13 jan 14 kl. 11:50

Nya tian presenterades

På måndagen presenterade Europeiska Centralbanken den nya tioeuros-sedeln i den nya Europaserien. Sedeln kommer att komma i omlopp sommaren 2014. ECB och de nationella centralbankerna har utvecklat den nya andra Europaserien av säkerhetsskäl.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.