News55 > Nyheter

Friday, 25 September, 08:24

News55 - 16 sep 20 kl. 14:36

Återhämtningsbonus i budgetenRegeringen och samarbetspartierna föreslår pengar till det de kallar återhämtningsbonus för personal i vård och omsorg. Arbetsgivarna kan söka bonusen för att förbättra arbetsmiljö och arbetsvillkor. I budgeten finns också höjt underhållstöd för ensamst. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Återhämtningsbonusi , budgeten
Trelleborgs Allehanda - 15 apr 13 kl. 09:25

Återhämtningen dröjer

Stigande arbetslöshet, svagare tillväxt och växande statsskuld. Sverige är inne i nio år av konjunktursvacka, enligt finansminister Anders Borg. "Vår bedömning är att våren dröjer" säger Borg som presenterar budgeten i dag.

Opinionen.se - 15 apr 13 kl. 09:15

Borg: Återhämtningen dröjer

Stigande arbetslöshet, svagare tillväxt och växande statsskuld. Prognossidorna i dagens budget är mörk läsning. Sverige är inne i nio år av konjunktursvacka, enligt finansminister Anders Borg ?

Regeringen - 23 aug 13 kl. 11:05

Det ekonomiska läget och förutsättningarna för budgeten 2014

Just nu pågår regeringsöverläggningar på Harpsund om arbetet med budgeten för 2014. I samband med det redogjorde Anders Borg för det ekonomiska läget och förutsättningarna för arbetet med budgeten 2014. - Vi ska använda styrkan i våra offentliga finanser för att tillföra energi och stödja en återhämtning.

Skånskan - 22 jan 19 kl. 16:40

Budgeten på minus 35 miljoner direkt

Lund Enligt en färsk prognos kommer kommunens budget för 2019 att sluta på ett underskott med 35 miljoner kronor, i stället för det nollresultat som var den tidigare utgångspunkten.– Det här är mycket oroväckande – redan innan saknade vi en buffert för oförutsedda händelser och kommande lågkonjunktur, säger kommunstyrelsens ordförande Philip Sandberg (L). De nya siffrorna återfinns i decemberprognosen från Sveriges kommuner och landsting (SKL).

Cornucopia - 11 okt 15 kl. 21:01

Stark återhämtning i OMXS30 under veckan

Det var inte bara oljepriset som steg kraftigt under veckan, utan även Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30 återhämtade sig rejält.

Börsindex är nu nästan tillbaka på de nivåer där dödskorset utlöstes, men en sådan här rekyl är på inget sätt ovanligt vid ett dödskors. Det måste samtidigt till betydligt långvarigare uppgång i tiden för att vi ska få ett himmelskors.

BT - 09 apr 14 kl. 07:39

Borg: Temat är stabilare återhämning

Finansminister Anders Borg lägger i dag fram regeringens sista budgetförslag före valet i september. På en pressträff säger Anders Borg att det övergripande temat i budgeten är en lite stabilare återhämtning. Han säger samtidigt att "risken för Sverige att råka illa ut vid nästa lågkonjunktur är större".

Skånskan - 30 nov 16 kl. 21:59

”Det här är en återhållsam budget”

höör Onsdagskvällens fullmäktige bekräftade en första spricka i Höörmodellen. Frågan är vad oenigheten kring budgeten betyder för det fortsatta samarbetet. ERWP.

PrivataAffärer - 06 maj 20 kl. 11:06

EU-kommissionen spår svensk återhämtning andra halvåret

”Betydande budget- och finanspolitiskt stöd bör begränsa fallet i ekonomin och på arbetsmarknaden. Inflationen väntas röra sig ytterligare nedåt”, skriver kommissionen. De bedömer att den offentliga sektorns underskott kommer att öka till över 5 procent av BNP under 2020.

Sydsvenskan - 14 sep 20 kl. 09:49

Nära tio miljarder i miljösatsning i budgeten

Regeringen föreslår nära tio miljarder för "grön återhämtning" i budgeten för 2021. Det meddelar finansmarknadsminister Per Bolund (MP) och miljö- och klimatminister Isabella Lövin (MP) på en pressträff. – Det är en rivstart för ekonomin och miljön, säg.

Aftonbladet - 14 sep 20 kl. 09:50

Nära tio miljarder i miljösatsning i budgeten

▸ Regeringen föreslår nära tio miljarder för "grön återhämtning" i budgeten för 2021..

Corren - 14 sep 20 kl. 09:55

Nära tio miljarder i miljösatsning i budgeten

Regeringen föreslår nära tio miljarder för "grön återhämtning" i budgeten för 2021..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.