Världen Idag > Nyheter

Thursday, 24 September, 06:14

Världen Idag - 16 sep 20 kl. 06:00

Krav på tuffare tag i riksdagens gängdebattHård kritik mot regeringen hördes i riksdagsdebatten om gängvåldet. – Det är svårt att beskriva regeringens insatser som annat än misslyckade, säger Moderaternas Johan Forssell..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Moderaternas Johan Forssell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krav, tuffare, tagi , riksdagens, gängdebatt
DN - 21 maj 17 kl. 14:29

Politiska krav om tuffare tag mot vaccinvägrare

I ett drygt 40-tal kommuner är andelen mässlingvaccinerade så liten att det finns risk för att smittspridning. Nu höjs politiska krav om tuffare tag mot de som inte låter vaccinera sina barn..

DN - 21 maj 17 kl. 14:29

Politiska krav på tuffare tag mot vaccinvägrare

I ett drygt 40-tal kommuner är andelen mässlingvaccinerade så liten att det finns risk för att smittspridning. Nu höjs politiska krav om tuffare tag mot de som inte låter vaccinera sina barn..

Barometern - 25 jan 14 kl. 08:27

Tuffare tag mot parkeringskaoset

När ishallen invigs i morgon, söndag, väntas massor av publik till ishallen och nu tas krafttag för att få de bilburna besökarna att parkera rätt. För tio år sedan blev det ramskri i kommunhuset när polisen bötfällde hockeybesökare som parkerat längs Grönvägen. Det ansågs att man gick för hårt fram mot felparkerarna.

Dalarnas tidningar - 26 mar 11 kl. 04:13

"Tuffare tag mot mobbare"

[BORLÄNGE] Skolkurator Kerstin Bengtsson-Norén och har stor erfarenhet av att handskas med mobbning. Hon efterfrågar tuffare tag mot mobbarna, som hon menar att det ofta tas för stor hänsyn till i Sverige. - I dag lyssnar man för mycket på och försöker förstå mobbarens beteende.

BT - 29 sep 11 kl. 17:44

Tuffare tag kan väntas mot skolor

Den omedelbara stängningen av Fredens skola i Göteborg visar vägen för Skolinspektionens nya tuffare tag. Tillsynen mot skolor som inte sköter sig skruvas upp och det lär bli fler skolor som stängs. ?

UNT - 30 dec 11 kl. 09:09

Tuffare tag mot olovliga byggen

Under 2012 väntar tuffare tag mot olovliga byggnationer i Tierps kommun. Det innebär risk för dryga merkostnader för den som inte sökt bygglov eller som missat någon annan formell del i byggprocessen..

Sydsvenskan - 30 nov 12 kl. 06:30

Tuffare tag att vänta

Tuffare tag och ändrad lagstiftning. Det är den medicin som, i den brittiska avlyssningsskandalens kölvatten, rekommenderas som bot mot framtida övertramp av pressen..

UNT - 17 jan 14 kl. 06:03

Tuffare tag mot miljöbovar i Hebei

Kina stängde drygt 8 300 miljöskadliga företag förra året i den nordliga provinsen Hebei, som har den sämsta luften i hela landet. Det utbredda missnöjet med luftkvaliteten tvingar myndigheterna till tuffare tag.(TT).

DalaDemokraten - 01 apr 14 kl. 09:54

Drabbad av våldet – kräver tuffare tag

FOTBOLL/LUDVIKA/STOCKHOLM Tommy Andersson, Brages förre klubbdirektör, kräver tuffare tag mot våldet, som kostade en fotboll-
supporter livet i samband med söndagens allsvenska.

DN - 26 aug 14 kl. 14:58

WHO kräver tuffare tag mot e-cigaretter

Det behövs betydligt tuffare tag mot e-cigaretter, konstaterar WHO i en ny rapport. Rökning inomhus bör förbjudas, likaså reklam och försäljning till unga..

YLE - 08 dec 14 kl. 17:00

Finsk innebandy skulle må bra av tuffare tag

Centern Oscar Hänninen tror hårt på Finlands chanser i tisdagens match mot Sverige i VM i innebandy. Själv skulle han vilja se lite tuffare tag på planen också i finska ligan.
Svenskarna har ju en fördel i internationella matcher när de också i sin egen liga får spela lite hårdare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.