DI > Ekonomi

Tuesday, 29 September, 05:09

DI - 16 sep 20 kl. 14:30

Uponor återinför guidning för 2020
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uponor, återinför, guidningför , 2020
DI - 19 mar 20 kl. 10:08

Uponor drar tillbaka prognos på grund av coronaeffekter

Finska verkstadsbolaget Uponor drar tillbaka sin prognos för 2020 på grund av coronavirusutbrottet..

Cornucopia - 30 jan 17 kl. 13:13

Försvarsmakten: Återinfört minimalt värnpliktsförsvar kostar ytterligare 630 MSEK

Försvarsmakten har nu räknat på vad det kostar att återinföra ett minimalt värnpliktsförvar där några få procent av en årskull ska tvingas göra värnpliktsutbildning medan övriga 95-98% kan gå vidare med utbildning, yrkeskarriärer och pensionsgrundande inkomster. Svaret är att man behöver 630 MSEK i utökade försvarsanslag, alternativt måste försämra svensk beredskap.
Anställd personal med mycket hög tillgänglighet och beredskap.

PrivataAffärer - 10 sep 20 kl. 07:56

Husqvarna föreslår återinförd utdelning

”Den starka utvecklingen har drivits av en förlängd trädgårdssäsong som avtog i slutet av augusti. Tillväxten har stärkts av stanna hemma-trenden kopplad till Covid-19 och positiva väderförhållanden”, skriver bolaget. Husqvarna säger även att produktmixen har varit gynnsam, och det gäller såväl i Husqvarnadivision som för Gardena, ”med särskilt stark tillväxt i kategorier som robotgräsklippare och bevattningslösningar”.

Cornucopia - 07 sep 17 kl. 15:56

Försvarsmaktens perspektivstudie: Ökade anslag och Nato behövs för svenskt försvar efter 2020

Försvarsmakten har i dagarna levererat en delrapport om sin stora perspektivstudie om svenskt försvar efter år 2020 fram till år 2035. Utan ökade anslag kommer svensk försvarsförmåga minska. Försvarsmakten understryker både ett behov av 2% av BNP till försvaret samt Natomedlemskap ("traktatsbundna försvarsgarantier" med "bi- och multilateral operationsplanering") för att trovärdigt krigsavhållande svenskt försvar.

Cornucopia - 15 jan 19 kl. 09:14

Robot 70 och 90 återinförs som brigadluftvärn och på Gotland

Luftvärnsrobotsystemen 70 och 90 dammas av ur materielreserven och återinförs som brigadluftvärn uppger ÖB på Försvarsmaktens hemsida. Brigaderna behöver utökat luftvärnsskydd, i praktiken mot attackhelikopter och taktiskt attackflyg, men även mot UAV:er. Grundutbildningsplatserna ska också öka till 5 000 och en cyberförsvarsutbildning ska påbörjas för att fylla Försvarsmaktens behov.

PrivataAffärer - 16 sep 19 kl. 09:14

Uppgifter: Tak för uppskov vid reavinst återinförs

Uppskovstaket återinförs den 1 juli 2020. Men maxbeloppet ska höjas permanent från 1,45 miljoner kr till tre miljoner kr. Totalt 2,4 miljarder kr avsätts till det här under mandatperioden.

Dagens Medicin - 22 okt 19 kl. 12:33

Sörmland återinför patientavgifter

Region Sörmland återinför patientavgifter i primärvården nästa år. Det föreslår den politiska majoriteten i sin budget för 2020..

YLE - 07 feb 19 kl. 11:50

SHL röstade för att förändra det svenska hockeyseriesystemet – direktnedflyttning föreslås att återinföras efter en paus på 35 år

Mycket pekar på att det svenska hockeyseriesystemet görs om inför säsongen 2020–21. Klubbarna i SHL har nämligen godkänt de förändringar som utredaren Ola Lundberg föreslog i november. Reformen skulle göra seriesystemen i SHL och Hockeyallsvenskan identiska.

Skånskan - 18 okt 19 kl. 05:30

Gratis kollektivtrafik för äldre – från 2020

ESLÖV Om allt går vägen kan alla som bor i Eslöv och som fyllt 70 år få gratis kollektivtrafik inom kommunen från juni nästa år.Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden beslutade på torsdagen att gå vidare med planerna, som var ett vallöfte från Socialdemokraterna och finns med i S-M-L-majoritetens handlingsprogram för mandatperioden.
Då hette det att ”’äldre” skulle få gratis kollektivtrafik i kommunen.

Realtid - 10 sep 20 kl. 07:41

Husqvarna återinför utdelning

Husqvarna Group har ökat nettoomsättningen med 21 procentför de första två månaderna av det tredje kvartalet 2020 (jämfört med motsvarande period föregående år och justerat för valutakursförändringar). .

Cornucopia - 17 apr 15 kl. 13:12

Nödvändig upprustning av svensk försvarsförmåga - men finansiering saknas

Regeringspartierna och (m), (c) och (kd) (nedan kallade allianspartierna även om (fp) saknas) är överens om ökade anslag till försvarsbudgeten med initialt 1.3 miljarder år 2016 stigande till 2.5 miljarder år 2020, tillsammans med ett antal utökade svenska förmågor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.