Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 21 September, 05:59

Vestmanlands Läns Tidning - 16 sep 20 kl. 14:27

Insändare: Jag vill känna trygghet som kvinnaJag älskar att vara ute i naturen och gärna på Björnön, men nu vet jag inte längre. Det är många....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Björnön

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareJag vill , känna, trygghetsom , kvinna
SmålandsPosten - 21 jul 14 kl. 06:41

Man ska känna trygghet oavsett var man bor

Kommentar till Polisen behövs där det är mest folk av Lasse Strömberg den 10 juli. Att döma av rubriken på Lasse Strömbergs insändare så vill han inte ha polis på landsbygden eftersom här finns minst folk.
Till skillnaden från honom så vill jag och Center­partiet att folk ska kunna känna sig trygga oavsett var de bor, i staden eller på landet.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

UT - 05 jul 18 kl. 01:00

Insändare: Nu låtsas högerpartiet SD vara arbetarparti

Sommar med välförtjänt semester på gång. Skönt att känna trygghet om vi råkar bli sjuka eller skadade eller förlorar jobbet..

Vestmanlands Läns Tidning - 11 aug 20 kl. 06:27

Insändare: Ytan måste hållas öppen för att öka säkerhet och trygghet

Svar. Inger Francke undrar i en insändare i VLT den 4 augusti om varför blommande ytor längs....

BT - 04 jan 15 kl. 11:46

Insändare: 0,3 % av Syriens asylsökande kom till Sverige

Under de senaste månaderna har jag läst ett stort antal insändare som beklagat sig över bristen på exakta och tillförlitliga uppgifter om den ökande flyktingströmmen till Sverige. Jag har mött människor, som varit förtvivlade över vad de uppfattat som en invasion av flyktingar, som på sikt skulle förstöra vår svenska kultur och ödelägga de offentliga finanserna. Jag bestämde mig därför att ta reda på aktuella fakta och fann nedanstående uppgifter på Migrationsverkets hemsida (migrationsverket.

ÖstersundsPosten - 22 mar 16 kl. 10:24

INSÄNDARE: Norrmejerier närmast ett hot mot länets mjölkproduktion

I en del insändare föreslår man att Jämtlands bönder ska gå över till Norrmejerier. Man bör då känna till att de bönder i Jämtland som i nuläget levererar till Norrmejerier har handplockats av Norrmejerier..

YA - 06 aug 18 kl. 01:01

Insändare: Valrörelsens mörka baksida

Svar på Moderaternas insändare i YA den 2 augusti. Det är tråkigt att uppleva Moderaterna i Ystads desperata vilja att bränna sina skepp istället för att blicka framåt och öppna upp för en ny tid. .

YA - 07 aug 18 kl. 02:02

Insändare: Vi har lösningar på Skurups problem

Svar på Magnus Alm (S) insändare "Svartmåla utan att ha egna lösningar" i YA 2 augusti. Jag presenterar fakta kring vänsterstyrets tillkortakommande kring kommunens välfärdsverksamheter. Det du missat eller inte vill erkänna är att jag är den politiker i Skurups kommun som efter det att Skurupspartiet bildats lämnat in i särklass flest motioner av kommunfullmäktiges 41 ledamöter.

YA - 17 jun 19 kl. 02:02

Insändare: Med en Natobas på Gotland skulle jag känna mig tryggare

Varje gång det svenska försvaret genomför övningar med försvarsalliansen Nato händer samma sak: Då dyker ”fredsvänstern” upp som på kommando för att kratta manegen åt vår verkliga fiende, diktaturen och gangsterstaten Ryssland som Eje Hellerstedt med flera inte nämner i sin insändare..

ÖstersundsPosten - 16 mar 20 kl. 09:36

Insändare: Svar: Häpnadsväckande att underkänna länets energi- och klimatstrategi

Nej Sten Bredberg, riktigt så enkelspårig är jag nog inte som du skriver. Insändare: Svar: Varför....

DalaDemokraten - 01 sep 20 kl. 06:09

Insändare: Till alla sossar och allmänna vänsterväljare

Tidningar och sociala medier översvämmas av insändare och debattartiklar från borgerligheten. I....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.