SR > Nyheter

Tuesday, 29 September, 15:55

SR - 16 sep 20 kl. 14:00

Dubbelmördaren förhörs i rättenRättegången mot den man som erkänt att han dödat en kvinna och en pojke i Linköping för 16 år sedan fortsätter. Idag förhörs den åtalade 37-åringen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubbelmördaren, förhörsi , rätten
Nyheter 24 - 05 jun 12 kl. 09:44

Dubbelmördaren i Högdalen döms till vård


Ansvarig för Cold case-gruppen missnöjd med domen. Som Nyheter24 tidigare berättat erkände en 34-årig man tidigare i år att han är skyldig till båda de mord i Högdalen i Stockholm som inträffade i november 2007. Detta efter att han varit på fri fot tills att polisens Cold case-grupp fått upp ögonen för honom som tänkbar gärningsman till de två dåd som länge betraktades som separata brott.

GT - 11 sep 13 kl. 13:39

Här äter livstidsdömde dubbelmördaren mat

JÖNKÖPING. Här sitter den livstidsdömde Leif Axmyr, 75, och äter lunch i centrala Jönköping. Dubbelmördaren har tagit plats vid ett fönsterbord i en lunchrestaurang på Storgatan i stadsdelen Väster.

Dalarnas tidningar - 02 jan 17 kl. 08:30

Rätt av Kronofogden att utmäta av dubbelmördaren Anders Eklund

Tingsrätten ger Kronofogden rätt.
Det skadestånd som dubbelmördaren Anders Eklund fick på 28 000 kronor var rätt att utmäta..

DalaDemokraten - 02 jan 17 kl. 08:30

Rätt av Kronofogden att utmäta av dubbelmördaren Anders Eklund

Tingsrätten ger Kronofogden rätt.
Det skadestånd som dubbelmördaren Anders Eklund fick på 28 000 kronor var rätt att utmäta..

Expressen - 20 apr 17 kl. 10:34

Dubbelmördaren får träffa sin nya fästmö

Nu får livstidsdömde dubbelmördaren Juha Ruotsalainen, 44, träffa sin fästmö i högsäkerhetsfängelset Salberga. Fången har tidigare knivmördat en fästmö som ville lämna honom – och försökte sedan trä tillbaka förlovningsringen på hennes finger. Men förvaltningsrätten tycker inte det finns tillräckliga skäl för att neka besöken..

Expressen - 01 nov 13 kl. 06:32

Dubbelmördaren på Öland ska nu dömas

Pierre Karlsson, 55, mördade sina vänner på Öland och satte sedan eld på deras garage. I dag fortsätter rättegången och då ska rätten få reda på resultatet av dubbelmördarens psykiatriska status. Rätten har redan bestämt att han är skyldig - nu ska straffet bestämmas.

BT - 01 feb 13 kl. 07:34

Dubbelmördaren i Mårdaklev skrivs ut ? risk för brottslighet kvarstår

Mannen som dömdes för dubbelmordet i Mårdaklev 2004 slipper sluten rättspsykiatrisk vård och får bo i egen lägenhet. Men fortfarande bedöms det finnas risk för allvarlig brottslighet. Det framgår av en dom från förvaltningsrätten som prövat om den 33-årige mannen kan skrivas ut från kliniken i Växjö där han vårdats.

Expressen - 14 dec 14 kl. 20:28

Dubbelmördaren bryter tystnaden

Pierre Karlsson, 57, dömdes både i tingsrätten och hovrätten till livstids fängelse för dubbelmordet i Flakeböle på Öland. Nu väljer han att för första gången bryta tystnaden och ge sin version i en exklusiv intervju med Ölandsbladet..

Expressen - 02 dec 17 kl. 13:20

Dubbelmördaren Aziz skyller på "dödspatrull"

Livstidsdömde företagaren Lanko Aziz mördade gängledaren Merhawi Aregai och ytterligare en man i en "kallblodig avrättning", enligt tingsrätten.Lanko Aziz nekar – i sitt överklagande till hovrätten pekar han nu ut en medlem i en "dödspatrull" för morden.Den utpekade sitter häktad misstänkt för ett annat mord..

GT - 31 jul 20 kl. 06:00

Dubbelmördaren för farlig  – nekas tidsbestämt straff

Två småbarnspappor föll offer för Assad Bouguerba, 37, när han sköt ihjäl dem med ett automatvapen på en grusväg.Bouguerba dömdes till livstids fängelse för dubbelmordet.Nu har tingsrätten avslagit hans ansökan om att få sitt straff tidsbestämt – risken att han återfaller i allvarlig brottslighet är för hög.

BT - 01 feb 13 kl. 07:34

Öppen vård för dubbelmördaren i Mårdaklev

Den 33-årige man som mördade två kvinnor på ett utredningshem i Mårdaklev utanför Svenljunga 2004 har släppts från rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö, enligt flera medier. Mannen som begick det så uppmärksammade dubbelmordet sade att han handlat på order av en dödsgud. Han dömdes till sluten vård med utskrivningsprövning.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Tio nya dödsfall med bekräftad covid-19

Ytterligare tio personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige..

SR - 1 timme sedan

Just nu: Folkhälsomyndighetens pressträff

På Folkhälsomyndighetens pressträff idag medverkar Karin Tegmark Wisell, Malin Grape och Bitte Bråstad från Folkhälsomyndigheten, Iréne Nilsson Carlsson från Socialstyrelsen och en företrädare för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

SR - 2 timmar sedan

Socialstyrelsen om missade cancerfallen: ”Bekymmersamt”

Pandemin kan ha påverkat vården mer än vad man tidigare har sett. Det säger Mattias Fredricson som är enhetschef på Socialstyrelsen, med anledning av den rapport som landets regionala cancercentrum publicerade i går och som varnar för över 3500 oupptäckta cancerfall..

SR - 2 timmar sedan

Macron vill medla i Belarus

Frankrikes president Emmanuel Macron ska hjälpa till och medla i den politiska krisen i Belarus. Det lovade han idag i ett samtal med oppositioneledaren Svetlana Tichanovskaja i Litauen..

SR - 2 timmar sedan

Damberg: "Det är viktigt att vi har all fakta på bordet"

Igår kom nya uppgifter från dokumentärfilmare på Discovery kring Estoniakatastrofen 1994, om ett hittills okänt hål på ena sidan av passagerarfartyget. Inrikesminister Mikael Damberg kommenterar nu uppgifterna:.

SR - 4 timmar sedan

Ingen bojkott av parlamentet i Hongkong

I Hongkong har frågan om att bojkotta parlamentet delat den pro-demokratiska oppositionen. Men idag kom besked att majoriteten av parlamentarikerna sitter kvar..

SR - 4 timmar sedan

Pressträff om idrotten

Inrikesminister Mikael Damberg (S) och Amanda Lind (MP), kultur- och demokratiminister med ansvar för idrottsfrågorna, håller en gemensam pressträff kl 11..

SR - 6 timmar sedan

Åtal väcks i Macchiarini-fallet

Nu åtalas kirurgen Paolo Macchiarini för grov misshandel i fallet med syntetiska luftstrupar vid Karolinska universitetssjukhuset..

SR - 7 timmar sedan

Bostadsort kan avgöra hjärtvård

Bostadsorten kan avgöra vilken behandling en hjärtpatient får, skriver företrädare för hjärtsjukvården på DN debatt..

SR - 8 timmar sedan

FN kräver att Nigeria omprövar shariadomar

Två domar i norra Nigeria har väckta starka reaktioner i omvärlden, sedan en musiker och en tonåring dömts till hårda straff av shariadomstolar. Och nu kräver en människorättsgrupp från FN att Nigeria omprövar straffen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.