UNT > Sport

Tuesday, 22 September, 19:01

UNT - 16 sep 20 kl. 14:00

Sandins ofrivilliga väntan: Ligger inte i mina händerEtt flertal klubbar i Europa har visat intresse men just nu lutar det åt att det inte blir något spel i höst för Rasmus Sandin. I väntan på en ny säsong fystränar han, spelar golf och ägnar sig åt yoga..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Europa, Rasmus Sandin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sandins, ofrivilliga, väntan, Liggerinte i mina , händer
Ekonomistas - 31 jan 18 kl. 08:50

Amorteringskraven ökar obalanserna på bostadsmarknaden

Amorteringskraven ökar två obalanser på bostadsmarknaden. Den ena obalansen är den stora skillnaden för högbelånade hushåll mellan boendeutgifter och egentliga boendekostnader. Denna skillnad är i själva verket ett stort ofrivilligt sparande, närmare 14 000 kr per månad för en genomsnittlig trerumslägenhet i Stockholm.

Ekonomistas - 19 feb 18 kl. 10:01

Hur amorteringskraven drabbar unga som vill köpa en etta I

Unga bostadsköpare utan förmögenhet eller rika föräldrar måste låna för att köpa en etta. Men för högbelånade ettor i Stockholms kommun medför det gällande amorteringskravet på 2% en stor skillnad mellan boendeutbetalningar och egentliga boendekostnader. Med 85% belåningsgrad och 2% amortering för en genomsnittlig etta i Stockholms kommun blir boendeutbetalningen så hög som 10 200 kr per månad, medan boendekostnaden är så låg som 2 400 kr per månad.

Sydsvenskan - 10 jun 17 kl. 19:15

Knäpaddling och ofrivilliga dyk i väntan på hårdare vindar

Sara Bohlin ville testa kite men vinden var för svag så hon fick pröva stand up paddling.

Ekonomistas - 27 maj 19 kl. 12:00

Amorteringskraven: Felaktiga grunder och negativa effekter

Finansinspektionen har de senaste åren infört amorteringskrav och genomdrivit en övrig åtstramning på bolånemarknaden. Detta har skett på felaktiga grunder, har negativa välfärds- och fördelningseffekter och försämrar bolånemarknadens funktionssätt. Syftet har varit att öka bolånetagarnas motståndskraft och minska risken för djupare lågkonjunkturer, men i själva verket minskar amorteringskraven motståndskraften och snarast ökar risken för djupare lågkonjunkturer.

Skånskan - 28 dec 16 kl. 10:01

Ett fullspäckat år att vänta med Mede

– Att någon gång få bära en galaklänning borde vara en mänsklig rättighet. Det händer något då, allt blir som en saga, säger Petra Mede.
Och hon borde veta.

Kristianstadsbladet - 03 sep 13 kl. 09:51

Tufft spelschema för KDFF

Foto: Tom Wall
23 dagar sedan senaste matchen. Nu väntar fyra matcher på 13 dagar för ett pressat Kristianstads DFF. ?

PrivataAffärer - 09 okt 19 kl. 09:14

Riksbanken: Mer kontanter i rörelse

Det skulle bland annat kunna förklaras av att människor vill ha kontanter hemma av beredskapsskäl och att butikerna tömmer sina kassor mer sällan. – Det finns per definition väldigt dålig statistik över användningen av kontanter, de är anonyma. Men vi ser inga tecken på att kontantanvändningen skulle öka, utan den verkar fortsätta minska.

Kristianstadsbladet - 04 sep 14 kl. 14:08

Kulturen har blivit en kreativ näring

Hon slår sig för bröstet för Skapande skola och regionalisering. Men har kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (M) och alliansregeringen på allvar lagt om kursen för kulturpolitiken? Nej, säger de forskare TT talat med.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 14 kl. 14:08

Kulturen har blivit en kreativ näring

Hon slår sig för bröstet för Skapande skola och regionalisering. Men har kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth (M) och alliansregeringen på allvar lagt om kursen för kulturpolitiken? Nej, säger de forskare TT talat med.

Skånskan - 12 mar 17 kl. 12:59

Här är Pinters Svek sann teaterkonst

Recension/scen scen Svek
Av Harold Pinter Översättning: Anna Kölén Regi: Dennis Sandin Scenografi och kostym: Stine Martinsen Ljus: Mads Nielsen Mask: Siv Nyholm Medverkande: Erik Borgeke, Susanne Karlsson, Mattias Linderoth, Yazan Alqaq Premiär på Intiman i Malmö 11 mars 2017 ERWP.fif(0)Ibland kan ett teaterbesök ge ett riktigt lyckorus över hur fantastisk teaterkonsten är. Det är när precis allt sitter – text, dialog, regi, gestaltning, kostym, scenografi.

Ekonomistas - 28 maj 18 kl. 15:24

Replik: Arbetsmarknadsekonomiska rådets analys av minimilönernas sysselsättningseffekter är välgrundad

Detta gästinlägg av Lars Calmfors, Simon Ek, Ann-Sofie Kolm, Tuomas Pekkarinen och Per Skedinger vid nyligen nedlagda Arbetsmarknadesekomiska rådet är en replik på Niklas Blomqvists inlägg om minimilöners sysselsättningseffekter. Niklas Blomqvist ger sin slutreplik högst upp i kommentarsfältet. I ett inlägg på Ekonomistas den 17 maj ifrågasätter Niklas Blomqvist Arbetsmarknadsekonomiska rådets beskrivning av forskningen om minimilönernas sysselsättningseffekter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.