Expressen > Nyheter

Saturday, 26 September, 22:49

Expressen - 16 sep 20 kl. 14:03

Ett nytt dödsfall i covid-19 i regionenEtt nytt dödsfall i covid-19 har registrerats i Västra Götaland.Totalt har 859 personer dött i viruset i regionen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Västra Götaland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett nytt, dödsfalli , covid-19i , regionen
GT - 01 jun 20 kl. 14:01

Ett nytt dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under måndagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya statistik rörande corona.Ett nytt dödsfall har rapporterats i Västra Götalandsregionen.Sammanlagt har nu 551 avlidit till följd av covid-19  i regionen..

GT - 11 jun 20 kl. 14:06

Ett nytt dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Ett nytt dödsfall i covid-19 har registrerats i Västra Götaland senaste dygnet, enligt Folkhälsomyndighetens statistik.Totalt har 632 nu avlidit i VG-regionen till följd av coronaviruset.Av de totalt 196 nya sjukdomsfall som konstaterats i Sverige det senaste dygnet som kommer fler än hälfte, 110 stycken, från Västra Götaland..

GT - 07 jul 20 kl. 14:01

Ett nytt dödsfall i Västra Götaland

Klockan 14 presenterades Folkhälsomyndighetens dagliga statistik över utvecklingen av coronaviruset i landet.Den visar att ett nytt dödsfall i covid-19 har rapporterats in i Västra Götaland senaste dygnet.Sammanlagt har nu 763 personer avlidit i sjukdomen i regionen..

Expressen - 11 sep 20 kl. 14:02

Ett nytt dödsfall i Västra Götaland

Ett nytt dödsfall i covid-19 har rapporterats in i Västra Götalandsregionen det senaste dygnet visar Folkhälsomyndighetens senaste statistik. Sammanlagt har 857 personer dött i sjukdomen i regionen..

GT - 03 aug 20 kl. 14:01

Ett nytt dödsfall i VG-regionen – enda i Sverige

Under måndagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götalandsregionen rapporterades ett nytt dödsfall – det enda i hela Sverige. Totalt har 839 dött till följd av corona i regionen..

GT - 02 jul 20 kl. 14:04

Ett nytt dödsfall i Västra Götalandsregionen

Under torsdagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götaland rapporterades ett nytt dödsfall.Sammanlagt har 762 personer dött till följd av corona i regionen..

Expressen - 13 aug 20 kl. 14:01

Ett nytt dödsfall i Västra Götaland

Under tisdagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götalandsregionen rapporterades ett nytt dödsfall.Totalt har 843 personer dött till följd av corona i regionen..

GT - 13 aug 20 kl. 14:01

Ett nytt dödsfall i Västra Götaland

Under torsdagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götalandsregionen rapporterades ett nytt dödsfall.Totalt har 843 personer dött till följd av corona i regionen..

Expressen - 21 aug 20 kl. 14:03

Ett nytt dödsfall i Västra Götaland

Under fredagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götalandsregionen rapporterades ett nytt dödsfall.Totalt har 849 personer dött till följd av corona i regionen..

BT - 24 apr 20 kl. 12:21

Nytt dödsfall i covid-19 på Säs – Borås näst flest smittade i regionen

Säs rapporterar nu sitt fjortonde dödsfall orsakat av coronaviruset. – Den avlidne är en man som tillhör riskgruppen, säger chefläkare Sara Degerman Carlsson..

GT - 28 maj 20 kl. 14:01

Ett nytt dödsfall i Västra Götaland

Folkhälsomyndighetens nya siffror för antalet coronadödsfall kom under torsdagseftermiddagen. Ytterligare en person har dött till följd av covid-19 i Västra Götaland.Sammanlagt har 511 personer dött i regionen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.