Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 27 September, 17:36

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 13:52

Hösten stormar in – varning för vistelse till havs▸ Hösten har kommit med stormsteg – här blir det kulingvarning och stormvindar.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hösten, stormarin , varningför , vistelsetill , havs
Aftonbladet - 26 mar 14 kl. 22:18

”Hästen” stormar mot allsvenskan

”Tråkigt att säga men det är bara att fortsätta köra”.

PrivataAffärer - 02 okt 17 kl. 09:45

Börsen statistiskt sett stark på hösten - men varning för rekyl

Nu går vi in i en period som statistiskt sett brukar vara stark på börsen. Men med tio uppgångsdagar i rad i bagaget är det möjligen läge att avvakta en rekyl innan man ökar aktieexponeringen....

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 15:13

Värsta stormhösten på länge

Ovanligt många stormar har drabbat Sverige under hösten.Det fjärde kraftpaketet, kallad Ivar, slet av tak och fällde träd över vägar och järnvägsspår.
Delar av centrala Östersund spärrades av under torsdagskvällen för att folk inte skulle skadas.

BT - 13 dec 13 kl. 15:15

Värsta stormhösten på länge

Ovanligt många stormar har drabbat Sverige under hösten. Det fjärde kraftpaketet, kallad Ivar, slet av tak och fällde träd över vägar och järnvägsspår.Delar av centrala Östersund spärrades av under torsdagskvällen för att folk inte skulle skadas.

Cornucopia - 21 sep 18 kl. 09:18

Hösten är här - klass 2-varning för storm

Efter en sista ordentlig indiansommarvecka utfärdade SMHI igår en klass 2-varning för storm på Västkusten. Med det kan vi nog säga att hösten är här, även om stormvarningen succesivt reducerats. Och så blir det ett utmärkt tillfälle att plocka undan sommaren för oss som bor på Västkusten, och gå igenom preppingen för infrastrukturstörningar.

BT - 12 dec 13 kl. 18:46

Ivar stormar in över Sverige

Nu har stormen Ivar dragit in över landet, något som märktes direkt. En högspänningsledning har blåst ner över järnvägsspåret i Storlien, träd har fallit omkull och elbolaget Jämtkraft har i nuläget närmare 650 strömlösa kunder. En högspänningsledning har blåst ner över järnvägsspåret i Storlien och ett tak har blåst av det gamla stationshuset, uppger polisen.

Västerbottens Folkblad - 12 feb 17 kl. 18:16

Varning för stor lavinfara

Naturvårdsverket har gått ut med en varning om stor lavinfara i Abisko/Riksgränsen i Norrbottensfjällen. Varningen gäller den 13 februari, men faran bedöms att bestå även under tisdagen. Naturvårdsverket avråder från all vistelse i området där spontana laviner är troliga..

YLE - 28 okt 13 kl. 14:10

Det stormar till havs i natt

I natt ska det storma i södra Finland. Stormvarning ges för Finska viken och norra Östersjön: Sydvästlig storm 22 m/s. På de andra sjödistrikten varnas för hård vind.

YLE - 07 feb 15 kl. 08:02

Det stormar till sjöss i dag

Det ska blåsa hårt till havs i dag. Meteorologiska institutet ger stormvarning Ålands hav, Bottniska viken, Norra Östersjön och Skärgårdshavet. Vindstyrkor på mellan 23 och 25 meter per sekund utlovas.

SVT - 27 okt 13 kl. 14:15

Klass 2-varning för storm i morgon

Ovädret från Atlanten närmar sig nu västra Sverige SMHI har utfärdat en klass 2-varning för stormar. ? Det är till och med en liten risk för orkanbyar, säger SVT:s meteorolog Jannicke Geitskaret..

SVT - 27 okt 13 kl. 15:15

SMHI: Klass 2-varning för storm i morgon

Ovädret från Atlanten närmar sig nu västra Sverige och SMHI har utfärdat en klass 2-varning för stormar. ? Det är till och med en liten risk för orkanbyar, säger SVT:s meteorolog Jannicke Geitskaret..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.