Expressen > Nyheter

Monday, 21 September, 21:06

Expressen - 16 sep 20 kl. 13:43

LO:s hoppfulla prognos: Botten har passeratsBotten i den svenska ekonomin är passerad och blev ungefär så djup som befarats.Återhämtningen har inletts och kan bli något snabbare än väntat.Det skriver LO-ekonomerna i en ny konjunkturprognos som presenterades på onsdagen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
LO

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO:s, hoppfulla, prognos, Bottenhar , passerats
BT - 19 dec 17 kl. 13:12

SMHI:s hoppfulla prognos inför julafton

Längtar du också efter en vit krispig julafton med snötäckta landskap? Borås Tidning bad Charlotta Eriksson, meteorolog vid SMHI, om en prognos inför den stundande julhelgen..

DN - 04 maj 20 kl. 20:50

Ministerns dystra prognos: Botten är inte nådd

Arbetslösheten ser ut att hamna på elva procent redan i sommar. Trots det klarar inte Arbetsförmedlingen av att göra slut på de pengar….

PrivataAffärer - 09 jul 20 kl. 11:07

Analytiker: Maj blir kanske botten i stället för april

”Det var lite svagare än jag räknat med. Jag hade trott att den skulle plana ut, men nu sjönk den i stället 1,5 procent. Det finns dock fortsatt en uppåtrisk för vår prognos att BNP kommer att falla 9 procent under andra kvartalet och Riksbanken som har en liknande prognos”, säger Olle Holmgren, ekonom vid SEB.

Cornucopia - 15 dec 18 kl. 19:14

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-talet. I blogginlägget nedan finns en prognos för hur det ser ut framöver om denna spegling fortsätter. För procentsats på nedgången från dagsläget, och när botten i kraschen i så fall nås, läs vidare nedan.

Nyan - 11 timmar sedan

Amorellas botten är skadad

Dykare som undersökt Viking Lines Amorella har konstaterat vissa skador i botten.
Det meddelade rederiet vid halv elva-tiden på måndagsmorgonen: – Dykare har undersökt fartyget under söndagskvällen. För tillfället utreds skadornas omfattning.

Dagens Media - 05 dec 13 kl. 11:31

IRM hoppfulla inför 2014

Förväntningarna på reklammarknaden nästa år höjs efter IRM:s senaste prognos..

Trelleborgs Allehanda - 17 maj 13 kl. 07:07

Botten passerad för teknikföretagen


Produktionen för teknikföretag i Sverige väntas i år minska med 2 procent, enligt Teknikföretagens nya konjunkturprognos för 2013. Men den absoluta botten är passerad, anser Teknikföretagen. Antalet anställda i Sverige kommer däremot att fortsätta att minska.

YLE - 13 jan 16 kl. 08:05

Hypo: Botten är nådd - nu borde ekonomin vända

Hypoteksföreningen ser en liten ljusning i Finlands ekonomi. Banken, som är specialiserad på bostadslån, spår i sin första ekonomiska prognos för i år att botten är nådd, och att ekonomin börjar växa lite i år. Exporten till grannländerna återhämtar sig en aning och den inhemska konsumtionen ökar lite.

DI - 29 aug 17 kl. 16:00

TV-prognos får europeisk sektor på fall

En sänkt prognos över intäkterna från tysk tv-reklam har fått medieföretaget Prosieben att på tisdagen uppvisa den sämsta intradagutvecklingen på fyra år i Frankfurt. Samtidigt var mediasektorn ned drygt 2 procent inom Stoxx Euro 600-indexet med tv-sändningsbolag i botten..

GöteborgsPosten - 07 feb 19 kl. 11:12

Sverige i botten i EU-prognos

Sverige tillhör bottenländerna när EU-kommissionen återigen tvingas sänka sin prognos om tillväxten 2019. Vinterprognosen är en dyster läsning – förutom för Grekland..

GöteborgsPosten - 07 feb 19 kl. 13:07

Sverige i botten i EU-prognos

Sverige tillhör bottenländerna när EU-kommissionen återigen tvingas sänka sin prognos om tillväxten 2019. Vinterprognosen är en dyster läsning – förutom för Grekland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.