Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 20 September, 06:25

Sydsvenskan - 16 sep 20 kl. 13:41

När Israel ritar om kartan.Med nya fredsavtal blir friheten större i Israel..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Israel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När Israel, ritarom , kartan
UNT - 17 dec 14 kl. 21:40

Frankrike ritar om kartan

Frankrikes parlament har röstat igenom ett förslag som ritar om den politiska kartan i landet och minskar antalet administrativa regioner från 22 till 13..

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 21:42

Frankrike ritar om kartan

Frankrikes parlament har röstat igenom ett förslag som ritar om den politiska kartan i landet och minskar antalet administrativa regioner i landet från 22 till 13. Ändringen syftar till att trimma kostnader och effektivisera administrationen i landet. Tusentals har protesterat mot ändringen i Alsace i östra Frankrike.

SvD - 17 dec 14 kl. 21:40

Frankrike ritar om kartan

Frankrikes parlament har röstat igenom ett förslag som ritar om den politiska kartan i landet och minskar antalet administrativa regioner i landet från 22 till 13. Ändringen syftar till att trimma kostnader och effektivisera administrationen i landet..

BT - 17 dec 14 kl. 21:40

Frankrike ritar om kartan

Frankrikes parlament har röstat igenom ett förslag som ritar om den politiska kartan i landet och minskar antalet administrativa regioner i landet från 22 till 13. Ändringen syftar till att trimma kostnader och effektivisera administrationen i landet. Tusentals har protesterat mot ändringen i Alsace i östra Frankrike.

Expressen - 05 nov 15 kl. 22:00

Berg och Meltzer ritar om tv-kartan

Högt tempo och späckat program. Berg och Meltzer ritar om tv-kartan. Bäst: när de har vinlunch..

Nyteknik - 06 mar 17 kl. 15:38

Opel-köp ritar om kartan för bilindustrin

Den franska bilkoncernen PSA:s köp av Opel ritar om kartan för den europeiska bilindustrin. Däremot är det fortfarande oklart hur köpet kan gynna PSA:s enskilda varumärken, enligt analytiker..

DI - 21 dec 18 kl. 11:15

”Svensk start up ritar om kartan tack vare nytt avancerat riskbedömningverktyg”

SR Intelligence är en svensk start up som ritar om kartan för bakgrundskontroller vid rekrytering. Baserat på över 800 frågor som vi ställer mot insamlad persondata, kan vår IT-lösning generera en risk-profil som hjälper företag att förstå vilka risker de tar i en viss rekrytering. Det är unikt, säger bolagets grundare Pierre Gudmundson..

Världen Idag - 02 maj 19 kl. 00:00

Om kartan inte stämmer med verkligheten ...

”Om kartan inte stämmer med verkligheten, så stämmer kartan.” Så kanske man kan sammanfatta den svenska synen på Israel, palestinierna och den så kallade Mellanösternkonflikten. Jag skriver ”så kallade” eftersom Mellanösternkonflikten i många svenskars och andra européers ögon är synonym med konflikten mellan Israel och palestinierna.

Cornucopia - 28 aug 19 kl. 14:30

Ritar utesluten vänsterpartist om den politiska kartan i riksdagen?

Vänsterpartiet gav idag beskedet att man utesluter en av partiets mer kända profiler, efter en lång konflikt med partiledningen kring bland annat frågor om kvinnoförtryck och hedersrelaterat våld. Om den uteslutne Amineh Kakabaveh (oberoende) behåller sin riksdagsplats kan detta rita om den politiska kartan, då vänstersocialisterna V+MP+S därmed blir lika stora som C+L+M+KD+Kakabaveh, och regeringens politik utanför JÖK:en kan därmed förlamas.
Vänsterpartiet.

Världen Idag - 28 maj 18 kl. 17:05

Mannen som angrep Israel – vill radera landet från kartan

Han anses vara hjärnan bakom en rad terrorattacker mot judiska mål och vara den som gav order om missilangreppet på Israel nyligen. Qassem Soleimani har avancerat till Irans mäktigaste militäre ledare och säger sig vilja "radera" Israel från kartan..

BT - 13 jan 19 kl. 20:23

Avtalet ritar om den politiska kartan

Ännu är det den stora ovissheten som regerar Sverige. Men det råder full visshet i ett avseende: Oavsett om Stefan Löfven får rött eller grönt ljus på onsdag håller den politiska kartan på att ritas om..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.