Resume > Ekonomi

Saturday, 19 September, 03:58

Resume - I förrgår: 13:36

Centern försvarar Annie Lööfs Youtubekanal efter kritiken: ”Höjer förtroendet för politiker”En människa av kött och blod – eller en polerad partiledare som gör sig redo för valet 2022? Annie Lööf nya Youtubekanal har både hyllats och sågats. ”Det är en naturlig utveckling i takt med sociala mediers intåg i våra liv. Politiker bör finnas där väljarna finns”, säger partiledarens pressekreterare Stina Wernersson..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Annie Lööfs Youtubekanal, Lööf, Youtubekanal, Stina Wernersson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centern, försvarar, Annie, Lööfs, Youtubekanalefter , kritiken, Höjer, förtroendet, för politiker
NT - 20 sep 11 kl. 13:54

Söderköpings-centern hoppas på Annie

Söderköpings centerkrets förordar att Annie Lööf väljs till ny partiledare vid centerstämman i Åre som inleds på torsdagen..

YA - 30 nov 18 kl. 16:19

Montessoriskola: Centern försvarar sitt agerande

Centern har inte gått emot sitt eget förslag angående en framtida Montessoriskola. Det hävdar fullmäktigeledamoten Carl-Göran Svensson (C)..

Sydsvenskan - 23 sep 15 kl. 15:03

Centern lockar M-väljare

Centern säger ja till Nato och en liberal invandringspolitik.På partistämman i Falun, som inleds på torsdagen, är populära partiledaren Annie Lööf inte på plats. Hon väljer nyfödda dottern Ester före politiken för några dagar.

YA - 12 jan 13 kl. 04:00

Centern som god pralin

Foto:
För ett par månader sedan handlade den svenska politiska debatten om riksdagspolitiker som skrek ?babbe? och ?

Dagen - 27 sep 11 kl. 03:00

I väntan på "Nya Centern"

Det "nya Centerpartiet" - kommer vi att få se den förvandlingen?Att centerpartisterna är nöjda med sin nya partiledare Annie Lööf har framgått tydligt under partiets stämma i Åre i helgen.Ett stjärnskott på den politiska himlen.

DI - 17 dec 18 kl. 19:30

Centern är inget mittenparti

DEBATT. Centern, med partiledaren Annie Lööf, är berett att släppa fram Stefan Löfven (S) som statsminister för att minska SD:s politiska inflytande. Att i alla frågor, stora som små, utestänga ett parti i riksdagen från inflytande är ingen bra idé i en demokrati, skriver DN:s före detta politiska chefredaktör Svante Nycander..

SvD - 12 sep 11 kl. 07:30

Centern framåt med Annie Lööf vid rodret

M backar med 2,4 procentenheter..

SvD - 02 nov 12 kl. 14:23

Centern försvarar lunchbeslut

Aftonbladet - 01 apr 16 kl. 10:06

Centern behöver Annie Lööf

Alliansfritt Sverige - 11 jul 12 kl. 13:56

Annie Lööf - då: hyllad nu: sågad

OMDÖMEN. När hon tillträdde prydde hon omslaget på det liberala magasinet Neo med texten "Hoppet - Så ska Annie Lööf rädda Centern, Alliansen och friheten", hon beskrevs som ett politiskt underbarn och själv lovade hon att centern skulle ha minst 20 procent i väljarstöd 2022. Nu tycks hoppet ha falnat, väljarna har fortsatt att vända centern ryggen och nu sågas Annie Lööf av liberala Expressens ledarredaktion.

Skånskan - 08 nov 18 kl. 13:47

Centern i Skåne står bakom Annie Lööf

Skåne Centern i Skåne står eniga bakom Annie Lööfs besked att rösta nej till en moderatlett regering.På måndag kommer talman Andreas Norlén att föreslå moderatledaren Ulf Kristersson som statsministerkandidat.
Centern och liberalerna har aviserat att de kommer att rösta nej till en regering med ett eller flera allianspartier som tar stöd av Sverigedemokraterna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.