GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 21 September, 20:27

GöteborgsPosten - 16 sep 20 kl. 07:00

Formstarka Umeå FC vill förlänga sviten – möter Halmstad bortaI kväll möts Halmstad och Umeå FC i Superettan i fotboll på Örjans Vall. Umeå FC har en svit på fyra matcher utan förlust. Halmstad vann sin senaste match med 3–0 mot AFC Eskilstuna..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Umeå FC, Halmstad, Superettan, Örjans Vall, FC, AFC Eskilstuna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Formstarka, UmeåFC vill , förlänga, sviten, möter, Halmstad, borta
GöteborgsPosten - 09 maj 18 kl. 22:11

Formstarka Umeå vill förlänga sviten - möter Kvarnsveden borta

I dag är det dags för match för Kvarnsveden som tar emot Umeå hemma på Ljungbergsplanen. Umeå har fyra matcher i rad utan förlust i Elitettan inför mötet med andraplacerade Kvarnsveden. Kvarnsveden vann senast mot Böljan med 2–0..

GöteborgsPosten - 30 jun 18 kl. 05:00

Formstarka Umeå vill förlänga sviten - möter Lidköping FK borta

I dag möts Lidköping FK och Umeå på Framnäs IP. Umeå har tre matcher i rad utan förlust i Elitettan inför mötet med fjärdeplacerade Lidköping FK. Lidköping FK vann sin senaste match med 4–0 mot Böljan..

GöteborgsPosten - 08 sep 18 kl. 05:01

Formstarka Umeå vill förlänga sviten - möter KIF Örebro borta

I dag möts KIF Örebro och Umeå på Behrn Arena. Umeå har fem matcher i rad utan förlust i Elitettan inför mötet med tredjeplacerade KIF Örebro. KIF Örebro vann sin senaste match med 4–1 mot Böljan..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 05:00

Formstarka Ljusdal vill förlänga sviten - möter Umeå borta

I dag möter Ljusdal Umeå på bortaplan på Umeå Energi Arena. Ljusdal har tre matcher i rad utan förlust i Elitettan inför mötet med niondeplacerade Umeå. Umeå förlorade sin senaste match med 2–5 mot Lidköping FK..

GöteborgsPosten - 08 jun 19 kl. 07:00

Formstarka Sollentuna vill förlänga sviten - möter Gefle borta

I dag är det dags för match för Gefle som tar emot Sollentuna hemma på Gavlevallen. Sollentuna har en svit på fyra matcher utan förlust i division 1 norra inför mötet med tiondeplacerade Gefle i fotboll. Gefle blev utan poäng i mötet med Umeå FC senast..

GöteborgsPosten - 17 maj 19 kl. 07:00

Formstarka Stenungsund vill förlänga sviten - möter Vårgårda borta

I kväll möts Vårgårda och Stenungsund på Tånga Hed. Stenungsund har sex matcher i rad utan förlust i division 2 norra Götaland inför mötet med niondeplacerade Vårgårda i fotboll. Vårgårda vann sin senaste match med 3–0 mot Lidköpings FK..

GöteborgsPosten - 12 apr 18 kl. 22:10

Formstarka Neutrala vill förlänga sviten - möter Diseröd borta

I kväll är det dags för match för Diseröd som tar emot Neutrala hemma på Romevi. Neutrala har tre matcher i rad utan förlust i division 6 Göteborg D inför mötet med Diseröd. I den senaste matchen för Diseröd fick laget med sig en poäng efter 1-1 mot Knippla..

GöteborgsPosten - 16 apr 18 kl. 22:10

Formstarka Önnered vill förlänga sviten - möter Pushers borta

I kväll är det dags för match för Pushers som tar emot Önnered hemma på Gröna Vallen. Önnered har tre matcher i rad utan förlust i division 6 Göteborg C inför mötet med Pushers. Pushers blev utan poäng i mötet med FC Linné senast..

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 22:47

Formstarka Malmö vill förlänga sviten - möter Djurgården borta

I kväll möts Djurgården och Malmö på Tele2 Arena. Malmö har tre matcher i rad utan förlust i Allsvenskan inför mötet med Djurgården. Djurgården förlorade sin senaste match med 0-2 mot AIK..

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 22:51

Formstarka AIK vill förlänga sviten - möter Örebro borta

I kväll möter AIK Örebro på bortaplan på Behrn Arena. AIK har tre matcher i rad utan förlust i Allsvenskan inför mötet med Örebro. Örebro har en svit på tre matcher utan förlust inför mötet med AIK..

GöteborgsPosten - 18 apr 18 kl. 22:10

Formstarka Backatorp vill förlänga sviten - möter Hålta borta

I kväll möter Backatorp Hålta på bortaplan på Kareby Hed. Backatorp har en svit på tre matcher utan förlust i division 6 Göteborg D inför mötet med Hålta. Hålta förlorade sin senaste match med 1-3 mot Hisingen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.