Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 23 September, 10:31

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 13:36

Oklart hur Handelsbanken lokalt påverkas1000 bankanställda kommer bli övertaliga när Handelsbanken ska minska ner på antalet kontor. Hur de lokala kontoren påverkas är ännu oklart..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Handelsbanken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklarthur , Handelsbanken, lokalt, påverkas
SVT - 30 sep 15 kl. 18:52

VW–skandalen: Oklart hur bilar påverkas av ny programvara

Först i slutet av året kan svenska kunder få sina bilar åtgärdade. Men det är ännu oklart om och hur bilarna kommer att påverkas av den nya programvaran. Det är beskedet från Volkswagens svenska dotterbolag..

Skånskan - 11 okt 19 kl. 09:48

Ännu oklart hur pendlarna påverkas av gränskontrollerna

Öresund Från och med den 12 november kommer den danska polisen att genomföra gränskontroller en till två gånger i veckan på de största gränsövergångarna mot Sverige. Men hur stora störningar det kommer att innebära för pendlare och övriga resenärer är oklart, uppger Øresundsbro Konsortiet och Skånetrafiken för News Øresund.– Vi har inte fått någon speciell information om eventuella danska gränskontroller.

DN - 18 jun 18 kl. 11:38

Oklart hur SAS påverkas om Norwegian säljs

Det kan bli dragkamp om flygbolaget Norwegian. Nu ger sig Lufthansa in i matchen om lågprisjätten. Som största flygbolag i Skandinavien kommer ett köp av Norwegian att få konsekvenser för SAS men det är ännu oklart vilka.

NT - 29 aug 19 kl. 10:00

Oklart hur teatern påverkas av branden

Hur branden drabbar Östgötateatern och höstens föreställningar är oklart..

Kristianstadsbladet - 03 nov 16 kl. 20:30

Så påverkas vi av valet i USA

Så påverkas vi lokalt av det amerikanska valet. Henrik Fritzon (S), Region Skåne, och Pierre Månsson (L), Kristianstads kommun, om hur de tror vi lokalt påverkas av den kommande veckans stora händelse, presidentvalet i USA. Samt hur de resonerar kring vad vi har att lära och varför de tror intresset för valet är så stort..

Skånskan - 10 nov 16 kl. 17:21

Krock på E6:an – trafiken kan påverkas

Två bilar har kolliderat på E6 vid Svedala. Ingen ska enligt uppgift vara skadad. ERWP.

Expressen - 15 jan 19 kl. 09:54

Två lastbilar i krock – oklart skadeläge

Två lastbilar har kolliderat i en korsning i Malmö.Det är oklart hur trafiken påverkas.– Jag har fått in det som en sidokollision.

BT - 08 sep 14 kl. 18:10

Oklart om byggstarten påverkas

Med hjälp av en ny vägslitageavgift för långtradare presenterar nu Socialdemokraterna järnvägsinvesteringar för 27 miljarder kronor mer än de borgerliga. Men gruppledaren i riksdagen, Mikael Damberg vågar ändå inte lova snabbare byggstart för banan Borås-Göteborg. – Nej, det är omöjligt att säga exakt när bygget kan starta.

SN - 15 aug 16 kl. 17:01

Ostlänken: Oklart hur boende påverkas

Kommer Ostlänken gå genom mitt vardagsrum? Nästa år påbörjas byggandet – men frågan har för åtskilliga berörda ännu inte fått något svar. – Potentiella köpare undrar hur det kommer se ut, hur det kommer låta.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 16 kl. 09:40

700 får gå från Alfa Laval – oklart hur Lund påverkas

null.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 17 kl. 09:59

Oklart hur flyget påverkas av reseförbud

Än är det svårt att se vilken effekt president Donald Trumps inreseförbud för människor från flera i huvudsak muslimska länder kommer att ha på flyg- och sjötrafiken. Cirka 300 personer på väg till USA har stoppats runt om i världen. Flygbolaget Emirate.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.