Mobil > Teknik

Tuesday, 29 September, 14:43

Mobil - 16 sep 20 kl. 13:12

Samsungs mobilappar nu i Windows 10 – så får du Androidappen i datornNu kan på sätt och vis köra telefonens appar i Windows..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Windows, Androidappen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samsungs, mobilapparnu i , Windows10 , får du , Androidappen i datorn
IDG - 24 mar 11 kl. 12:41

Samsungs mobilappar når 100 miljoner nedladdningar

Samsungs marknadsplats för mobiltelefoner innehåller nu över 13 000 appar..

IDG - 4 timmar sedan

Grafiska Linuxprogram nästa milstolpe för Windows WSL


Snart kommer användare att kunna köra grafiska Linuxprogram på en dator med Windows 10 via Windows Subsystem for Linux, WSL. Detta framkom under konferensen XDC och bekräftas av Microsoft..

Dagensanalys.se - 06 apr 17 kl. 10:59

Se upp för Samsungs Tizen operativsystem – det är en stor säkerhetsrisk

Samsungs Tizen operativsystem är en röra och har stora säkerhetsbrister, trasig kryptering och amatörnivå kodning, enligt ett uttalande från säkerhetsforskare i Kaspersky Labs Security Analyst Summit. Amihai Neiderman sa att Tizen kan vara ”den värsta koden jag någonsin sett” efter att han granska Samsungs programvara som används för att driva de deras Galaxy Gear-märkesklockor, Smart TV, och några av dess smartphones, samt deras kameror och hushållsapparater. Amihai Neiderman fortsatte sågningen av Tizen ”allt du kan göra fel, gör de.

IDG - 12 nov 12 kl. 09:43

Samsungs Windows 8-platta når Sverige i november

Samsungs bidrag till Windows 8-sortimentet heter Ativ Smart PC och släpps den här månaden..

Dagensanalys.se - 03 okt 18 kl. 14:00

Plattformen SOTI ONE lanseras för bättre hantering av mobilappar

SOTI ONE-plattformen har nu lanserats efter ett år av beta-tester. Lanseringen sker i samband med den årliga användarkonferensen SOTI SYNC i Dublin, där även ett nytt samarbete med Lenovo offentligjordes. Den ökande användningen av och komplexiteten inom mobilitet och IoT ställer större krav på IT-avdelningen och innebär stora investeringar när mobila appar och system ska byggas och kopplas till backendsystemet.

HBL - 14 aug 13 kl. 13:36

Windows Phone tredje största operativsystemet

Smarttelefonmarknaden har ändrat på sig det senaste kvartalet. Telefoner som använder operativsystemet Windows gick om Blackberrys operativsystem, RIM.Microsofts Windows Phone-operativsystem, som används i bland annat Nokias Lumia-smarttelefoner, blev det tredje största smarttelefonoperativsystemet i april?

Computer Sweden - 07 dec 11 kl. 09:49

Samsung kör Windows i ny pekplatta

Slate PC är namnet på Samsungs ny pekplatta som har lite mer kraft under huven jämfört med företagets Androidprodukter. Nu är det Windows 7 som gäller med möjlighet att uppgradera till Windows 8..

IDG - 07 dec 11 kl. 10:02

Samsung kör Windows 7

Slate PC är namnet på Samsungs ny pekplatta som har lite mer kraft under huven jämfört med företagets Androidprodukter. Nu är det Windows 7 som gäller med möjlighet att uppgradera till Windows 8..

Dagensanalys.se - 18 feb 19 kl. 12:15

Nordiska annonsörer lägger fjärdedel av digitala budgeten i mobilappar

PubMatic har tagit reda på att reklamköpare, trots oro över bedrägerier och frågor kring mätbarhet, lägger närmare en fjärdedel av sin digitala annonsbudget på reklam i mobilappar. Bakgrunden till det ökande intresset är bättre targeting och möjligheter att skapa engagemang. Forresters undersökning, som genomfördes i oktober 2018 på uppdrag av PubMatic, visar att nordiska reklamköpare lägger i genomsnitt 45 procent av sin totala digitala reklambudget på mobilen, (delat mellan cirka 22 procent mobil webb och 23 procent mobilappar).

Dagensanalys.se - 30 maj 18 kl. 10:55

Annonsering i mobilappar växer kraftigt

Betalda annonsvisningar i mobilappar ökade med 84% första kvartalet 2018, visar en rapport från PubMatics. Mobilannonsering fortsätter växa starkt enligt PubMatics rapport Quarterly Mobile Index (QMI), som påvisar trender inom mobil annonsering och publiceras kvartalsvis. Tre trender är tydliga under första kvartalet 2018: den starka tillväxten av annonsering i mobilappar, fortsatt expansion vad gäller header bidding på mobilt innehåll och ökade annonsbetalningar för flerkanalsvisningar.

Dagensanalys.se - 07 sep 18 kl. 05:58

Annonsering i mobilappar fortsätter öka

PubMatic, en säljplattform (SSP) har presenterat årets andra rapport om trender inom mobilannonsering, Quarterly Mobile Index (QMI). Rapporten, som bland annat pekar på fortsatt ökad annonsering i mobilappar och inom mobil video och mer utbredd användning av privata marknadsplatser (PMPer) samt betalningslösningar i flera kanaler, ger marknadsförare och publicister insikter i hur de bäst kan dra nytta av programmatiska annonseringsmöjligheter inom mobilområdet. Undersökningen visar bland annat att investeringarna inom mobil annonsering ökade med 25 procent under andra kvartalet 2018, jämfört med motsvarande period förra året och intensifieras nu globalt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.