UNT > Lokalt

Sunday, 27 September, 03:16

UNT - 16 sep 20 kl. 13:02

De öppnar ny delikatessbutik: ”Har varit mycket folk”En ny delikatessbutik har öppnat vid Vallhovs säteri i Jumkil. Det handlar om Vasilis och Sigrid Mathantverk..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Vallhovs, Jumkil, Vasilis, Sigrid Mathantverk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De öppnar ny delikatessbutikHar varit mycket , folk
NSD - 08 sep 16 kl. 08:53

Ny delikatessbutik öppnar i Luleå

En delikatessbutik som inriktar sig på ryska mat- och smårätter öppnar i centrala Luleå på fredag 9 september..

Corren - 16 nov 17 kl. 16:39

Bröt sig in i delikatessbutik

På onsdagsmorgonen upptäckte personalen hur någon brutit sig in i en delikatessbutik i centrala Ödeshög..

NSD - 06 dec 19 kl. 09:51

Italienarna satsar på ny delikatessbutik

I dag är det premiär för Paret Barbieris nya delikatessbutik i Boden..

Skånskan - 19 apr 18 kl. 04:00

Många brott mot folk­rätten

Ef­ter det miss­tänkta gift­gas­an­greppet i Douma i Sy­ri­en med ef­ter­föl­jan­de bomb­ningar av USA, Frank­ri­ke och Stor­bri­tan­ni­en har dis­kus­sionen om brott mot folk­rätten förts. Båda de nämnda an­fallen är de­fi­ni­tions­mäs­sigt brott mot folk­rätts­liga re­gler.
Men så­dana har fö­re­kommit flera gånger de senaste de­cen­ni­erna, även om man bara räknar de till­fäl­len då stor­makterna varit in­blan­dade.

Sydsvenskan - 01 okt 14 kl. 09:20

Ologisk hastighetsgräns lär folk att köra för fort

Man tar sig för pannan när man hör logiken bakom kommissarie Thomas Modighs uttalande om hastighetsbegränsningen vid vägarbetet på E 22 vid Gastelyckan i Lund (Lundasidorna 26/9). Först var det skyltat 70 vid vägarbetet, en rimlig hastighet, men eftersom folk inte höll hastighetsbegränsningen så sänkte de till 50. Var finns logiken i detta?

Supermiljöbloggen - 23 sep 18 kl. 12:56

Greta: Om folk skulle förstå på riktigt skulle de göra något åt klimatet

Greta Thunberg beskriver sig på Twitter som en "15-årig klimatradikal med Aspergers".  Hon började skolstrejka för klimatets skull veckorna innan valet och har sedan dess väckt uppmärksamhet över hela världen. SMB har fått äran att intervjua den blivande legenden.

Nyheter 24 - 30 apr 12 kl. 13:16

Läget under kontroll i Lund och Uppsala: "Folk krökar på gräsmattan"


Valborgsfirandet i full gång i studentstäderna. LUND/UPPSALA. Festen har redan pågått i flera timmar i studentstäderna, men hittills är läget under kontroll.?

Politikerbloggen - 06 jan 13 kl. 08:37

Vad är ni så rädda för, Folk och Försvar?


DEBATT. I en tid när den svenska beredskapen är usel och då den offentliga debatten om detta lyser med sin frånvaro är det viktigare än någonsin att samla så många försvarspolitiska debattörer som möjligt. Vi kan därför bara beklaga att Folk och Försvar vägrar att godkänna SDU som medlemsorganisation.

Skånskan - 20 apr 16 kl. 17:49

Folk å rock flyttar in i dansrotundan

LÖDERUP Folk å Rock i Malmö tar över dansrotundan Solhällan i Löderup.
Sommartid ska här skapas en musik-, mat- och kulturscen som hämtat inspiration från bland annat Texas och San Francisco.Elva butiker som mest1977 öppnade Kenneth Ovesson sin första Folk å Rock-butik i Lund.

Skånskan - 28 jun 16 kl. 14:52

Polisen lyssnade på folk i Bara centrum

BARA Buskörning med bilar och mopeder och ungdomar som uppehåller sig på olämpliga platser stod i centrum när polisen besökte Bara för att prata med folk och ta del av deras erfarenheter.På måndagskvällen var det halvtomt på parkeringen vid centrumbyggnaden. i Bara.

Skånskan - 15 feb 17 kl. 01:00

Van­ligt folk finns över­allt

ERWP.fif(2)Vill stats­mi­nis­ter Ste­fan Löfven (S) träffa van­ligt folk finns knappast ett bätt­re till­fäl­le än Almedalsveckan. Här full­kom­ligt myllrar det av van­ligt folk i alla möj­liga former och an­tal.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.