Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 23 September, 01:58

Vestmanlands Läns Tidning - 16 sep 20 kl. 13:00

Debatt: Öppet brev till KommunfullmäktigeNu är namnen inlämnade som i skrivande stund sammanställs och räknas av kommunens tjänstemän. Jag....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Kommunfullmäktige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Öppet, brevtill , Kommunfullmäktige
DalaDemokraten - 16 mar 16 kl. 18:41

Pinsam debatt i Falu kommunfullmäktige

Det är inte ofta vi vill föra debatten i Falu kommunfullmäktige vidare när ordföranden klubbat av. Men i torsdags passerade den ständigt svartmålande falupartisten Maria Gehlin och den mer blågråmelerade moderaten Björn Ljungqvist anständighetens gränser så till den grad att allmänheten bör få veta det. Redan själva frågan, om majoriteten i Falun beaktar FN:s barnkonvention, och motiveringen för att frågan ställdes avslöjar en pinsam okunnighet.

BT - 19 jun 13 kl. 13:19

Oppositionens budget vann i kommunfullmäktige

Efter en fyra timmar lång debatt fattade Herrljunga kommunfullmäktige det något oväntade beslutet att anta S-budgeten i stället för den som lagts fram av den styrande alliansen. Skiljelinjen mellan de två förslagen var bland annat om de pengar som Herrljunga kommun får genom förändringarna i utjämningssystemet skulle användas delvis till en skattesänkning och delvis till framtidssatsningar som alliansen ville eller om man skulle göra större satsningar som S ville. Genom att KV beslutade ställa sig bakom S-förslaget och FP redan hade deklarerat att de lämnar alliansen fick S-budgeten det stöd som krävdes för att köra över alliansen.

Trelleborgs Allehanda - 18 dec 17 kl. 18:00

Debatt vid sista kommunfullmäktige

En parkeringsstrategi för Trelleborgs stad antogs på årets sista kommunfullmäktigemöte på måndagen. Och Torbjörn Karlsson (S) fick en fråga han inte visste om han borde svara på..

Västerbottens Folkblad - 25 jan 17 kl. 20:00

Öppet brev: ska landsbygden prioriteras ner?

På måndag ska Umeå kommunfullmäktige rösta om Vänsterpartiets förslag om en ny förskola i Bullmark. Elisabet Forsell (V) vill uppmana alla ledamöter i kommunfullmäktige att noga tänker efter. På måndag 30/1 ska Umeå kommunfullmäktige rösta om Vänsterpartiets förslag att bygga en ny F-6-skola i Bullmark.

Dalarnas tidningar - 04 dec 19 kl. 09:20

DEBATT: Öppet brev till Kommunfullmäktige i Borlänge

Angående detaljplan Uvbergsviken och dess hantering.Varför låtsas vara demokratisk när kommunen....

Västerbottens Folkblad - 29 apr 13 kl. 13:07

Kommunal lämnar över öppet brev

Vid dagens kommunfullmäktige i Umeå lämnade Kommunal över ett öppet brev med krav på förbättrade arbetsvillkor för Umeå kommuns anställda. - Välfärdssektorn utsätts för stora [...].

Nerikes Allehanda - 16 apr 20 kl. 08:06

Läs brevväxlingen mellan krogarna och politikern – svaret på kraven ►Flera krögare kritiska ►Öppet brev

Ägare till 17 krogar och restaurangföretag enades i ett öppet brev till kommunfullmäktige i....

Kristianstadsbladet - 21 apr 14 kl. 10:00

Dämpad opposition i kommunfullmäktige

Foto: Johanna Wallin
De senaste årens livliga politiska debatt i Kristianstad har inte smittat av sig på politikerna. Oppositionen i kommunfullmäktige har varit mindre aktiv än under den förra mandatperioden.
C4 Shopping.

Skånskan - 06 sep 16 kl. 14:26

Rysare i kommunfullmäktige

HÖRBY Efter en oerhört jämn omröstning klubbades beslutet om en kommunal hyresgaranti igenom i kommunfullmäktige. Beslutet föregicks av en livlig debatt.När förslaget om att införa en kommunal hyresgaranti var uppe på bordet i kommunstyrelsen i augusti så reserverade sig Moderaterna, Sverigedemokraterna och SPI.

BT - 13 nov 12 kl. 07:52

Listan till kommunfullmäktige

Här är listan över SD:s ledamöter i kommunfullmäktige i Borås - och var de har tagit vägen. William Petzäll: Blev riksdagsledamot efter valet och lämnade kommunpolitiken. Lämnade sedan SD och blev politisk vilde.

Barometern - 11 dec 13 kl. 07:50

Öppet brev till kommunalråden

En livligt diskuterad fråga i de lokala medierna det senaste året har varit ­planerna på att samla hela Linnéuniversitetet i Ölandshamnen. Näringslivet har protesterat. Nästan 5 500 Kalmarbor har skrivit på protest­listor och krävt att medborgarna ska få en möjlighet att påverka beslutsprocessen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.