GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 19 September, 23:35

GöteborgsPosten - 16 sep 20 kl. 07:00

Johanneberg med fem raka förluster i bagaget möter StyrsöJohanneberg är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 6 Göteborg C herr i fotboll, och skulle behöva ta poäng mot Styrsö hemma på Mossens IP. Inför matchen har hemmalaget fem förluster i rad. Styrsö har inför matchen hållit nollan bakåt i tre matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Johanneberg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Styrsö, Göteborg, Mossens IP, Johanneberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johannebergmed , femraka , förlusteri , bagaget, möter, Styrsö
GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 07:00

Fem förluster i rad - nu hoppas Ramberget på seger mot Björkåsen

Ramberget jagar en seger när laget möter Björkåsen hemma på Bravida Arena. Inför kvällens match har hemmalaget fem förluster i rad i division 7 Göteborg B, och har halkat ner till sjunde plats i tabellen. Bortalaget har 15 förluster i rad, senaste mot Hjuvik med 1–4..

GöteborgsPosten - 11 jul 20 kl. 07:00

Fem förluster i rad – nu hoppas Sunnanå på seger mot Älvsjö AIK

Sunnanå jagar en seger när laget möter elfteplacerade Älvsjö AIK hemma på Electrolux Home Arena. Inför dagens match har hemmalaget fem förluster i rad i Elitettan i fotboll, och har halkat ner till 14:e plats i tabellen. Bortalaget har tre raka förluster, senaste mot Kvarnsveden med 1–2..

GöteborgsPosten - 22 sep 18 kl. 07:00

Fem förluster i rad - inte mycket talar för seger för Eskilsminne mot Värnamo

Eskilsminne jagar en seger för att bryta sviten på fem förluster i rad i U 19 Div 1 södra Götaland, men får det riktigt tufft när laget möter förstaplacerade Värnamo hemma på Harlyckan. Värnamo har inför matchen hållit nollan bakåt i fem matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Eskilsminne..

GöteborgsPosten - 06 sep 19 kl. 07:00

Fem förluster i rad - nu hoppas Kode på seger mot Lunden ÖBK

Kode jagar en seger när laget möter elfteplacerade Lunden ÖBK borta på Överåsvallen. Inför kvällens match har bortalaget fem förluster i rad i division 4 Göteborg A i fotboll, och har halkat ner till fjärde plats i tabellen. Hemmalaget har också fem matcher i rad utan seger..

Dalarnas tidningar - 27 jan 18 kl. 15:22

Efter fem förluster i rad - äntligen är sviten bruten för Mora

Matchen mellan Mora och Modo i Jalas Arena slutade 5-3 (2-1, 0-1, 3-1). Ett skönt trendbrott för Mora. Laget hade före lördagens hemmamatch fem förluster i rad i J20 SuperElit fortsättningsserie i....

Länstidningen i Jämtland - 10 feb 18 kl. 15:37

Efter fem förluster i rad - äntligen är sviten bruten för Östersund

Matchen mellan Umeå och Östersund slutade 1-2 (1-1). Ett skönt trendbrott för Östersund. Laget hade före lördagens bortamatch fem förluster i rad i division 1 övre Norrland i bandy.

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 22:10

Fem förluster i rad - nu hoppas Eritreanska på seger mot Chalmers

Eritreanska jagar en seger när laget möter sjätteplacerade Chalmers hemma på Kviberg. Inför dagens match har hemmalaget fem förluster i rad i division 6 Göteborg B, och har halkat ner till tolfte plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Chalmers, 2-1 mot Fässberg hemma..

GöteborgsPosten - 09 maj 18 kl. 20:03

Efter fem förluster i rad - äntligen är sviten bruten för Warta

Matchen mellan Warta och Mossen på Sälöfjordsvallen slutade 4–3 (4–1). Ett skönt trendbrott för Warta. Laget hade före onsdagens hemmamatch fem förluster i rad i division 5 Göteborg B i fotboll..

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 20:29

Efter fem förluster i rad - äntligen är sviten bruten för Kongahälla

Matchen mellan Kongahälla och Gunnilse på Kongevi slutade 2–2 (0–1). Ett skönt trendbrott för Kongahälla, även om det inte blev seger. Laget hade före fredagens hemmamatch fem förluster i rad i division 3 nordvästra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 19 maj 18 kl. 14:25

Efter fem förluster i rad - äntligen är sviten bruten för Varbergs GIF

Matchen mellan Olympic och Varbergs GIF på Lindängens IP slutade 0–0. Ett skönt trendbrott för Varbergs GIF, även om det inte blev seger. Laget hade före lördagens bortamatch fem förluster i rad i division 2 västra Götaland i fotboll..

GöteborgsPosten - 25 maj 18 kl. 22:02

Fem förluster i rad - nu hoppas Fredriksdal/Äng på seger mot Ingelstad

Fredriksdal/Äng jagar en seger när laget möter femteplacerade Ingelstad hemma på Sjöavallen. Inför dagens match har hemmalaget fem förluster i rad i division 2 mellersta Götaland, och har halkat ner till elfte plats i tabellen. Ingelstad vann senast mot FC Vetlanda med 5–1..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.