Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 25 September, 08:40

Dalarnas tidningar - 16 sep 20 kl. 13:00

Debatt: Stor risk att förlora en generation unga vuxna till långvarig arbetslöshetVi befinner oss i halvtid just nu. Mitt emellan riksdagsvalen. En mandatperiod som inte påminner....
Läs mer på Dalarnas tidningar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Stor, riskatt , förloraen , generation, unga, vuxna, till långvarig arbetslöshet
PrivataAffärer - 26 jun 18 kl. 11:23

Ekonomen: Handelskriget en stor risk för sommarbörsen

Han konstaterar att temperaturen höjts markant i handelskonflikten efter Trumps hot om nya tullar mot Kina och EU samt det motåtgärder som också presenterats. Inte minst Kina-tullarna kan få stor effekt: ”Om Donald Trump skulle göra allvar av utspelet handlar det därmed om tullar på varor totalt motsvarande 450 miljarder dollar. Det ska jämföras med USA:s totala varuimport från Kina som landade på strax över 500 miljarder dollar förra året.

YA - 26 mar 14 kl. 16:20

Ystad kan förlora polisverksamhet

Ystads status som huvudort för polisen är hotad. När polisen i landet vid årsskiftet slås samman till en myndighet är det stor risk att Ystad samtidigt fråntas både arresten och möjligheten att utreda dygnet runt.
– Det känns som att det är stor risk att Ystad inte längre kommer att vara en huvudort i den nya organisationen.

SvD - 15 nov 16 kl. 08:22

Banker avvisar risk: ”Extremt svårt att förlora pengar”

Bostadsobligationerna är unikt säkra. Så svarar bankerna dem som pekar på risker med värdepappret. Samtidigt medger SEB att kunder med rörlig ränta tar en stor risk..

Västerbottens Folkblad - 17 feb 15 kl. 10:01

[PLUS] Trots lag mot målvakter – liten risk förlora bilen

Skulder för obetalda p-böter ökar i Västerbotten. Men risken att få sin bil beslagtagen är låg....

SVT Debatt - 27 jul 13 kl. 05:44

Islamisternas våld kan leda till kristen exodus från Mellanöstern

MELLANÖSTERN När islamister kommer till makten i Mellanöstern svävar regionens kristna i fara. Men vi i Västvärlden är dåliga på att utkräva ansvar av regimerna. Skydd för minoriteter måste bli en central del i USA:s och EU:s politik för Mellanöstern och Nordafrika.

Dagens PS - 17 okt 17 kl. 12:00

Krönika: ”Jag vill ju inte förlora mina pengar”

DagensPS sparkrönikör Therese Lundstedt skriver om ”den ultimata paradoxen” hos småspararna. Varje vecka pratar jag om sparande, aktier, investeringar och börsen med hundratals nyfikna. Alla blir de peppade, inspirerade och insiktsfulla av informationen om och tanken på att man kan få pengarna att växa genom att investera dem på börsen i stället för på sparkontot.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lät tioåringar förlora med 32–0 i protest mot motståndarens elitsatsning

Under de senaste åren har det pågått en debatt inom svensk fotboll angående hur stor elitsatsning man ska ha bland barn och ungdomar. En del tycker att man i tidig ålder ska försöka få spelarna så bra som möjligt och lägga stor vikt vid resultaten, medan andra tycker att det viktigaste är att barnen har roligt.När Enskede IK:s pojkar födda 2001 skulle möta Hammarbys motsvarighet i P01 division 4 fick de reda på att Hammarby skulle ställa upp med spelare födda 2003, skriver Dagens Nyheter.

ÖstersundsPosten - 11 apr 16 kl. 13:15

Debatt: Vi har allt att förlora på en storregion

Den 15 april väntas Socialdemokraterna i länet säga ja till Stornorrland, trots att det inte funnits tid för debatt och trots att inte ens villkoren är kända. Det enda vi vet är att vi med stor sannolikhet har allt att förlora:.

YLE - 22 jul 17 kl. 16:45

Korsholmspolitiker i hätsk debatt om fusionsfrågan

Sedan några dagar tillbaka pågår en livlig debatt i sociala medier mellan förtroendevalda i Korsholm. Frågan om fusionsförhandlingar med Vasa delar kommunens största parti SFP, och stämningen mellan de två lägren verkar nu sämre än på länge. - Jag är mycket häpen över hätskheten och tonfallet, säger Carola Lithén som är kommunfullmäktigeordförande i Korsholm.

Alliansfritt Sverige - 05 jan 14 kl. 13:09

Om du undrar varför högern tjatar så mycket om debattklimatet så är det för att de håller på att förlora

Något håller på att hända i samhällsdebatten - eller rättare sagt håller något att hända om samhällsdebatten. Under vintern 2013 och början av 2014 verkar det vara helt omöjligt att debattera sakfrågor utan att debatten om debatten diskuteras. Den här texten handlar om peka i stora drag på en rad olika tendenser och den är självfallet generaliserande av sin natur.

Supermiljöbloggen - 22 nov 14 kl. 12:40

Regeringen kan förlora om Förbifart Stockholm och Bromma flygplats

Regeringen förlorade en omröstning i trafikutskottet och ser ut att förlora en kommande omröstning i riksdagen. Beslutet om att skjuta upp bygget av Förbifarten kan rivas upp, och alliansen tillsammans med sverigedemokraterna försöker stoppa beslutet om att införa en förhandlingsperson som ska se över möjligheterna att stänga Bromma flygplats.    Alliansen och Sverigedemokraterna röstade i riksdagens trafikutskott i torsdags för att alliansens motioner om Förbifart Stockholm och Bromma flygplats ska snabbehandlas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.