Expressen > Sport

Thursday, 24 September, 13:48

Expressen - 16 sep 20 kl. 12:55

”Han kan göra 15-20 mål – ett riktigt fynd!”Ta chansen att ta ut ditt drömlag till SHL med Expressen Premium Manager.SportExpressens Johan Svensson har valt ut de spelare han tror mest på till årets säsong - och hittat ett riktigt kap.– En spelare som Carl Persson tror jag kan göra mellan 15-20 mål för Malmö som skriker efter en målskytt. 7,5 miljoner för en sådan spelare ser jag som ett fynd.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SHL, Expressen Premium Manager, Johan Svensson, Carl Persson, Malmö, UT DITT EGET LAG HÄR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han kan göra, 15-20mål ett , riktigt, fynd
YLE - 31 jan 13 kl. 14:18

Ett riktigt fynd på Wasa Teater

Wasa Teaters turnépjäs i vår är komedin Ett riktigt fynd. Pjäsen sätts upp tillsammans med Åbo Svenska Teater och i höstas turnerade den i Åboland Pjäsen är en komedi men samtidigt är den också ett litet inlägg i genusdebatten. Huvudrollen spelas av Carola Sarén som spelar den 50- åriga Susan som just blivit lämnad för en yngre kvinna.

VBL - 03 apr 13 kl. 15:08

Föreställningar av "Ett riktigt fynd" inställda

Föreställningarna av pjäsen "Ett riktigt fynd" på Scala i Nykarleby i morgon torsdag klockan 13 och kl 19 är inställda. I stället ges en föreställning tisdag 16 april klockan 19 i Stjärnhallen i Nykarleby..

DN - 23 nov 14 kl. 12:58

Mystiska silverdjuret ett riktigt fynd


Karin Wallmander gillar loppisar och second hand-butiker och det har blivit en del fynd ­under åren. Men inget slår den kinesiska ­hinden av tenn.– Jag kände direkt på tyngden att det var kvalitet, säger hon..

PrivataAffärer - 06 aug 15 kl. 12:04

"Grekiska aktier ett riktigt fynd"

Grekiska bolag är ett fynd och borde finnas i var mans portfölj. Det menar den prisbelönte Marketwatch-journalisten Brett Arends som konstaterar att grekiska aktier nu är extremt billiga....

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 14 kl. 18:44

Fynd: Tryffel för en halv miljon

Säljarna hade hoppats på 7,5 miljoner kronor. Gourmeten — eller kanske gourmanden? — från Taiwan gjorde således ett riktigt fynd när världens största vita tryffel ropades in på auktion för motsvarande 460 000 kronor.

BT - 06 dec 14 kl. 18:42

Fynd: Tryffel för en halv miljon

Säljarna hade hoppats på 7,5 miljoner kronor. Gourmeten - eller kanske gourmanden? - från Taiwan gjorde således ett riktigt fynd när världens största vita tryffel ropades in på auktion för motsvarande 460 000 kronor.

SvD - 06 dec 14 kl. 18:42

Fynd: Tryffel för en halv miljon

Säljarna hade hoppats på 7,5 miljoner kronor. Gourmeten - eller kanske gourmanden? - från Taiwan gjorde således ett riktigt fynd när världens största vita tryffel ropades in på auktion för motsvarande 460 000 kronor..

Västerbottens Folkblad - 15 apr 11 kl. 10:00

Annonsköpet som blev ett riktigt fynd

LÅVIKEN. Umåkeramatören Magnus Karlsson köpte nyligen det femåriga stoet Staceys First på annons från en hästägare i Åmål. I söndags startade hon på Dannero, och segrade då direkt i sin nya regi.

Kristianstadsbladet - 18 apr 16 kl. 03:00

Har du någon gång lyckats göra ett riktigt fynd?

"Antikrundan" besöker Kristianstad i sommar och säsongen för de stora loppmarknaderna tar vid. Men större lagerutförsäljningar, som till exempel helgens Osby Outlet, lockar också fyndjägare..

Kristianstadsbladet - 18 apr 16 kl. 03:00

Har du någon gång lyckats göra ett riktigt fynd?

"Antikrundan" besöker Kristianstad i sommar och säsongen för de stora loppmarknaderna tar vid. Men större lagerutförsäljningar, som till exempel helgens Osby Outlet, lockar också fyndjägare..

Expressen - 13 aug 16 kl. 10:00

V75 i sista stund: Han kan vara ett riktigt fynd

Inte hunnit läsa på inför V75? Du kan vara lugn! Med hjälp av Fredrik Edholm är vägen till miljonerna utstakad – här följer expertens tankar i varje avdelning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.