GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 23 September, 02:27

GöteborgsPosten - 16 sep 20 kl. 07:00

Skottfint vill förlänga fina segersviten mot ChalmersSkottfint tar emot Chalmers på Bravida Arena i division 6 Göteborg B herr i fotboll i kväll. Tre segrar i rad, den senaste mot Hjuvik med 1–0, gör att Skottfint är nu på fjärde plats i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Chalmers, 6–0 mot AIF Göteborg hemma..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Chalmers, Bravida Arena, Göteborg, Hjuvik, Skottfint, AIF Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottfintvill , förlänga, fina, segersvitenmot , Chalmers
GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 22:10

Skottfint vill förlänga fina segersviten mot Solväder

I kväll är det dags för match för Skottfint som tar emot Solväder hemma på Bravida Arena i division 7 Göteborg B. Skottfint har inför matchen fem raka segrar, den senaste mot Högaborg Kärralunds FC med 5–3 och ligger nu tvåa i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Solväder, 3–0 mot Menisken på bortaplan..

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 05:00

Skottfint vill förlänga fina segersviten mot Björkåsen

I kväll möts Björkåsen och Skottfint på Ruddalen i division 7 Göteborg B. Skottfint har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Hjuvik med 8–0 och ligger nu trea i tabellen. Hemmalaget har tolv förluster i rad, senaste mot Menisken med 2–3..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 07:00

Skottfint vill förlänga fina segersviten mot Högaborg Kärralunds FC

I kväll möter Skottfint Högaborg Kärralunds FC på hemmaplan på Bravida Arena i division 7 Göteborg B. Skottfint har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot Björkåsen med 8–1 och ligger nu trea i tabellen. Högaborg Kärralunds FC vann senast mot Björkåsen med 3–0..

GöteborgsPosten - 17 okt 18 kl. 07:00

Järnbrott vill förlänga fina segersviten mot Skottfint

I kväll möter Järnbrott Skottfint på bortaplan på Bravida Arena i division 7 Göteborg B. Järnbrott har inför matchen 18 raka segrar, den senaste mot Menisken med 3–1 och ligger nu etta i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Skottfint, 3–1 mot Käringön hemma..

GöteborgsPosten - 04 jun 19 kl. 07:00

Skottfint vill förlänga fina segersviten mot Chalmers

I kväll är det dags för match för Skottfint som tar emot Chalmers på Bravida Arena i division 6 Göteborg B i fotboll. Skottfint har inför matchen fyra raka segrar, den senaste mot Backatorp med 4–1, och ligger nu trea i tabellen. Chalmers blev utan poäng i mötet med Surte senast..

GöteborgsPosten - 23 jun 19 kl. 07:00

Neutrala vill förlänga fina segersviten mot Nödinge

I dag möts Neutrala och Nödinge på Länsmansgårdens IP i division 6 Göteborg B i fotboll. Neutrala har inför matchen tre segrar i rad, den senaste mot Skottfint med 2–1, och ligger nu fyra i tabellen. Bortalaget har tre förluster i rad, senaste mot Hisingen med 2–5..

GöteborgsPosten - 20 sep 19 kl. 07:00

Neutrala vill förlänga fina segersviten mot Diseröd

I kväll möter Neutrala Diseröd på bortaplan på Skarpe Nord i division 6 Göteborg B i fotboll. Neutrala har inför matchen tolv segrar i rad, den senaste mot Förenad Turkisk Ungdom med 5–0, och ligger nu tvåa i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Skottfint med 3–4..

GöteborgsPosten - 29 sep 19 kl. 07:00

Segersviten bröts senast - nu jagar Neutrala revansch i mötet med Skottfint

Neutrala fick se sin segersvit bruten senast mot Diseröd efter tolv raka segrar, matchen slutade 3–5. Nu match hemma, och chans till revansch, mot Skottfint i division 6 Göteborg B i fotboll. Skottfint har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad..

GöteborgsPosten - 06 jun 19 kl. 07:00

Segersviten bröts senast - nu jagar Skottfint revansch i mötet med Bjurslätt

Skottfint fick se sin segersvit bruten senast mot Chalmers efter fyra raka segrar, matchen slutade 1–2. Nu match borta mot Bjurslätt i division 6 Göteborg B i fotboll. Hemmalaget har nio matcher i rad utan seger..

GöteborgsPosten - 02 okt 19 kl. 07:00

Segersviten bröts senast - nu jagar Skottfint revansch i mötet med Bjurslätt

Skottfint fick se sin segersvit bruten senast mot Neutrala efter tre raka segrar, matchen slutade 1–4. Nu match hemma mot Bjurslätt i division 6 Göteborg B i fotboll. Bjurslätt blev utan poäng i mötet med Backatorp senast..

GöteborgsPosten - 17 okt 18 kl. 17:44

Formstarka Järnbrott vill förlänga sviten - möter Skottfint borta

I kväll är det dags för match för Skottfint som tar emot Järnbrott hemma på Bravida Arena. Järnbrott har 18 matcher i rad utan förlust i division 7 Göteborg B inför mötet med Skottfint. Det blev seger i den senaste matchen för Skottfint, 3–1 mot Käringön hemma..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.