SR > Nyheter

Tuesday, 29 September, 15:41

SR - 16 sep 20 kl. 12:42

Polisen: Viktigaste åtgärden – stoppa nyrekryteringenFör att på lång sikt kunna bromsa utvecklingen av kriminella nätverk är den viktigaste åtgärden att stoppa nyrekryteringen. Det anser polisens regionala underrättelseenheter..
Läs mer på SR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Viktigaste, åtgärden, stoppa, nyrekryteringen
Polisen - 07 feb 14 kl. 13:41

Tillsynen över Polisen och Kriminalvården

Genomförandekommittén har fått i uppdrag av regeringen att samlat överväga frågan om tillsyn över Polisen och Kriminalvården. Fram tills dess att en tillsynsmyndighet är på plats kommer nuvarande tillsyn och granskning att fortsätta..

SvD - 28 apr 16 kl. 09:01

Fotbollsbas: Visitering inte viktigaste åtgärden

Visiteringsregler som förbjuder kränkning av den personliga integriteten gör fotbollen maktlös att stoppa införsel av smällare på matcher. – Istället måste vi åstadkomma en attitydförändring. Pjäserna går att smuggla in på alla möjliga ställen där man inte har rätt att känna efter, säger Lars Christer Olsson, ordförande i SEF, Svensk Elitfotboll..

YLE - 09 mar 17 kl. 15:47

Ovanligt meddelande från polisen: Vi kan inte stoppa demonstrationer på förhand

Helsingforspolisen är beredd på nya oroligheter vid Järnvägstorget i Helsingfors under lördagens demonstrationer för och emot asylsökande. Polisen påminner om att man får ordna möten på allmänna platser, men att polisen får ingripa om det blir oroligt. Det har varit oroligt på Järnvägstorget den senaste tiden.

Magazin24 - 07 maj 12 kl. 13:07

Polisen satsar på att stoppa langning

Polisen i länet riktar nu in sig på att stoppa lagning av alkohol. Satsningen görs mot ungdomarna som får tag på alkohol alldeles för lätt. Polisen i Västmanlands län satsar nu på att få stopp på lagningen av alkohol då ungdomar får tag på den alldeles för lätt.

Nyheter 24 - 04 maj 11 kl. 16:06

Polisen plan för att stoppa Göteborgsvåldet


Här är polisens åtgärder för att stoppa maffian och ungdomsgängen. GÖTEBORG. De senaste månaderna har Göteborg skakats av avrättningar, bilbränder och skottlossning.

Polisen - 27 apr 12 kl. 16:46

Nytt grepp för att stoppa langning till ungdomar

Polisen satsar på att stoppa försäljningen av alkohol till minderåriga. Målet är att langarna ska åtalas. Ett nytt sätt för att ytterligare begränsa tillgången, är Polisen kommer att göra hembesök hos personer de misstänker säljer alkohol till ungdomar..

Expressen - 03 dec 13 kl. 04:56

Polisen tänker inte stoppa demonstranter

Polisen i Bangkok säger att den inte ämnar stoppa demonstranterna som försöker ta sig in i staden polishögkvarter..

GT - 02 jan 16 kl. 20:34

Polisen försöker stoppa streetrace

Polisen har ryckt ut för att försöka stoppa ett illegalt street race med hundratals deltagande bilar. – Det är flera hundra bilar mot ungefär tre polispatruller, de verkar inte ha det lätt, säger ett vittne på platsen..

GöteborgsPosten - 20 aug 20 kl. 05:00

Polisen måste få stoppa smitare

Blotta tanken på att poliser inte ska försöka stoppa yrkeskriminella, småförbrytare och droganvändare med alla till buds stående medel, ställer frågan om rättssamhället på sin spets, menar insändarskribenten..

Polisen - 18 mar 13 kl. 10:13

Fråga Polisen om alkohol och narkotika

Vad gör Polisen för att stoppa langning av alkohol till ungdomar? Vad ska jag göra om jag misstänker att mitt barn håller på med droger? Onsdag den 20 mars svarar poliser på dina frågor - följ frågestunden på Polisens nationella Facebook-sida..

SR - 30 aug 20 kl. 22:36

Nya protester i Minsk - polisen försökte stoppa demonstranter

De stora demonstrationerna i Belarus fyllde idag återigen centrala Minsk med folk som protesterar mot valfusket i presidentvalet. Polisen satte denna söndag hårt mot hårt och stoppade folk från att komma ända fram till Självständighetstorget..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Tio nya dödsfall med bekräftad covid-19

Ytterligare tio personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige..

SR - 1 timme sedan

Just nu: Folkhälsomyndighetens pressträff

På Folkhälsomyndighetens pressträff idag medverkar Karin Tegmark Wisell, Malin Grape och Bitte Bråstad från Folkhälsomyndigheten, Iréne Nilsson Carlsson från Socialstyrelsen och en företrädare för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

SR - 2 timmar sedan

Socialstyrelsen om missade cancerfallen: ”Bekymmersamt”

Pandemin kan ha påverkat vården mer än vad man tidigare har sett. Det säger Mattias Fredricson som är enhetschef på Socialstyrelsen, med anledning av den rapport som landets regionala cancercentrum publicerade i går och som varnar för över 3500 oupptäckta cancerfall..

SR - 2 timmar sedan

Macron vill medla i Belarus

Frankrikes president Emmanuel Macron ska hjälpa till och medla i den politiska krisen i Belarus. Det lovade han idag i ett samtal med oppositioneledaren Svetlana Tichanovskaja i Litauen..

SR - 2 timmar sedan

Damberg: "Det är viktigt att vi har all fakta på bordet"

Igår kom nya uppgifter från dokumentärfilmare på Discovery kring Estoniakatastrofen 1994, om ett hittills okänt hål på ena sidan av passagerarfartyget. Inrikesminister Mikael Damberg kommenterar nu uppgifterna:.

SR - 3 timmar sedan

Ingen bojkott av parlamentet i Hongkong

I Hongkong har frågan om att bojkotta parlamentet delat den pro-demokratiska oppositionen. Men idag kom besked att majoriteten av parlamentarikerna sitter kvar..

SR - 4 timmar sedan

Pressträff om idrotten

Inrikesminister Mikael Damberg (S) och Amanda Lind (MP), kultur- och demokratiminister med ansvar för idrottsfrågorna, håller en gemensam pressträff kl 11..

SR - 5 timmar sedan

Åtal väcks i Macchiarini-fallet

Nu åtalas kirurgen Paolo Macchiarini för grov misshandel i fallet med syntetiska luftstrupar vid Karolinska universitetssjukhuset..

SR - 7 timmar sedan

Bostadsort kan avgöra hjärtvård

Bostadsorten kan avgöra vilken behandling en hjärtpatient får, skriver företrädare för hjärtsjukvården på DN debatt..

SR - 8 timmar sedan

FN kräver att Nigeria omprövar shariadomar

Två domar i norra Nigeria har väckta starka reaktioner i omvärlden, sedan en musiker och en tonåring dömts till hårda straff av shariadomstolar. Och nu kräver en människorättsgrupp från FN att Nigeria omprövar straffen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.