Corren > Nyheter

Monday, 21 September, 10:53

Corren - 16 sep 20 kl. 12:40

De vill vara ett stöd i arbetet mot hederskulturerHedersnormer och klankulturer är ett problem även i Motala. Konsulationsteamet vill sprida kunskap och vara ett stöd för lärare och pedagoger i kommunen..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Motala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De vill vara ett stödi , arbetetmot , hederskulturer
GöteborgsPosten - 29 nov 16 kl. 13:41

Hederskulturer viktigaste genusfrågan i Sverige

Den viktigaste frågan när det gäller genusjämlikhet i Sverige handlar inte om anatomiskt korrekta nakenstudier eller om könsneutrala toalettskyltar. Den handlar om de 100 000 unga som lever under begränsande villkor till följd av hederskulturer, skriver Per Bauhn, professor i praktisk filosofi..

Kristianstadsbladet - 08 dec 18 kl. 21:00

Hiyam, 16 år, kämpar mot hederskulturer

Hiyam Zeyad från Kristianstad är starkt engagerad mot hederskulturer. Hon skrev en debattartikel som ledde till ett filminslag på SVT och hon vill starta en samtalsgrupp..

Kristianstadsbladet - 07 feb 19 kl. 08:18

Om mäns dubbla roller inom hederskulturer

Pojkars och mäns dubbla roller inom hederskulturer – det var temat när kommunen hade sin årliga dag till minne av Fadime Sahindal. Nära 300 personer lyssnade till föreläsaren Alán Ali från organisationen MÄN..

HBL - 17 jun 13 kl. 08:43

Arbetet med varumärket Finland misslyckat

Arbetet med varumärket Finland har inte lyckats uppnå målsättningarna. Det säger specialforskaren Katja Valaskivi och teknologie doktor, konsulten Seppo Rainisto till FNB.? Arbetet som gjorts syns ingenstans i dag.

HBL - 17 jun 13 kl. 07:00

Experter: Arbetet med varumärket Finland blev inte klart

Arbetet med varumärket Finland har inte lyckats uppnå målsättningarna. Det säger specialforskaren Katja Valaskivi och teknologie doktor, konsulten Seppo Rainisto till FNB. ?

Nyan - 16 nov 16 kl. 15:03

Arbetet med Ålandsvägen kan inledas i mars

Infrastrukturnämnden har godkänt anbudshandlingarna gällande renoveringen och ombyggnadsarbetet av Ålandsvägen. Det innebär att arbetet nu kan ges ut på entreprenad.
Infrastrukturnämnden har godkänt anbudshandlingarna gällande renoveringen och ombyggnadsarbetet av Ålandsvägen.

YLE - 20 jun 13 kl. 11:55

Arbetet mot människohandel behöver effektiveras

Arbetet mot människohandel måste koordineras bättre, föreslår en arbetsgrupp tillsatt av Inrikesministeriet. Det behövs en helt ny koordinatorstjänst och en styrgrupp för att samordna arbetet som görs av olika myndigheter. Arbetsgruppen lämnade i dag sitt förslag till inrikesminister Päivi Räsänen (KD).

Sydsvenskan - 16 nov 15 kl. 18:26

Försköna inte arbetet mot terror. Mycket är ogjort.

Tillfällig gränskontroll kräver sin bemanning. Polispådraget var rejält i duggregnet vid Hyllie station på måndagsförmiddagen. Och så kom inrikesministern till slut, en knapp kvart efter angiven tid, och kompenserade sin sena ankomst med raska steg.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 15 kl. 18:26

Försköna inte arbetet mot terror. Mycket är ogjort.

Tillfällig gränskontroll kräver sin bemanning. Polispådraget var rejält i duggregnet vid Hyllie station på måndagsförmiddagen. Och så kom inrikesministern till slut, en knapp kvart efter angiven tid, och kompenserade sin sena ankomst med raska steg.

YLE - 05 jun 16 kl. 19:13

Arbetslivsgurun Guy Ahonen: Arbetet höll på att ta livet av mig

En ordentlig satsning på att folk mår bra i arbetet skulle få Finland på fötter igen. Det har pensionerade forskningsprofessorn Guy Ahonen räknat ut. Ironiskt nog är han själv ett levande exempel på vad ett stressigt arbetsliv kan föra med sig.

YLE - 20 jun 13 kl. 13:02

Arbetet mot människohandel ska effektiveras

Arbetet mot människohandel måste koordineras bättre och för det behövs en helt ny koordinatorstjänst, föreslår en arbetsgrupp tillsatt av Inrikesministeriet. Minoritetsombudsmannen Eva Biaudet (SFP) välkomnar förslaget. Arbetsgruppen lämnade i dag sitt förslag till inrikesminister Päivi Räsänen (KD).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.