SVT > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 20:14

SVT - 16 sep 20 kl. 12:39

Flera hundra SAS-piloter riskerar sägas uppFörhandlingarna mellan SAS och pilotfacken har strandat. Nu riskerar flera hundra piloter attsägas upp, rapporterar den norska tidningen Dagens Näringsliv..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SAS, Dagens Näringsliv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera hundra, SAS-piloter, riskerar, sägasupp
DN - 18 apr 17 kl. 15:50

Piloter sågar SAS plan att ändra arbetstider

Flygbolaget SAS vill att delar av personalstyrkan arbetar heltid på sommaren och deltid på vintern. En idé som sågas av piloternas fackförening..

Sydsvenskan - 17 maj 11 kl. 12:23

Full gas för mer biogas

Målet är tio gånger mer biogas i Skåne om tio år.
Det är som fordonsbränsle biogasen anses göra den största klimat- och miljönyttan. Medan hus kan värmas av avfall, flis eller el är det svårare att hitta vettiga, klimatgassnåla alternativ till bensin eller diesel.

Sydsvenskan - 15 jun 15 kl. 20:33

De som väntar på amorteringskrav riskerar att vänta för länge.

Oron över hushållens skenande skuldsättning har bred spridning politiskt. Samtliga riksdagspartier är eniga om att något måste göras. Ändå görs i praktiken ingenting.

Helsingborgs Dagblad - 15 jun 15 kl. 20:33

De som väntar på amorteringskrav riskerar att vänta för länge.

Oron över hushållens skenande skuldsättning har bred spridning politiskt. Samtliga riksdagspartier är eniga om att något måste göras. Ändå görs i praktiken ingenting.

UNT - 25 mar 15 kl. 17:17

Bomiljarder riskerar att slösas bort

Regeringens satsning på små billiga lägenheter för unga sågas av ledande boexperter..

SvD - 25 mar 15 kl. 17:17

Bomiljarder riskerar att slösas bort

Regeringens satsning på små billiga lägenheter för unga sågas av ledande boexperter..

Cornucopia - 18 okt 13 kl. 08:30

Stora möjligheter bli stridspilot

Möjligheterna att bli pilot inom flygvapnet har kanske aldrig varit större än nu. Till skillnad mot det glada 80-talet, som i filmen Top Guns skugga såg horder av unga män drömma om att bli det häftigaste som finns - att bli stridspilot, så är intresset minst sagt ljumt idag. Samtidigt rekryterar Flygvapnet hela procenten av alla GMU-platser till just specifikt pilotyrket.

Supermiljöbloggen - 23 maj 19 kl. 08:08

Klimatfronten: ”Fossilgas är inte, och kommer aldrig kunna vara, ett övergångsbränsle”

"Det är bråda dagar för mänskligheten. Men det är också bråda dagar för fossilgasindustrin", skriver Klimatfronten i Malmö. Under täckmantel av att vara ett så kallat ‘övergångsbränsle’ i omställningen mot förnybara energikällor så har deras aktörer flyttat fram sina positioner över hela världen, inte minst i Sverige.

Sydsvenskan - 03 mar 11 kl. 06:30

Omvärlden fruktar Kaddafis nästa steg

Muammar Kaddafi varnade igår för att tusentals människor kan dö om Nato eller USA ingriper i Libyen. Rädslan för vad han kan tänkas göra för att klamra sig fast ökar. Det finns åtta sätt för en allt mer desperat Kaddafi att befästa sin makt.

Kristianstadsbladet - 18 mar 13 kl. 12:16

Billström ber om ursäkt

Migrationsminister Tobias Billström ber nu om ursäkt för sina uttalanden i Dagens Nyheter i dag om de som gömmer flyktingar. - Jag förstår att folk blivit provocerade av denna formulering, säger han till TT.
Det uttalande som väckt uppmärksamhet och kritiserats är att Billström ifrågasätter om de som gömmer flyktingar verkligen gör dem de gömmer en tjänst.

Cornucopia - 16 mar 18 kl. 10:23

Gästinlägg: Rysslands svåra kval i valet vid vägskälet

Nedanstående är ett gästinlägg signerat av läsaren Den intelligente gopnikin.

På Söndag, den 18:e Mars är det "val" i Ryssland. Det väntas bli ett "val" därför att det är få – om någon - som förväntar sig ett ärligt val utan massivt fusk och riggning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.