UNT > Nyheter

Sunday, 27 September, 06:56

UNT - 16 sep 20 kl. 12:30

Cancerkopplad ort kan få heta JeffreyDen kanadensiska orten Asbestos vill inte längre förknippas med det cancerframkallande silikatet och ska byta namn – antingen till något franskklingande, efter en liten sköldpadda, eller kort och gott till Jeffrey..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Jeffrey, Asbestos

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cancerkopplad, ortkan , , heta, Jeffrey
YLE - 01 mar 17 kl. 04:30

Skolor och vägar heta ämnen i Vörå

Skolor, vård och vägar är heta ämnen när det närmar sig kommunalval i Vörå. Men någon ny kommunsammanslagning vill i varje fall inte Vöråborna Madelene Sippus och Sofia Nyman ha. Både Sippus och Nyman bor i centrala Vörå.

YLE - 10 apr 17 kl. 13:26

Kommer Kåtnäs och Sexsjö hänga på din vägg 2018?

Alexander West och Richard Roos gör tillsammans med sju andra studiekamrater ett projekt som innefattar snusk, fakta och bilder. Deras slutprodukt är en kalender för år 2018. Udda, som kalendern kommer att heta, lyfter fram finlandssvenska orter med roliga och snuskiga namn.

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 07:00

Skildrar skilda världar

Foto: Anna Wahlgren
Med sin nya roman, ”Onanisterna”, skildrar Patrik Lundberg skilda världar, främst ett oblygt grabbgäng i Sölvesborg, men även en kultursfär i Malmö. Ett av hans mål med boken har varit att ge en mer levande bild av landsbygdens liv och folk. Kulturredaktör Sune Johannesson ringde honom.

Dagen - 02 feb 11 kl. 03:00

Skandinaviens mest erfarna bedragerska aktiv igen

Om du kommer i kontakt med en person som uppger sig heta Inger Marie Nerby, Inger Marie Lärke, Maria Kristoffersen, Vigdis Olsen, Maria Madeleine Larsen, Signe Marie Selmer, Maria Magdalena Selmer eller Mia Olson bör du vara på din vakt. Kanske är det en av Skandinaviens mest erfarna bedragare som står framför dig.

Bland de titlar hon har använt sig av finns präst, kantor, begravningsentreprenör, sjuksköterska inom psykiatrisk vård, överläkare och psykolog.

PI - 28 apr 11 kl. 19:53

Statslös arab fick fängelse ? torterade sin familj

FÄNGELSE Den arabiska pappan plågade och torterade sin fru och sina många barn i Motala. Övergreppen pågick under perioden mars 2009 till september 2010. Hustrun och barnen har berättat hur de dagligen blev slagna och förnedrade i lägenheten i Motala, hur de förvägrades mat, hur pappan spottade på dem eller i deras mat och att de skulle styckas och kastas till hundarna.

Kristianstadsbladet - 13 sep 11 kl. 06:30

Widmark: Det är lite Åshöjdens BK över detta

För första gången kommer det att spelas allsvensk fotboll i Hässleholms kommun. I?går gratulerades Vittsjö GIK av kommunalråden och fritidschefen.

Kristianstadsbladet - 17 dec 11 kl. 06:30

En playboys återkomst

Foto: Phil Noble / PA Empics / SCANPIX
Playboy. Fotbollsartist. Engelsk skytteligavinnare.

BT - 08 jan 13 kl. 07:40

Skolorna ett steg närmare nedläggning

Heta känslor svallade när ordföranden Lars Holmin delade ut ordet. Den moderate samtalsledaren för Arbetsgruppen för Lärande och Välfärd i kommunen Roger Wilhelmsson talade för en nedläggning skulle stärka skolverksamheten i kommunen.
?

BT - 08 jan 13 kl. 07:40

Skolorna steget närmare nedläggning

Heta känslor svallade när ordföranden Lars Holmin delade ut ordet. Den moderate samtalsledaren för Arbetsgruppen för Lärande och Välfärd i kommunen Roger Wilhelmsson talade för en nedläggning skulle stärka skolverksamheten i kommunen.
?

HBL - 24 maj 13 kl. 15:45

Eftertraktad museistatus glöms bort

Att bli av med ställningen som landskapsmuseum skulle vara en stor förlust för museet i Raseborg. Det gäller både prestige och ekonomi.? Inom stadens ledning och bland tjänstemän och förtroendevalda har man haft svårt att förstå vad det innebär att vi är ett landskapsmuseum.

BT - 06 okt 13 kl. 02:09

Nilkrokodil kan få namnet Glenn

Den nilkrokodil som polisen hittade i ett växthus i Malmö kan få ett tillfälligt hem i Göteborg, uppger Sydsvenskan. - Jag har förklarat att jag är redo, om bara Malmökrokodilen inte är för muskulös, säger reptilspecialisten Daniel Johansson, som arbetar på Universeum i Göteborg.Om Jordbruksverket ger sitt godkännande är planen att han ska krokodilen hemma hos sig en tid framöver.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.