Dagens Media > Ekonomi

Friday, 25 September, 12:59

Dagens Media - 16 sep 20 kl. 12:10

GP satsar på influencer-bevakning – vill fånga unga läsareInfluencers är underbevakade på GP som nu söker en influencer-reporter på deltid. ”Viktigt angripa ämnen som intresserar unga”, säger GP:s chefredaktör Christofer Ahlqvist till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
GP, Christofer Ahlqvist, Dagens Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GP satsar, influencer-bevakningvill , fånga, unga, läsare
Kristianstadsbladet - 02 maj 14 kl. 07:00

Polisen satsar på ökad bevakning under valen

Foto: Bosse Nilsson
Under supervalåret med både EU-val och riksdags-, region- och kommunval satsar polisen på en särskild valkommendering. – Det är viktigt att de demokratiska fri- och rättigheterna fungerar, säger insatschef Carl-Axel Andersson.
Polisen har en gemensam organisation i Sydsamverkansområdet, som omfattar Skåne, Blekinge, Kronoberg och Kalmar.

Polisen - 02 mar 11 kl. 14:02

Samlad insats för att bevaka unga i riskzon

I syfte att förhindra nyrekrytering av unga till kriminella gäng satsar polisen på särskild bevakning i city under sportlovsveckan. För att ta reda på vilken risk unga under 18 år löper har polisen börjat använda sig av en särskild riskbedömningsmall..

SVT Debatt - 09 apr 14 kl. 13:50

Beslutet att skrota TV4:s lokalstationer är en gåta

MEDIER TV4 har i dag tagit ett sorgligt beslut – och de största förlorarna är alla människor som får minskad bevakning av sitt närområde. Dagens besked från TV4:s ledning om att lägga ned de lokala sändningarna är på många sätt chockerande. 140 journalisttjänster ska bort runt om i landet, från Skåne till Norrbotten.

Skånskan - 11 jan 17 kl. 10:00

Fältarna frånvarande under gängattacken

HÖRBY Helgens brutala misshandel i Hörby inträffade precis när kommunen valt att plocka bort den fortlöpande närvaron av fältarbetare på veckosluten. Den våldsamma gängmisshandeln inträffade bara en vecka efter omgörningen.
– Jag ser ingen koppling till det, säger Madelaine Agosti som har ansvar för fältverksamheten.

Expressen - 01 apr 15 kl. 14:59

Ta hjälp av Expressen i jakten på miljonerna

Under lördagen var det premiär för Expressens Live-bevakning av V75. Nu satsar vi vidare med bevakning av V86-tävlingarna också. Med start onsdag 19.

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 11:26

Hernhag: Fem aktier inför utdelningssäsongen

Köp Marcus Hernhags bok: Bli rik på aktieutdelning Jörgen: Kan du lista tre bra utdelningsaktier man borde ha i portföljen inför utdelningssäsongen?
Marcus: Millicom och Tele2 är två alternativ inom teleoperatörerna. Bilia och SJR inom tjänstesektorn och jag lutar åt Beijer Alma inom industrin.

PrivataAffärer - 15 maj 20 kl. 11:34

Hernhag: Därför borde jag köpt SBB

Stefan : Hej SBB D ser väldigt billig ut nu. Varför? Konkursrisken måste ju vara obefintlig?

Skånskan - 16 okt 19 kl. 17:19

Barn och personal tillbaka efter mordbranden

SVEDALA Nio månader efter mordbranden har Marbäcks yngsta barn flyttat tillbaka till sin förskola.
– Det har fungerat väldigt bra och vi har haft ett oerhört stöd och förtroendet från både kommunen och föräldrarna, berättar rektor Susan Henriksson.I måndags kunde Marbäck lämna paviljongerna på Floraparken där 38 förskolebarn med personal huserat sedan tre veckor efter mordbranden den 17 januari i år.

Skånskan - 23 dec 16 kl. 14:00

Politikerna tar emot beslutet med öppna armar

SVALÖV Polisens positiva besked att man satsar vidare på mobil bevakning ute i samhällena tas emot med öppna armar av Svalövs politiker. ERWP.fif(5)– Vi är givetvis mycket glada och tacksamma för att vi får behålla våra poliser och inte minst möjligheten att komma närmare våra kommunbor.

Sydsvenskan - 04 feb 14 kl. 05:30

Råder det brist på vårdplatser?

1. Sussi Wensmark, undersköterska, huvudskyddsombud för Kommunal på Skånes universitetssjukhus, Sus, i Lund:– Häromveckan hade vi stora problem på akuten i Lund, inga vårdplatser, 50 patienter i väntrummet, en fullbelagd enhet och 18 utlokaliserade patienter. Anser du att det råder brist på vårdplatser?

Barometern - 10 apr 14 kl. 06:34

Stads- och statstelevision

Senast i raden av de stora medierna att centralisera nyhetsarbetet är TV4 som lägger ner lokalredaktionen i en rad residensstäder där­ibland Kalmar. De tre Smålandslänen ska bevakas från redaktionen i Jön­köping, vilket inte kan betyda annat än att huvuddelen av länen hamnar i TV4-skugga.
TV4-gruppen gör ett rekordresultat för 2013 och neddragningen av den lokala bevakningen ter sig svårförståelig med tanke på att den också drar reklam till bolaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.