News55 > Nyheter

Saturday, 19 September, 21:02

News55 - 16 sep 20 kl. 05:28

Orkanen Sally drar in över landOvädret Sally har nu nått USA:s södra kust och drar in över land. Långsamt kryper nu kategori 2-orkanen norrut, och väntas orsaka historiskt stora översvämningar under onsdagen. Orkancentret NHC varnar för stora översvämningar och svallvågor i Sallys sp. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sally, USA, NHC, Sallys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orkanen, Sallydrar in över , land
DN - 14 sep 20 kl. 20:52

Orkanen ”Sally” växer snabbt i styrka – på väg mot USA

Den tropiska stormen ”Sally” som är på väg mot USA:s östkust uppgraderades på måndagen till orkan.  .

BT - 29 okt 12 kl. 20:10

Orkanen Sandy orsakar förödelse

Orkanen Sandy växer i styrka rör sig allt snabbare mot USA:s kust. Enligt NBC når hon New Jersey vid midnatt svensk tid. Vissa kustnära områden i staten är redan under vatten, och hundratusentals är utan ström.

BT - 29 okt 12 kl. 19:15

Orkanen Sandy allt närmare USA

Orkanen Sandy, som kan bli det kraftigaste oväder som träffat fastlandet i modern tid, var vid sextiden svensk tid bara 18 mil utanför USA:s Atlantkust. Enligt CNN är över hundra tusen redan utan ström i sju stater.
Sandy befinner sig, enligt det amerikanska orkancentret (NHC), sydöst om spelstaden Atlantic City, New Jersey, som till stor del utrymts.

BT - 29 okt 12 kl. 18:24

Orkanen Sandy allt närmare

Orkanen Sandy, som kan bli det kraftigaste oväder som träffat fastlandet i modern tid, var vid sextiden svensk tid bara 19 mil utanför USA:s Atlantkust. Enligt CNN är över hundra tusen redan utan ström i de sju stater som kommer drabbas.
Sandy befinner sig, enligt tv-kanalen NBC sydöst om spelstaden Atlantic City, New Jersey, som till stor del utrymts.

BT - 29 okt 12 kl. 21:27

Orkanen Sandy når USA före midnatt

Orkanen Sandy orsakar redan skador, och värre kommer det bli när hon når USA:s östkust vid halv tolv-tiden i kväll. Hundratusentals är utan ström, och översvämningar har redan drabbat flera stater.
En kran vid en skyskrapa i New York har vridits snett av de kraftiga vindarna, och hänger farligt över 57:e gatan på Manhattan.

Nyhetskanalen - 31 okt 12 kl. 06:20

Haiti hårt drabbat av orkanen Sandy

Det land som har drabbats värst av orkanen Sandy är Haiti. Där har ovädret krävt minst 52 liv och efter flera dagars skyfall har hela skördar blåst och regnat bort.Ytterligare en svältkatastrof väntar nu i ett land som redan är mycket hårt prövat.

BT - 27 aug 11 kl. 21:59

Orkanen har krävt dödsoffer i USA

Den fruktade orkanen Irene krävde flera liv när den slog till mot USA:s östkust. Bland annat har en 11-årig pojke i Virginia har dödats av orkanen Irene. Pojken klämdes fast under ett träd som blåste ner och krossade taket till den lägenhet där han bodde i Newport News, rapporterar AFP.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 15 kl. 21:13

Varning för orkanen Patricia

Orkanen Patricia utanför Mexikos Stillahavs-kust har uppgraderats till styrkan kategori 4. Det uppger USA:s nationella orkancenter som kallar orkanen för "extremt farlig".Vindarna är uppe i nästan 60 meter per sekund och orkanen rör sig ute till havs längs med den mexikanska kusten med en hastighet på 28 kilometer i timmen.

Sydsvenskan - 22 okt 15 kl. 21:13

Varning för orkanen Patricia

Orkanen Patricia utanför Mexikos Stillahavs-kust har uppgraderats till styrkan kategori 4. Det uppger USA:s nationella orkancenter som kallar orkanen för "extremt farlig".Vindarna är uppe i nästan 60 meter per sekund och orkanen rör sig ute till havs längs med den mexikanska kusten med en hastighet på 28 kilometer i timmen.

Expressen - 14 sep 18 kl. 21:41

Tre döda efter att orkanen Florence slagit till mot USA

Orkanen Florence har slagit till hårt mot östra USA. Enligt lokal polis har en mamma och bebis dött i samband med orkanen – de första offren efter att orkanen nått land. Orkanen har nedgraderats – men bedöms vara livsfarlig.

Uppsalanyheter.se - 15 nov 14 kl. 04:41

Recension: Stjärnklart, Sally!

Opal förlag ger ut både annorlunda och roliga böcker. I slutet av september kunde man hitta "Stjärnklart, Sally!", en bok av Anna Ehn och Mia Öström med illustrationer av Jenny Karlsson ute i handeln.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.