Corren > Nyheter

Monday, 21 September, 14:02

Corren - 16 sep 20 kl. 12:05

Handelsbankens samhällsansvar ifrågasättsHandelsbanken bör ta ett ansvar för de kunder som nu får svårare att sköta sina banktjänster när nästan 200 fysiska kontor försvinner, anser Eva Eriksson vid SPF Seniorerna –Det är en stor samhällsfråga hur man ska ge medborgarna möjlighet att delta i det digitala samhället..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Eva Eriksson, SPF Seniorerna

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbankens, samhällsansvar, ifrågasätts
YA - 24 sep 14 kl. 10:52

Strandfodringen ifrågasätts

Foto: Bass Nilsson
Nästa gång Ystad ansöker om tillstånd till sandfodringen, säger länsstyrelsen sannolikt nej.– Vi ifrågasätter samhällsnyttan, säger Pär Persson, vattenstrateg på länsstyrelsen i Skåne.
Ystad har vid två tillfällen hämtat sammanlagt 180 000 kubikmeter sand i havet, i Sandhammarbank och lagt på stränderna i Ystads sandskog och i Löderup strandbad.

SVT Debatt - 08 mar 14 kl. 12:00

Varför ifrågasätts vi kvinnliga företagare?

FÖRETAGANDE Det är på tiden att politikerna erkänner betydelsen av kvinnors entreprenörskap i välfärden. Vi är viktiga för både kvaliteten och jämställdheten. För exakt ett år sedan bildades nätverket Välfärdens grupp 8 för att försvara kvinnors rätt att starta och driva företag i välfärden, på samma villkor som andra företagare, och kunna gå med vinst.

Supermiljöbloggen - 30 jan 16 kl. 20:46

TT-artikel om forskare som ifrågasätter nyttan med ekomat ifrågasätts

Forskningsstudien visar på motsatsen, menar Ekologiska lantbrukarna.  I dag publicerade bland annat Dagens nyheter en artikel från TT Nyhetsbyrån med rubriken Forskare ifrågasätter nyttan med ekomat. Bland annat kan man läsa i TT:s artikel: Men nyttan av ekomat är ifrågasatt.

YLE - 22 aug 13 kl. 09:58

Människans krigiska natur ifrågasätts

Är människan en krigisk varelse av naturen? Doktorand Patrik Söderberg och docent Douglas Fry vid Åbo Akademi i Vasa ifrågasätter den här bilden genom en artikel som har väckt internationellt intresse. Spela upp klipp på ArenanDe två har undersökt dödsfall inom 21 moderna jägar- och samlarkulturer och utifrån dem skapat en bild över hur den förhistoriska människan levde.

SR - 15 mar 18 kl. 05:59

Ny rapport ifrågasätter bidrag till Muslimska brödraskapet

Förra året fick en förstudie som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap beställt om Muslimska brödraskapet i Sverige, skarp kritik för att vara ovetenskaplig. Nu har MSB fått en uppföljande rapport om vilka budskap Muslimska brödraskapet sprider i Sverige. I rapporten ifrågasätts om organisationer som kan kopplas till brödraskapet ska få bidrag av skattemedel..

YLE - 01 sep 17 kl. 18:11

Nyttan med konkurrensutsatt tågtrafik ifrågasätts av företaget Boston Consulting

Förhoppningarna om att tågbiljetterna i Finland blir billigare om passagerartrafiken konkurrensutsätts kan vara rena drömmar. Det befarar åtminstone det internationella konsultföretaget Boston Consulting, som har gjort en rapport där trafikministeriets planer på att öppna passagerartrafiken för konkurrens ger upphov till många frågetecken. Enligt utredningen skulle konkurrensutsättningen ge upphov till extra kostnader på tiotals miljoner.

Kristianstadsbladet - 24 maj 13 kl. 08:30

Planerat vallbygge vid Lillö ifrågasätts

Kristianstads kommun och Statens Fastighetsverk (SFV) har hamnat på kollisionskurs gällande den planerade skyddsvallen vid Lillö. SFV vill se alternativa sträckningar.
Skälet till att verket värnar landskapbilden kring Lillö kungsgård är, skriver SFV i ett brev till kommunen, att egendomen enligt regeringsbeslut är förklarad som statligt byggnadsminne.

DalaDemokraten - 12 jun 13 kl. 05:50

Ny chef ifrågasätts

VANSBRO Kommunchefen Elisabeth Rooth-Eriksson har beslutat att gå vidare mer rekryteringen av Lars Lindgren som samhällsbyggnadschef i Vansbro kommun. Detta trots att ....

SmålandsPosten - 17 jun 13 kl. 06:16

Kommunens agerande om vindkraftspark ifrågasätts

Får det gå till så här? Bengt Alexandersson i Sjöatorp har synpunkter på hur Alvesta kommun hanterar frågan om vindkraft i Sjöatorp. Bengt Alexandersson reagerar mot att samma dag som ärendet bereds i kommunstyrelsen ska fullmäktige besluta om det, vilket sker i morgon tisdag.

SN - 18 dec 15 kl. 09:23

Sopbeslut ifrågasätts av Centerpartiet

Det kommunala beslutet att låta företaget Geminor börja med fragmentering och mellanlagring av sopor i Oxelösunds hamn fortsätter att röra upp protester. Nu vill kommunpolitikern Bo Höglander (C) veta varför miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningens tjänstemän blivit överkörda..

Expressen - 23 dec 15 kl. 08:22

Alkoholens närvaro ifrågasätts sällan

I dagens samhälle är det inte den som dricker alkohol som får förklara sig – utan den som avstår från att dricka. Giltigt förfall har egentligen bara den som kör bil och den gravida kvinnan, skriver Katerina Janouch..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.