UNT > Nyheter

Saturday, 26 September, 13:55

UNT - 16 sep 20 kl. 11:56

Hälften av bankkontoren ska stänga – 14 finns i länetHandelsbanken väljer att lägga ned 180 av sina 380 kontor runt om i landet. I Uppsala län finns 14 kontor..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälftenav , bankkontorenska , stänga14 finns i , länet
Nerikes Allehanda - 01 nov 17 kl. 14:26

Hälften så många nyanlända till länet 2018 – lista kommun för kommun

Under onsdagen fattade landshövding Maria Larsson beslut om hur många nyanlända varje kommun ska ta emot för 2018..

Fria Tidningen - 31 aug 13 kl. 09:45

Färre barn vräks i länet

Avdelning: Stockholm | Stockholm | Första halvan av 2013 vräktes hälften så många barn i Stockholms län jämfört med perioden innan. Men fortfarande rör det sig om 41 barn i hela länet. Stockholms kommun vräker flest.

Barometern - 07 sep 17 kl. 09:52

Så många använder cykelhjälm i länet

Fler cyklister i Kalmar län använder hjälm, enligt en undersökning av NTF. Men fortfarande är de till andelen knappt hälften så många som i Stockholm. .

SN - 23 jun 14 kl. 22:08

Bostadsbrist i hela länet

Det behövs minst 1 000 nya bostäder per år i 15 års tid för att möta bostadsbristen i Sörmlands län. I fjol byggdes hälften så många. Det visar en rapport från länsstyrelsen.

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 17:21

Ingen gripen för rånet i Stockholm

Ingen har gripits för hoten mot två banker och det följande rånet mot ett växlingskontor i Stockholm i tisdags.
- Vi har ingen skäligen misstänkt, vi fortsätter granska övervakningskameror och hör vittnen, säger Stockholmspolisens talesman Lars Byström till TT. - Men det finns ju så många kameror, trafikkameror, vid bankomater och andra så det tar tid och vi vet ju inte ännu riktigt vad vi letar efter.

BT - 15 okt 14 kl. 17:21

Ingen gripen för rånet i Stockholm

Ingen har gripits för hoten mot två banker och det följande rånet mot ett växlingskontor i Stockholm i tisdags. - Vi har ingen skäligen misstänkt, vi fortsätter granska övervakningskameror och hör vittnen, säger Stockholmspolisens talesman Lars Byström till TT.- Men det finns ju så många kameror, trafikkameror, vid bankomater och andra så det tar tid och vi vet ju inte ännu riktigt vad vi letar efter.

SmålandsPosten - 11 jan 15 kl. 12:04

Många strömlösa efter Egon

5 000 hushåll i Kronoberg var strömlösa på söndagsmorgonen efter nattens storm. Vid lunchtid hade hälften av dem fått tillbaka strömmen. Enligt Eons avbrottskarta fanns drabbade i samtliga kommuner i länet.

YLE - 29 dec 16 kl. 13:05

Många oförberedda på att räntorna kan stiga

Över en tredjedel av dem som har bolån är inte förberedda på att räntorna kan höjas, visar en enkät som Aktia har beställt. En femtedel säger att de inte vet hur en räntehöjning påverkar deras ekonomi. Över en tredjedel av dem som har bolån är inte förberedda på att räntorna kan höjas, visar en enkät som Aktia har beställt.

HBL - 22 nov 12 kl. 07:21

Island har återbetalat hälften av lånet från Finland

Island har återbetalat över hälften av det stödlån på 320 miljoner euro som Finland beviljade då Islands ekonomi krisade. Under mars-juni amorterade Island 188 miljoner euro. Enligt Finansministeriet har lånet hittills gett Finland 16 miljoner euro i ränteintäkter.

Magazin24 - 03 feb 13 kl. 11:15

Många önskar ett hälsosammare liv visar undersökning

I en ny rapport som Landstinget Västmanland ger ut tillsammans med landstingen i Uppsala, Sörmland och Örebro visar på att många önskar att de kunde leva hälsosammare. En rapport som Landstinget Västmanland ger ut tillsammans med lanstingen i Uppsala, Sörmland och Örebro visar att åtta av tio som inte motionerar vill börja motionera, sju av tio som röker dagligen vill sluta, fler vill äta mer frukt och grönt och många anger att de behöver stöd för att kunna förbättra sina levnadsvanor. ?

Barometern - 09 jul 13 kl. 07:21

Länet struntar i turistmässor

En utmaning för Kalmar län är att locka fler utländska turister - något man lyckats bra med på Astrid Lindgrens värld, där var tredje besökare är från utlandet. Men länet lyser med sin frånvaro på de stora turistmässorna i Europa, och man saknar strategi för att marknadsföra regionen, anser Nils-Magnus Angantyr, marknadschef på Astrid Lindgrens värld, ALV.
?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.