Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 24 September, 06:54

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 11:50

Ny studie visar positiva siffror: Allt färre dör av covid-19▸ Om du blir coronasmittad i dag så är risken att dö betydligt lägre än i våras..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny studievisar , positiva, siffrorAllt , färre, dörav , covid-19
Dalarnas tidningar - 02 jul 13 kl. 16:21

Positiva siffror för Tunabyggen

Sju miljoner i vinst är resultatet efter Tunabyggens bokslut för 2012. Siffror som är något lägre än året innan, men i linje med företagets budget. ?

Sydöstran - 27 sep 16 kl. 09:00

Positiva siffror för handeln

Olofströmsborna handlar på hemmaplan i allt större utsträckning. I alla fall om man ska tro de nya siffror som Citybolaget nu presenterar. - Omsättningen visar ett plus på fem procent, säger Alfred Appelros..

BT - 18 nov 14 kl. 20:22

Positiva siffror för Säs patienter

Färre patienter på Säs drabbas av trycksår. Det visar en mätning som genomfördes på sjukhuset tidigare i år. 5,1 procent av de inlagda patienterna hade vid mätningstillfället ett trycksår på kroppen, att jämföra med 5,3 procent av patienterna vid en likadan mätning förra året.

YLE - 12 sep 18 kl. 13:45

Hotellen i Vasa visar upp positiva siffror för juli månad – det stora tacket ska troligtvis U19-EM i fotboll ha

Färre valde att ta in på hotell i juli vad gäller hela landet. I Vasa däremot steg antalet hotellgäster med 7,6 procent jämfört med året innan. Visit Vasas vd Max Jansson säger att orsaken är U19-EM i fotboll..

Aftonbladet - 04 maj 20 kl. 10:40

Positiva trenden: Färre dör av coronavirus i Stockholm

▸ Nya siffror visar att antalet döda i sviterna av coronaviruset har minskat i Stockholm de två senaste veckorna..

Dagens Medicin - 18 sep 18 kl. 13:52

Ny studie visar på större risk för fel vid åldersbedömningar

De medicinska åldersbedömningarna är behäftade med en betydligt större felmarginal än vad Rättsmedicinalverket tidigare har hävdat. I alla fall enligt en nypublicerad studie..

DN - 05 mar 19 kl. 15:49

Ny studie: Pappor har större risk att dö i förtid när arbetsplats läggs ned

När en arbetsplats läggs ned drabbas personalen. Risken för arbetslöshet, att skilja sig samt en sämre hälsa ökar. I motsats till andra delar av världen mår svenska barn bra trots att den ena föräldern förlorar jobbet, visar en ny studie..

DalaDemokraten - 08 maj 16 kl. 09:49

Vänsterpartiet har klubbat på kongressen: "Vi är positiva till större regioner"

– Redan 2009 tog partistyrelsen i Vänsterpartiet ställning för större regioner och så blev beslutet nu också på den pågående kongressen i Örebro, berättar Sydow Mölleby som är ledamot i partistyrelsen..

SvD - 12 apr 16 kl. 09:15

Nya siffror: Färre med utbildning på förskolorna

Barngruppernas storlek minskade under förra året, enligt Skolverkets statistik. Samtidigt har färre inom personalen en förskoleexamen..

SmålandsPosten - 19 feb 14 kl. 06:15

Färre brott anmäls i Alvesta

Antalet anmälda brott i Alvesta kommun har minskat markant. Ett resultat av polisinsatser i samverkan med samhällsinvånare enligt Jan Ottosson, biträdande närpolischef. Polisens sammanställning ”anmälda brott per kommun januari–december 2013” visar positiva siffror för Alvesta kommun.

SmålandsPosten - 18 dec 13 kl. 10:48

Färre arbetslösa

Statistiken över antalet arbetslösa fortsätter att visa sjunkande siffror. Både den totala arbetslösheten och ungdomsarbetslösheten sjunker. I oktober i år skedde ett trendbrott när arbetslöshetssiffrorna för första gången på länge visade sjunkande siffror i länet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.