Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 19 September, 08:40

Dalarnas tidningar - I förrgår: 11:45

Konsulter för miljoner utan avtal – Konkurrensverket synar Borlänge Energi: ”Tar inte ställning”Borlänge Energi har anlitat konsulter för miljonbelopp utan avtal. Konkurrensverket som påbörjat....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Borlänge Energi, Energi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konsulterför miljoner utan , avtal, Konkurrensverket, synar, Borlänge, Energi, Tar inte ställning
DI - 02 aug 17 kl. 13:09

Konkurrensverket synar Ahlsells köp av Viacon

Den 22 juni meddelade Ahlsell att avtal slutits om att förvärva VA-distributören Viacon. Det angavs vidare att transaktionen kräver godkännande av Konkurrensverket, samt att tillträde planerades till september..

Kristianstadsbladet - 13 nov 12 kl. 10:00

Konkurrensverket synar upphandling

Just nu håller en ny reningsanläggning att installeras på simhallen i Bromölla. Samtidigt tar utredningen kring hur den köptes in en ny vända. Nu ska Konkurrensverket titta på saken.

VBL - 24 okt 12 kl. 15:40

Konkurrensverket synar affären mellan KWH och Uponor

Konkurrensverket vill syna affären mellan KWH-koncernen och Uponor. De två bolagen planerar att grunda ett samföretag, Uponor Infra, som skall omfatta merparten av KWH Pipes verksamhet samt Uponors samhällsteknik..

SR - 16 dec 13 kl. 17:21

Konkurrensverket synar tre branscher

Byggindustrin, vuxentandvården och drivmedelförsäljningen pekas av Konkurrensverket ut som branscher där det skulle kunna bli hårdare konkurrens med hjälp av politiska beslut. I en ny rapport lägger myndigheten fram förslag på förändringar..

Nya Wermlands Tidningen - 12 nov 14 kl. 06:00

Konkurrensverket synar Eda kommun

Konkurrensverket har ställt ett antal frågor i en skrivelse till Eda kommun, sen man fått ett tips som gör gällande att allt inte skulle gått rätt tillväga vid en kommunal upphandling..

YA - 15 okt 15 kl. 03:00

Konkurrensverket synar reningsverk

Förklara vad som hänt. Den uppmaningen får kommunen av Konkurrensverket, som uppmärksammat upphandlingsturerna kring utbyggnaden av reningsverket och samarbetet med IVL..

Nerikes Allehanda - 21 mar 16 kl. 13:54

Konkurrensverket synar även Formens hus

Nu ska Konkurrensverket även granska Formens hus och hur upphandlingar skett där. Misstankar finns att lagar inte har följts..

SvD - 04 apr 16 kl. 06:35

Konkurrensverket synar storbankernas samarbete

Konkurrensverket är bekymrat över att de fyra storbankerna har ett för tajt samarbete, som i sin tur driver upp bankernas vinster. Förlorarna är kunderna..

Nerikes Allehanda - 03 jun 16 kl. 05:52

Konkurrensverket synar Hallsberg

Två entreprenader som inte har upphandlats. Ett tomt HVB-hem som kostat en miljon i månaden. Nu kräver Konkurrensverket en förklaring från Hallsbergs kommun - som riskerar att få betala upphandlingsskadeavgift..

DI - 27 feb 17 kl. 14:45

Norska konkurrensverket synar Telia-köp

Norska konkurrensverket överväger att ingripa mot Telias förvärv av Phonero. Det framgår av myndighetens hemsida..

NT - 30 maj 17 kl. 19:14

Konkurrensverket synar avtalet med IP-Only

Konkurrensverket har valt att se över Söderköpings kommuns otillåtna direktupphandling av IP-Only gällande bredbandsutbyggnaden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.