PrivataAffärer > Ekonomi

Friday, 25 September, 02:42

PrivataAffärer - 16 sep 20 kl. 11:40

SHB:s vd: Kontoren förblir bankens ryggradCarina Åkerström säger att detta steg tas i en tid när kunderna allt mer dras mot digital service och där vissa kontor knappt besöks längre. – Man kan förändra företaget och låta kunderna springa efter, eller så inväntar man kunderna och förändrar sig efter dem. Det är vad vi nu gör, det vill säga, detta är en kunddriven förändring, säger vd:n och pekar på att denna trend setts under en längre tid. Som ett steg i förändringen stärker banken sin kundservice för att kunna möta sina kunder ”betydligt mer”. ”Fortsatt banken med flest kontor” Förändringen som banken nu står inför ser Carina Åkerström som ett steg mot ytterligare decentralisering snarare än centralisering och motiverar det med att banken ger större mandat för de kontorschefer som b
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
SHB, Åkerström, Förändringen, Carina Åkerström, De, Handelsbanken

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SHB:svd , Kontoren, förblir, bankens, ryggrad

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.