Realtid > Ekonomi

Saturday, 26 September, 13:35

Realtid - 16 sep 20 kl. 11:18

DNB: Storbankerna skifter ut 10 procent av börsvärdetDNB bedömer att de svenska storbankerna efter utdelningsstoppet under 2020 kommer skifta ut cirka 10 procent av börsvärdet till aktieägarna efter årsskiftet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DNB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, Storbankerna, skifterut 10 procent av , börsvärdet
PrivataAffärer - 01 mar 19 kl. 07:47

DNB höjer Swedbank – för mycket elände inprisat

Aktien stängde på 169:70 kronor på torsdagen och har backat med cirka 20 procent sedan penningtvättshärvan briserade den 20 februari. ”Då börsvärdet minskat med nära 50 miljarder kronor så verkar mycket negativt vara inprisat”, skriver DNB angående penningtvättsanklagelserna. DNB är mest oroat över Swedbankledningens otydliga svar efter anklagelserna i Uppdrag granskning.

PrivataAffärer - 07 sep 20 kl. 09:47

DNB: Vinst för Scandic redan nästa år

”Vi tror att bolaget har finansiellt utrymme att rida ut det här scenariot och att det nu verkar från en relativ styrkeposition. Giver vårt utmanande normaliseringsscenario understryker vi vår behåll-rekommendation med riktkurs 34 kronor”, skriver DNB i en analys. Vidare tror DNB på en utdragen återhämtning och att hotellbolaget kan komma att vara tillbaka på en finansiell prestation i nivå med 2019 till 2023.

Affärsvärlden - 08 nov 12 kl. 09:00

Storbankerna rasar i värde efter valet

Obama vann valet. Nu skriver investerare ned börsvärdet på USA:s största banker med 37 miljarder dollar..

Affärsvärlden - 22 okt 19 kl. 10:40

Rapporterna från storbankerna på väg

Svenska banker har i år blivit börsens slagpåsar. Tre av fyra har minus på börsvärdet sedan årsskiftet..

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 13:00

Per H. Börjesson: Svenska Warren Buffett-bolag slår index

För 10 år sedan gav jag ut boken ”Så här blev Warren Buffett världens rikaste person”. Det är en sammanfattande biografi om Buffett men jag spekulerar även i vilka svenska bolag som Buffett skulle kunna tänkas investera i. Buffetts filosofi är att ”köpa och behålla lönsamma bolag som har ärliga ägare och affärsidéer som man begriper”.

PrivataAffärer - 05 feb 20 kl. 15:30

Analytikernas fokus inför ”supertorsdagen”

Rapporter torsdagen den 6 februari: Axfood (kl 7.00)
Ica (kl 7.00)
New Wave (kl 7.

Dagens PS - 12 sep 18 kl. 07:44

Tungt chefsavhopp skakar Handelsbanken

Nu överväger fler toppdirektörer att lämna storbanken, erfar Di. Tidningen skriver att bakgrunden till det hela är samarbetssvårigheter med Handelsbankens ”ifrågasatta vd Anders Bouvin” (bilden), tillika bankens koncernchef. Det är kommunikationsdirektören Katarina Grönwall som nu lämnar Handelsbanken (SHB) med omedelbar verkan efter endast sex månader.

PrivataAffärer - 11 sep 20 kl. 10:50

Börspanelen: Vinnare och förlorare på börsen i höst

Lyssna på Börspanelen där poddar finns: Lyssna via: 
Acast
Itunes
Spotify Privata Affärer kan sedvanligt bjuda på ett sammandrag av poddens nya avsnitt. Börspanelen består av fem välkända börsnördar med den gemensamma nämnaren att de alla är författare till storsäljande aktieböcker, som du dessutom kan eller har kunnat köpa genom Privata Affärer bokhandel

PrivataAffärer - 17 okt 19 kl. 15:00

Analytikernas fokus inför rapportfredagen

Rapporter 18 oktober: Volvo (kl 7.20)
Atrium Ljungberg (kl 7.30)
Duni (kl 7.

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 15 kl. 14:56

SOS varumärkessvindel

Bättre vinstmarginal än storbankerna. Bästa resultatet någonsin. Dagens triumferande budskap från affärsvärlden är verkligen tankeväckande.

Dagens PS - 29 jan 18 kl. 10:15

Ouch! 399 miljoner upp i rök – på en timme

Svensken på bilden, finansstjärnan Carl Bennet, har haft en nattsvart börsmorgon. (Foto: TT) Svensken på bilden, finansstjärnan Carl Bennet, har haft en nattsvart börsmorgon. Efter en knapp timmes handel var OMXS30-index upp 0,18 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade ökat 0,17 procent.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.