Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 September, 01:55

Realtid - 16 sep 20 kl. 11:36

Vd:ar från hela Europa kräver kraftfullare klimatåtgärder150 europeiska företag, däribland Folksamgruppen och H&M,  kräver kraftfullare klimatåtgärder och en minskning av utsläppen av växthusgaser med minst 55 procent fram till 2030..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Europa, Folksamgruppen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vd:arfrån hela , Europa, kräver, kraftfullare, klimatåtgärder
Sydsvenskan - 01 dec 14 kl. 19:05

Ryssland behöver Europa och Europa behöver Ryssland

Jag kan inte förstå det hat, den krigshets, som nu riktas mot Ryssland.Ryssland har aldrig varit initiativtagare till krig mot Sverige. Däremot har Sverige sedan mer än tusen år tillbaka härjat i det område som idag är Ryssland.

Regeringen - 04 jul 13 kl. 11:20

Svagt Europa kräver fortsatt stöd för återhämtning i Sverige

- Den utdragna krisen lämnar djupa spår och återhämtningen i Europa har svårt att få fäste. Om den höga arbetslösheten tillåts bita sig fast riskerar krisländernas redan låga tillväxtpotential att försämras ytterligare. Sverige bör därför använda sin starka ekonomiska position för att fortsatt stärka hushåll och företag för återhämtning i en tuff miljö, säger finansminister Anders Borg om det ekonomiska läget.

EU-Parlamentet - 10 mar 17 kl. 17:10

Artikel - Talman Tajani vid EU-toppmötet: ”Europa behöver förändras - inte försvagas”

Allmän information : I sitt första anförande i sin roll som Europaparlamentets talman vid Europeiska rådets möte underströk Antonio Tajani betydelsen av ett Europa som står enat. ”Europa behöver förändras och inte försvagas. Alla institutioner måste jobba hårdare för att förse européerna med svaren som de förväntar sig från oss” sa talmannen i sitt tal under toppmötet, som hölls i Bryssel 9 mars.

Affärsvärlden - 27 jun 16 kl. 12:33

"Europa behöver gå framåt"

Europa behöver agera snabbt kring britternas beslut om att lämna EU och använda det som ett tillfälle att återskapa unionen. Det sade Italiens premiärminister Matteo Renzi på måndagen, enligt Dow Jones Newswires..

Länstidningen i Jämtland - 16 feb 18 kl. 06:02

Andreas Olsen: Erövringen av Europa är över – frågan är om vi får vara med om någon ny

För ganska exakt tio månader sedan vecklades en banderoll med texten "Nu erövrar vi Europa" ut över Jämtkraft Arenas norra läktare. Det var ett både snyggt och fyndigt tifo från Falkarna inför....

SVT Debatt - 29 maj 18 kl. 09:43

”Vad Europa behöver är mer fri rörlighet för tjänster, mindre krångel och tydliga regler”

”I veckan röstar vi i Europaparlamentet om det nya Utstationeringsdirektivet. Reglerna för utstationering handlar om vilka villkor som gäller för anställda som arbetar i ett annat EU-land än det där företaget är registrerat. Vad Europa behöver är mer fri rörlighet för tjänster, mindre krångel och tydliga regler.

DI - 12 aug 18 kl. 14:32

Jan Björklund varnar för swexit – "Europa behöver mer samarbete"

Ett svenskt utträde ur EU skulle innebära 150 000 färre jobb och högre priser, enligt Liberalerna. "Europa behöver mer samarbete i framtiden, inte mindre", säger partiledaren Jan Björklund under sitt sommartal i Göteborg..

DN - 06 mar 19 kl. 19:21

EU: Flyktingkrisen i Europa är över

EU-kommissionen deklarerar att flyktingkrisen i Europa är över. Samtidigt faktagranskar kommissionen en rad påståenden om migration i ett led att stoppa spridningen av falska nyheter..

DI - 22 nov 19 kl. 09:58

Lagarde: Europa behöver ny policymix – finanspolitiken är nyckeln

Europa behöver en ny policymix. ECB kommer att nå sitt mål snabbare om annan policy hjälper till, och ett nyckelelement….

Expressen - 18 mar 20 kl. 16:19

Ett Eurovision är kanske vad Europa behöver just nu

Eurovision har under sin nära sextiofemåriga historia överlevt både krig och kriser. Men vid coronaviruset tog det stopp.Beslutet att ställa in tävlingen är rimligt, men kanske lite onödigt:Att tävla i sång på distans är trots allt inte omöjligt, och ett färgsprakande ESC kan ju rentav vara vad precis vad Europa behöver just nu..

SVT Debatt - 22 nov 13 kl. 09:56

Europa behöver ett smalare och vassare EU

EU-PARLAMENTET Idag presenteras Centerpartiets valplattform till Europaparlamentsvalet. Vi går till val utan Alliansen, därför att vi vill att det ska vara tydligt för våra väljare vad vi står för. Bland annat vill vi ha ett stopp för den allt tyngre byråkratin i EU, och se ett mer solidariskt flyktingmottagande bland medlemsländerna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.