Expressen > Nyheter

Tuesday, 29 September, 02:59

Expressen - 16 sep 20 kl. 11:40

12.00: Chatta med Michael SyrénBella Nilsson, hennes make och ytterligare en person är häktade för miljöbrott.Chatta med Expressens reporter Michael Syrén om verkligheten bakom brottsmisstänkta NMT Think Pink.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Michael Syrén, Nilsson, Expressens, NMT Think Pink

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 12.00, Chattamed , Michael, Syrén
Expressen - 13 sep 20 kl. 18:25

Karlsson och Syrén bakom ”Årets socialreportage”

Åmål, Bengtsfors, Hagfors, Avesta.Expressens Johanna Karlsson och Michael Syrén berättar om ett Sverige i förändring – långt från storstäderna.Nu har de belönats med ett prestigefyllt pris för sin journalistik om ”slummen mitt i Sverige”..

Expressen - 02 jan 20 kl. 00:55

Michael Syrén väljer årets bästa reportage

Ekonomijournalist som bland annat har jobbat på TT, GT och Uppdrag granskning.Arbetar i dag på Expressen med undersökande journalistik.Avslöjade 2016 att den förre socialdemokratiske partiledaren Mona Sahlin, då regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism, hade skrivit falska löneintyg till sin livvakt.

Expressen - 15 apr 13 kl. 14:16

Chatta med kvällens "Fantasterna"-vinnare

Klockan 21.00 kan du chatta med vinnaren av kvällens "Fantasterna". Frågesportprogrammet går i kväll ut på att fem personer får göra upp om vem av dem som kan mest om sin idol Michael Jackson.

Skånskan - 01 okt 19 kl. 20:30

Han syr slipsarna han inte kunde hitta i butiken

HANTVERK. Christopher Gustafsson är kräsen när det gäller kläder; när han tyckte att det inte gick att hitta slipsar med den kvalitet han ville ha började han tillverka dem själv, för hand. Men även om hans slipsar kostar mer än de flesta andra vill han avdramatisera slipsen.

Expressen - 31 jan 13 kl. 16:44

19.00: Chatta med Michael Feiner & Caisa

På lördag smäller det. Då står Caisa Ahlroth och Michael Feiner på scen i Melodifestivalen med låten "We're still friends". Och med den klubblåten ska det bli show.

Expressen - 16 jun 18 kl. 17:24

Lisa Syréns känslosamma sista sändning av "Ring så spelar vi"

Lisa Syrén har programlett det omtyckta morgonprogrammet "Ring så spelar vi" i 22 år, men under lördagsmorgonen gick hennes sista program ut i sändning. Programledaren säger i det sista programmet att allt är som vanligt men att radiostudion är fylld av ballonger. – Det här är för mig väldigt mycket mot nya äventyr och väldigt mycket kärlek, och allt möjligt, säger Lisa Syrén när kollegerna spelar upp hennes favoritlåt.

DI - 19 jul 19 kl. 07:20

Stefan Syrén utsedd till ny Vd och koncernchef i Gunnebo och förändringar i koncernledningen

Styrelsen i Gunnebo har utsett Stefan Syrén till ny Vd och koncernchef för Gunnebo-koncernen. Stefan Syrén kommer att ta över som Vd och koncernchef senast i november 2019. Robert Hermans utses samtidigt till Vice Vd och ställföreträdande koncernchef.

DN - 02 sep 13 kl. 12:08

Chatta om USA och Syrien

Varför har USA ännu inte attackerat Syrien? Vilka konsekvenser får en attack? Klockan 13.

DN - 05 sep 13 kl. 08:55

Chatta om Obamas besök

Hur framgångsrikt var besöket? Kom ledarna fram till något som får någon betydelse? DN:s omvärldskommentator och före detta USA-korrespondent Michael Winiarski chattar med läsarna klockan 11.

DN - 15 okt 13 kl. 10:17

Chatta om budgetstupet

Lösningen på DN:s budgetkris kan vara nära. Hur hamnade landet i den här situationen? DN:s Michael Winiarski, politisk utrikeskommentator, chattar om krisen kl.

DN - 03 mar 14 kl. 11:50

Chatta om Ukraina

Har du frågor kring utvecklingen i Ukraina? Ställ dina frågor till Dagens Nyheters Rysslandskännare Michael Winiarski som chattar med läsarna kl. 14..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.