Corren > Nyheter

Friday, 25 September, 11:49

Corren - 16 sep 20 kl. 11:39

Våra reportrar: "Han har svarat så gott han kan"Under onsdagsförmiddagen förhördes den åtalade Daniel Nyqvist om dubbelmordet 2004. Våra reportrar på plats sammanfattar förhöret nedan..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Daniel Nyqvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våra reportrarHan har , svarat, , gotthan kan
Cornucopia - 28 jun 17 kl. 10:34

6000 ungdomar ej svarat på Rekryteringsmyndighetens brev - ligger PostNord bakom?

Felaktiga uppgifter i media gör gällande att 6 000 ungdomar vägrat mönstra. Detta är fel, de har inte svarat på det inledande beslutsunderlaget. Av ca 90 000 från Rekryteringsmyndighetens utskickade sk beslutsunderlag till Sveriges ungdomar, har 6 000 inte svarat.

Kristianstadsbladet - 23 nov 11 kl. 06:30

Demokratisymbol - på gott och ont

Biografi Jesper Bengtsson "Aung San Suu Kyi - en kamp för frihet" (Norstedts) Den burmesiska opposit?
Därmed sällar hon sig till ikoner som Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Nelson Mandela ? och i hemlandet inte minst till sin far, frihetshjälten Aung San, som slogs mot det brittiska kolonialväldet och andra världskrigets japanska ockupation och valdes till Burmas första premiärminister 1947, bara för att strax därefter mördas.

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 06:30

Malmö på gott och ont

Malmö är ämnet i två av höstens böcker, båda skrivna av reportrar på Sydsvenskan, den ena en personlig cykeltur genom stadens nu och då, den andra en granskning av stadens kriminalitet. Frilansjournalist Tomas Polvall har läst.
NYA BÖCKER.

YLE - 04 jun 15 kl. 13:18

Smått och gott om handboll

Handboll är en bollsport där två lag spelar mot varandra och försöker kasta bollen in i motståndarens mål. Handboll är en kontaktsport och man kommer inte undan smällar på handbollsplanen. Inne på planen får det samtidigt finnas sex spelare och en målvakt.

Expressen - 09 jul 12 kl. 23:29

Tyson: "Öra smakar inte särskilt gott"

Mike Tyson bet av örat på Evander Holyfield. Nu har stjärnan svarat på den minst väntade frågan, efter det ökända boxningsögonblicket ? "hur smakar egentligen öra?

YLE - 18 dec 12 kl. 14:16

Patienter gav Vasa centralsjukhus gott betyg

Vasa centralsjukhus fick ett bra betyg i den årliga patientenkäten. På en skala från 1 till 4 gav poliklinikpatienterna sjukhuset ett vitsord på 3,4 och avdelningspatienterna 3,7. - Det är lite bättre än förra året då avdelningarna fick vitsordet 3,6, säger Göran Honga, sjukvårdsdistriktets direktör.

Sydsvenskan - 25 sep 15 kl. 12:01

Här är fyra skor du kan gå i med gott samvete

Råd & Rön har granskat skofabriker i fyra asiatiska länder och både arbetsvillkor och miljöskydd ser ut att förbättras. Men bara fyra skomärken har svarat på tidningens alla enkäter och fått godkänt resultat. Adidas, Reebok, Salomon och Brooks får tummen upp av Råd & Rön, som samtidigt kritiserar Nike, New Balance, Mizuno och Saucony för att de inte gett någon insyn i hur dera skor tillverkas.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 15 kl. 12:01

Här är fyra skor du kan gå i med gott samvete

Råd & Rön har granskat skofabriker i fyra asiatiska länder och både arbetsvillkor och miljöskydd ser ut att förbättras. Men bara fyra skomärken har svarat på tidningens alla enkäter och fått godkänt resultat. Adidas, Reebok, Salomon och Brooks får tummen upp av Råd & Rön, som samtidigt kritiserar Nike, New Balance, Mizuno och Saucony för att de inte gett någon insyn i hur dera skor tillverkas.

Blekinge Läns tidning - 01 apr 16 kl. 04:30

"Vi försöker göra så gott vi kan"

Nu har Trafikverket svarat på kommunens frågor - de vill inte testa massorna från Holmsjö igen..

Barometern - 30 apr 16 kl. 14:14

Personalen på IFO får gott betyg

428 personer har svarat på individ- och familjeomsorgens brukarundersökning. De flesta tycker att personalen har stor förståelse för deras situation..

GT - 25 feb 20 kl. 16:51

En kvalitetsstämpel och ett gott betyg till GT:s reportrar

Tack alla läsare och tittare – ni är fler än någonsin som tar del av GT:s innehåll i våra digitala kanaler. Och när vi talar om vikten av lokal journalistik – med allt vad det innebär – menar vi verkligen det. Därför är det så roligt att vi nu är nominerade till ”Årets Redaktion”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.