NT > Nyheter

Tuesday, 22 September, 05:53

NT - 16 sep 20 kl. 11:33

Nyqvist var nära att erkänna dubbelmordet tidigareUnder andra rättegångsdagen i Linköpings tingsrätt förhördes den åtalade Daniel Nyqvist. Han sa då att han aldrig har berättat om dubbelmordet för någon – men en gång var det nära..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Linköpings, Daniel Nyqvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyqvistvar , näraatt , erkänna, dubbelmordettidigare
Expressen - 15 sep 20 kl. 07:45

MORGONENS NYHETER: Kina: Coronavaccin klart i november • Trumps hot mot Iran i natt • Rättegången mot Daniel Nyqvist inleds – erkänt dubbelmordet i Linköping

Kina säger sig ha ett coronavaccin klart redan i november.■■■Donald Trump har svarat på de rapporterade hoten från Iran om en attack mot USA■■■I dag inleds rättegången mot Daniel Nyqvist som har erkänt dubbelmordet i Linköping 2004.■■■Expressen ger dig morgonens nyheter..

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 08:03

Daniel Nyqvist, 37, åtalas för dubbelmordet i Linköping

▸ Åklagaren har i dag väckt åtal mot Daniel Nyqvist, 37, som erkänt dubbelmordet på 8-årige Mohamed Ammouri och Anna-Lena….

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 06:06

Gåtorna som kan få ett svar i dag när Daniel Nyqvist, 37, åtalas för dubbelmordet i Linköping

▸ I snart 16 år har deras anhöriga väntat på ett svar. Varför mördade han Anna-Lena Svenson, 56, och Mohamed Ammouri, 8? Och vart tog han vägen efteråt?

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 08:03

Daniel Nyqvist åtalas för dubbelmordet i Linköping

▸ Åklagaren har i dag väckt åtal mot Daniel Nyqvist, 37, som erkänt dubbelmordet på 8-årige Mohamed Ammouri och Anna-Lena….

Expressen - 09 jun 20 kl. 14:13

Dubbelmordet i Linköping: Daniel Nyqvist erkänner

LINKÖPING/STOCKHOLM. Daniel Nyqvist, 37, har erkänt: Det var han som dödade Anna-Lena Svensson, 56, och Mohamad Ammouri, 8, en oktobermorgon 2004.Den tidigare ostraffade 37-åringen greps i sin bostad tidigt på tisdagsmorgonen.

Expressen - 02 sep 20 kl. 07:29

MORGONENS NYHETER: Polarbröd backar om brandorsaken • Kvinna död efter trafikolycka vid bro • Greps efter 16 år – i dag åtalas Daniel Nyqvist för dubbelmordet

En anställd på Polarbröd har tidigare uppgett att branden i fabriken startade med en brödklump som fattade eld i ugnen – men nu backar företaget.■■■En kvinna i 40-årsåldern har dött efter att ha blivit påkörd vid Dalaälvsbron utanför Gävle.■■■I dag väcks åtal mot Daniel Nyqvist, 37, som erkänt att han låg bakom dubbelmordet i Linköping 2004.

SVT - 02 sep 20 kl. 12:03

Åklagaren om dubbelmordet: ”Han gick och letade efter lämpliga offer”

Daniel Nyqvist, 37, som har erkänt dubbelmordet i Linköping för snart 16 år sedan åtalas för två fall av mord. Åklagaren berättade på onsdagen att Nyqvist ska ha vaknat den aktuella dagen och känt att han måste döda och sedan gick på gatan för att leta offer..

Aftonbladet - 27 jul 20 kl. 21:10

Daniel Nyqvist berättar om barndomen – undvek solsken

▸ Daniel Nyqvist, 37, har erkänt att han är gärningsmannen bakom dubbelmordet i Linköping 2004..

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 10:04

Daniel Nyqvists förklaring till dubbelmordet i Linköping

▸ Daniel Nyqvist, 37, har i förhör erkänt dubbelmordet på 8-årige Mohamed Ammouri och Anna-Lena Svenson, 56, i Linköping….

Aftonbladet - 09 jun 20 kl. 19:21

Daniel Nyqvist, 37, erkänner dubbelmordet i Linköping

▸ I nästan 16 år gäckade den misstänkte dubbelmördaren polisen. Han hade lämnat sitt dna men utredarna lyckades inte hitta….

Aftonbladet - 10 jun 20 kl. 10:40

Dubbelmordet i Linköping: Daniel Nyqvist, 37, kan häktas idag

▸ LINKÖPING. I dag bestämmer tingsrätten om Daniel Nyqvist, 37, ska häktas för dubbelmordet för snart 16 år sedan. Direkt när polisförhören inleddes igår erkände han morden på Mohamed Ammouri, 8, och Anna-Lena Svensson, 56.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Existentiell oro på årets digitala bokmässa

Kris och oro präglar årets Bokmässa i Göteborg – där författarsamtalen tar upp ämnen som klimatförändringar, klassamhällets återkomst och ekonomin efter pandemin. Mässan är helt digital och gratis för alla att följa..

NT - 30 minuter sedan

Hetaste frågorna inför kvällens kvalrysare

Vem vaktar målet? Hur bra är Island? Och hur påverkas Sveriges starkaste vapen av den isländska vinden?

NT - 30 minuter sedan

Ingves antas skruva upp BNP-prognosen

Styrräntan kvar på noll i tre år till och oförändrade stödköpsprogram, väntas bli beskedet från Riksbankens Stefan Ingves efter veckans penningpolitiska möte. Någon ändring av prognosen för framtida styrränta väntas inte heller. Däremot kan BNP-prognosen för Sverige justeras upp..

NT - 30 minuter sedan

Spänd väntan på Johanssons asylpaket

Alla väntar ivrigt på förslagen om EU:s nya asyl- och migrationspolitik. Fast ingen kommer få precis som de vill, konstaterar Ylva Johansson inför sin stora presentation i Bryssel..

NT - 45 minuter sedan

Dolda kameror fångade nätverkets knarkaffärer

I dag inleds rättegången mot tolv personer i ett nätverk som misstänks ha styrt narkotikahandeln i stadsdelen Vårberg i Stockholm. En av dem står också åtalad för människohandel misstänkt för att ha värvat två 17-åriga pojkar till nätverket..

NT - 45 minuter sedan

Kinabörser fortsätter nedåt

I Kina forsätter nedgången på börserna, efter måndagens sjunkande kurser i Asien, Europa och USA..

NT - 1 timme sedan

Räddning på väg för strandade valar

Omkring 90 valar har dött – en tredjedel av de 270 grindvalar som är strandade på en sandbank i västra Tasmanien, rapporterar ABC News..

NT - 1 timme sedan

Försvaret kan gå miste om kunskap

1 400 officerare kommer att ha gått i pension under den kommande femårsperioden, samtidigt som fler unga officerare utexamineras, rapporterar SR Ekot..

NT - 1 timme sedan

New York-polis spionerade för Kina

En polis i New York har åtalats för att ha spionerat åt den kinesiska regeringen..

NT - 2 timmar sedan

Mer inkluderande emojier på gång

Över 200 nya emojier planeras att släppas under nästa år, rapporterar CNN..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.