Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 24 September, 12:35

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 11:33

Nyqvist var nära att erkänna dubbelmordet tidigareUnder andra rättegångsdagen i Linköpings tingsrätt förhördes den åtalade Daniel Nyqvist. Han sa då att han aldrig har berättat om dubbelmordet för någon – men en gång var det nära..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Linköpings, Daniel Nyqvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyqvistvar , näraatt , erkänna, dubbelmordettidigare
Expressen - 15 sep 20 kl. 07:45

MORGONENS NYHETER: Kina: Coronavaccin klart i november • Trumps hot mot Iran i natt • Rättegången mot Daniel Nyqvist inleds – erkänt dubbelmordet i Linköping

Kina säger sig ha ett coronavaccin klart redan i november.■■■Donald Trump har svarat på de rapporterade hoten från Iran om en attack mot USA■■■I dag inleds rättegången mot Daniel Nyqvist som har erkänt dubbelmordet i Linköping 2004.■■■Expressen ger dig morgonens nyheter..

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 08:03

Daniel Nyqvist, 37, åtalas för dubbelmordet i Linköping

▸ Åklagaren har i dag väckt åtal mot Daniel Nyqvist, 37, som erkänt dubbelmordet på 8-årige Mohamed Ammouri och Anna-Lena….

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 06:06

Gåtorna som kan få ett svar i dag när Daniel Nyqvist, 37, åtalas för dubbelmordet i Linköping

▸ I snart 16 år har deras anhöriga väntat på ett svar. Varför mördade han Anna-Lena Svenson, 56, och Mohamed Ammouri, 8? Och vart tog han vägen efteråt?

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 08:03

Daniel Nyqvist åtalas för dubbelmordet i Linköping

▸ Åklagaren har i dag väckt åtal mot Daniel Nyqvist, 37, som erkänt dubbelmordet på 8-årige Mohamed Ammouri och Anna-Lena….

Expressen - 09 jun 20 kl. 14:13

Dubbelmordet i Linköping: Daniel Nyqvist erkänner

LINKÖPING/STOCKHOLM. Daniel Nyqvist, 37, har erkänt: Det var han som dödade Anna-Lena Svensson, 56, och Mohamad Ammouri, 8, en oktobermorgon 2004.Den tidigare ostraffade 37-åringen greps i sin bostad tidigt på tisdagsmorgonen.

Expressen - 02 sep 20 kl. 07:29

MORGONENS NYHETER: Polarbröd backar om brandorsaken • Kvinna död efter trafikolycka vid bro • Greps efter 16 år – i dag åtalas Daniel Nyqvist för dubbelmordet

En anställd på Polarbröd har tidigare uppgett att branden i fabriken startade med en brödklump som fattade eld i ugnen – men nu backar företaget.■■■En kvinna i 40-årsåldern har dött efter att ha blivit påkörd vid Dalaälvsbron utanför Gävle.■■■I dag väcks åtal mot Daniel Nyqvist, 37, som erkänt att han låg bakom dubbelmordet i Linköping 2004.

SVT - 02 sep 20 kl. 12:03

Åklagaren om dubbelmordet: ”Han gick och letade efter lämpliga offer”

Daniel Nyqvist, 37, som har erkänt dubbelmordet i Linköping för snart 16 år sedan åtalas för två fall av mord. Åklagaren berättade på onsdagen att Nyqvist ska ha vaknat den aktuella dagen och känt att han måste döda och sedan gick på gatan för att leta offer..

Aftonbladet - 27 jul 20 kl. 21:10

Daniel Nyqvist berättar om barndomen – undvek solsken

▸ Daniel Nyqvist, 37, har erkänt att han är gärningsmannen bakom dubbelmordet i Linköping 2004..

Aftonbladet - 02 sep 20 kl. 10:04

Daniel Nyqvists förklaring till dubbelmordet i Linköping

▸ Daniel Nyqvist, 37, har i förhör erkänt dubbelmordet på 8-årige Mohamed Ammouri och Anna-Lena Svenson, 56, i Linköping….

Aftonbladet - 09 jun 20 kl. 19:21

Daniel Nyqvist, 37, erkänner dubbelmordet i Linköping

▸ I nästan 16 år gäckade den misstänkte dubbelmördaren polisen. Han hade lämnat sitt dna men utredarna lyckades inte hitta….

Aftonbladet - 10 jun 20 kl. 10:40

Dubbelmordet i Linköping: Daniel Nyqvist, 37, kan häktas idag

▸ LINKÖPING. I dag bestämmer tingsrätten om Daniel Nyqvist, 37, ska häktas för dubbelmordet för snart 16 år sedan. Direkt när polisförhören inleddes igår erkände han morden på Mohamed Ammouri, 8, och Anna-Lena Svensson, 56.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.