Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Sunday, 20 September, 14:58

Länstidningen i Jämtland - 16 sep 20 kl. 11:29

Debatt: SSU: Låt unga motorintresserade träffasAlla ungdomar behöver en meningsfull fritid och alla har olika intressen. Vissa älskar att spela....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
SSU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, SSU, Låt, unga, motorintresserade, träffas
Jmini.se - 25 maj 16 kl. 19:29

Debatt. S och SSU: Låt unga hyra lägenhet ihop!

– Bostadsbristen är ingen nyhet. Kommunen har idag i stort sett inte en enda ledig hyresrätt, vilket drabbar främst unga. Ambitionerna behöver höjas rejält.

SvD - 30 aug 16 kl. 07:00

SSU: Så kan unga få jobb snabbare

Även om ekonomin just nu är stark så behöver regeringen fortsätta satsa, särskilt på ungas möjligheter att få jobb. SSU har länge drivit på för en mer offensiv ekonomisk politik. Och även om finansministern vill lägga fram en stram budget så finns det reformer som inte kostar så mycket, skriver Philip Botström, SSU..

Sydöstran - 04 sep 18 kl. 16:00

SSU sviker de unga i Sölvesborg

I SSU Sölvesborgs valprogram till moderpartiet ansåg man att ett bilfritt centrum skulle vara en av de viktigaste reformerna. Medan de vill fokusera på att få bort bilismen från Sölvesborgs centrum så att stadskärnan och torghandeln blir ännu mer lidande och får mindre förutsättningar att överleva, fokuserar vi i Ungsvenskarna på växande och verkliga problem i ungdomars vardag - bland annat den psykiska ohälsan..

GT - 02 jun 13 kl. 07:59

DEBATT: Bostadsbrist för unga är ett problem

Nyligen presenterade Hyresgästföreningen sin rapport om unga vuxnas boende i Göteborgsregionen. Rapporten är ingen munter läsning, och tyvärr inte heller förvånande..

UT - 09 aug 18 kl. 01:00

Debatt: (S) vill ge unga möjlighet
 att resa billigare året om

Under sommaren kan elever i grundskolan och årskurserna 1 och 2 på gymnasiet resa gratis med kollektivtrafiken, tack vare satsningar från den socialdemokratiskt ledda regeringen. Det är en mycket bra satsning, inte minst för unga utanför de större städerna, som många gånger är hänvisade till tåg och bussar för att ta sig till kompisar, evenemang, fritidsaktiviteter med mera. Då ska inte ungas ekonomiska situation vara en faktor som avgör hur rolig sommaren blir..

UT - 28 mar 19 kl. 00:00

Debatt: Dags för unga ta plats bland tjänstemännen

Vänsterpartiet strävar efter ett varmare och mer inkluderande samhällsbygge, där vi hellre tänker i termer av vi i motsats till vi och dom. Detta gäller oavsett vi pratar om fattiga, invandrare, kön, sexuell läggning, pensionärer eller människor med funktionsvariationer med flera. Men unga då?.

SVT Debatt - 09 aug 13 kl. 11:15

Välkommen på SSU-kongress i Täby, Fredrik Reinfeldt

POLITIK Är du nöjd, Fredrik Reinfeldt, med den utveckling som vi har idag i Sverige där allt fler ställs utanför samhällsgemenskapen, där de som har de svårast lämnas utanför och där de som har det bäst ställt också tjänar mest på er politik? SSU är definitivt inte nöjda. Under tre dagar kommer vi föra livliga politiska diskussioner och slå en röd kil i blåa Täby.

BT - 11 mar 13 kl. 09:45

Unga lockas åter till politiken

Ryktet om de politiska ungdomsförbundens död är betydligt överdrivet. I Sjuhärad gick medlemssiffrorna upp 2012. De två jättarna tar nu gemensamma tag för att nå ännu högre höjder inför valet nästa år.

SVT Debatt - 11 sep 17 kl. 15:08

”S måste ge ett jämlikhetslöfte till unga”

”Socialdemokraternas största utmaning i valet är att återskapa tillit och framtidstro hos dagens ungdomsgeneration”, skriver Philip Botström, förbundsordförande i SSU..

SVT Debatt - 10 jan 14 kl. 15:30

Vi kräver trygga arbetsvillkor – även för unga

RESTAURANGMOMS I ett inlägg på SVT Debatt anklagar Eva Östling, VD på Visita, Vänsterpartiet för att försvåra för unga på arbetsmarknaden. Detta för att vi vill återställa krogmomsen och ta bort regeringens ungdomsrabatt på arbetsgivaravgiften. Men Eva Östling: ungdomsarbetslösheten beror  inte på att unga är för dyra att anställa.

SVT Debatt - 08 sep 13 kl. 15:15

Unga brottslingar behöver mindre tid bakom murarna ? inte mer

STRAFFRABATT Moderaterna sprider en bild av att grov ungdomsbrottslighet ökar. Men det är inte sant ? och framstår som en medveten skrämselpropaganda för att fiska röster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.