Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Sunday, 20 September, 22:33

Vestmanlands Läns Tidning - 16 sep 20 kl. 11:20

Debatt: Brottslighet måste bekämpas med tidiga insatserDet finns många faktorer som förbygger att barn och unga hamnar snett i livet. Att stärka....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Brottslighetmåste , bekämpasmed , tidiga, insatser
Politikerbloggen - 17 jan 13 kl. 10:33

Barnfattigdom finns och ska bekämpas


DEBATT. Under min uppväxt i Sverige handlade fattigdomen om att vi var tvungna att vända på varenda krona för att få råd med hyran och maten att räcka till. Klyftorna mellan rika och fattiga barn ökar i Sverige.

BT - 16 sep 14 kl. 20:47

"Fi och SD måste bekämpas"

Både Feministiskt initiativ (Fi) och Sverigedemokraterna (SD) är extrema och måste bekämpas. Skriver migrationsminister Tobias Billström (M) i ett inlägg på Facebook. "Det här valet har inga vinnare.

Expressen - 17 aug 17 kl. 19:33

Så reagerar omvärlden efter Barcelona: "Terrorismen måste bekämpas"

Omvärldens reaktioner på terrorattentaten i Barcelona börjar nu komma in. "Skrämmande nyheter från Barcelona. Våra tankar går till de drabbade.

Polisen - 29 nov 12 kl. 08:06

Organiserad brottslighet bekämpas på flera nivåer

Drygt 250 husrannsakningar, 29 kilo narkotika och 82 beslagtagna vapen ? det är några resultat från Polisens insatser efter skjutningarna i Malmö. Samtidigt fokuserar Polisen på grovt kriminella som i allt större utsträckning sysslar med bedrägerier..

Polisen - 11 okt 16 kl. 15:49

Organiserad brottslighet bekämpas lokalt

För att stärka kampen mot den organiserade brottsligheten och öka tryggheten i utsatta områden, ska tolv myndigheter i och utanför rättsväsendet, utöka samarbetet på lokal nivå. Hur det ska gå till presenterades idag för inrikesminister Anders Ygeman..

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 07:30

Så ska smuggeltobaken bekämpas

Foto: Arkivbild
Den kallas "Röksvampen", den nya handboken för hur smuggeltobaken ska bekämpas. Igår lanserades den vid en konferens i Hässleholm.
Den illegala tobaken, som smugglats in i landet, finns i stort sett i alla skånska kommuner.

Trelleborgs Allehanda - 10 okt 14 kl. 08:32

Så ska smuggeltobaken bekämpas

Foto: Arkivbild
Den kallas "Röksvampen", den nya handboken för hur smuggeltobaken ska bekämpas. På torsdagen lanserades den vid en konferens i Hässleholm.
Den illegala tobaken, som smugglats in i landet, finns i stort sett i alla skånska kommuner.

BT - 16 nov 19 kl. 17:23

Starkt musår i Borås – så bekämpas de: "Vi får dubbelt så många samtal”

Mössen invaderar hus och hem mer än vanligt i år. Men nu bekämpas gnagarna i första hand med slagfällor istället för med gift. – Bara för några år sedan var det stort fokus på bekämpningsmedel – nu ska vi endast använda det som en sista utväg, säger Anders Skeppstedt från Anticimex i Borås..

Västerbottens Folkblad - 22 okt 12 kl. 02:00

Ungdomsarbetslösheten ska bekämpas

Vi Socialdemokrater anser att ungdomsarbetslösheten ska bekämpas genom att höja ungdomarnas kompetens och underlätta för unga att ta steget ut på arbetsmarknaden skriver S-riksdagsledamöterna Helén [...].

BT - 25 nov 13 kl. 13:58

En människosyn som behöver bekämpas

Det som uppdagades i TV-programmet Kalla Fakta visade tydligt att det finns en människosyn i vårt land som måste bekämpas. Människor med funktionsnedsättning ska få möjlighet att leva så fritt och självständigt som möjligt. Det är en rättighet enligt Lagen om stöd och service (LSS), en lag som är helt unik i världen och som vi ska vara stolta över.

Sydsvenskan - 27 nov 13 kl. 19:05

Danska fördomar bekämpas med utbyten

Danska fördomar om Malmö ska nu bekämpas i tre nya skolsamarbeten.
- Det som har skett i Odense visar ju tydligt att det finns ett behov av att integrera oss mer, säger Klas Andersson på Öresundskommittén som ligger bakom satsningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.