GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 21 September, 20:33

GöteborgsPosten - 16 sep 20 kl. 04:56

Alla vägar bär till Rom – nästan inga till SahlgrenskaDet är inte lätt att hitta till Sahlgrenska om man inte är göteborgare, för skyltningen är erbarmlig i så gott som hela stan – speciellt om du kommer söderifrån, menar insändarskribenten..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Rom, Sahlgrenska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla vägar, bärtill , Romnästan , ingatill , Sahlgrenska
Dagen - 28 mar 17 kl. 03:00

”Jag vill men vågar inte satsa på kärleken”

Hej Christina! Jag är en kille på 33 år som just blivit singel, nu igen. Egentligen har jag kanske ingen rätt att klaga, för det var jag som bestämde mig för att dra mig ur mitt senaste förhållande.

Dagen - 28 mar 17 kl. 03:00

”Jag vill men vågar inte satsa på kärleken”

Hej Christina! Jag är en kille på 33 år som just blivit singel, nu igen. Egentligen har jag kanske ingen rätt att klaga, för det var jag som bestämde mig för att dra mig ur mitt senaste förhållande.

Aftonbladet - 28 okt 13 kl. 09:26

Sågar egna lagets fysik: ?Inga krav?

Förbundskaptenen kräver uppryckning i landslagstruppen.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

Alliansfritt Sverige - 13 feb 14 kl. 10:08

Alla sågar regeringens sänkta socialavgifter för unga – utom Maud Olofsson

Häromåret halverade regeringen de sociala avgifterna för anställda upp till 26 år, vilket minskade statens intäkter med 21 miljarder kronor. Tanken var att de skulle bli billigare att anställda, och därför skulle fler av dem få jobb. Så har det inte blivit.

Alingsås tidning - 04 jun 16 kl. 05:30

Helgonförklaringen direktsänds från Rom

När Moder Elisabeth Hesselblad officiellt kanoniseras i Rom i morgon, finns en delegation från Herrljunga på plats. SVT sänder direkt från Petersplatsen, och vid kapellet i Fåglavik kan ceremonin följas via storbildsskärm. Herrljunga kommun representeras i Rom av kommunalråd Johnny Carlsson och Mats Bjurbom, utvecklare kommunikation.

Cornucopia - 09 sep 18 kl. 09:16

Regeringskansliet: Inga särskilda kontaktvägar till Interetjättarna - har inte begärt att Jens Gannmans film togs bort

Lagom till valhelgen svarar nu Regeringskansliet på bloggens förfrågan om man begärt att Jens Gannmans så kallade satirfilm skulle tas bort från YouTube. Regeringskansliet har inte begärt detta och har inga särskilda kontaktvägar för att anmäla kränkande innehåll hos Google, Youtube och Facebook. Man kan däremot inte utesluta att någon enskild anställd agerat privat och anmält på samma sätt som alla andra kan göra.

SVT - 28 sep 18 kl. 13:57

Olsen under press inför Rom-derbyt

Roma har öppnat säsongen svagt och på lördag väntar derbyt mot Lazio. Seger där förlåter det mesta, om man frågar krislagets fans. Romas svenske landslagsmålvakt Robin Olsen får en huvudroll i en match där inga misstag tillåts..

Trelleborgs Allehanda - 09 nov 12 kl. 14:25

Nu vågar Lisa tro på sin dröm

Foto: Robert Seger
Från rockscenen på lilla Klubb Allan i Trelleborg till den internationella musikalscenen. Lisa Romée vågade inte riktigt tro på den dröm hon hade, men nu lever hon mitt uppe i den.
Första musikaljobbet, i ?

Sydsvenskan - 03 feb 13 kl. 06:30

?Vissa dagar känner jag mig lite kaxig, men ibland vågar jag knappt gå in och göra någonting på nätet?

Våga klicka, våga surfa ? mejla, chatta, skajpa. Blogga, twittra.

UT - 28 jul 18 kl. 01:00

Jörgen Wester: Alla vägar bär till... Förslöv

Alla vägar bär till Rom är ett bekant gammalt talesätt. Är man turist på Sveriges trädgårdsland, Bjärehalvön, ja då bär alla vägar till Förslöv. Åtminstone verkar det så när man glider runt bland ängar, enorma grönsaksodlingar och svalkande bokskogar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.