Expressen > Sport

Monday, 28 September, 10:30

Expressen - 16 sep 20 kl. 11:05

Det är kunderna som drabbas av reglernaTillbaka på ruta ett i frågan om matchfixning.Det politiska beslutet blev viktigare än spelsäkerheten.Under tiden kan kriminella element använda svenska spelbolag som marknadsplats för de uppgjorda utländska matcherna. Det stora matchfixningsproblemet..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är kundernasom , drabbasav , reglerna
BT - 04 feb 18 kl. 21:30

Oseriösa flyttfirmor oroar: ”Både vi och kunderna drabbas”

Etablerade flyttfirmor drabbas när mindre seriösa aktörer rör sig på marknaden. Det menar Flyttbilens vd Fredrik Apelqvist. – Både vi och kunderna drabbas av hur det ser ut nu, säger han..

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 06:30

Onoffs konkurs dyr läxa för kunderna "Vi kom till en situation där vi inte orkade mer"

Betala med kreditkort, använd presentkorten snabbt och skynda tillbaka med byten. Det är några tips från Svensk Handel och Konsumentombudsmannen efter Onoffs konkurs. Onoffs styrelseordförande och storägare kommer att koncentrera sig på Resurs Bank.

Computer Sweden - 1 timme sedan

Kryptobörs hackad – kunderna bestulna på 150 miljoner dollar


Kryptobörsen Kucoin har blivit hackad och 150 miljoner dollar av kundernas pengar har överförts till angriparnas adresser. Kunderna kommer enligt Kucoin att ersättas fullt ut. Samtidigt svartlistas hackarnas adresser..

IDG - 1 timme sedan

Kryptobörs hackad – kunderna bestulna på 150 miljoner dollar


Kryptobörsen Kucoin har blivit hackad och 150 miljoner dollar av kundernas pengar har överförts till angriparnas adresser. Kunderna kommer enligt Kucoin att ersättas fullt ut. Samtidigt svartlistas hackarnas adresser..

Sydsvenskan - 10 feb 11 kl. 08:59

Lokala kunder drabbas av konkurs

Slaktaren tappar ett par hundratusen kronor, fiskhandlaren vet inte vem som ska ta över hans nya banklån, krögaren letar ny bankförbindelse. Amagerbankens konkurs drabbar kunderna på många sätt.
KÖPENHAMN.

Dagensanalys.se - 11 okt 17 kl. 15:15

ERM fäller Castellum för brott mot de etiska reglerna

I ett utlåtande från Etiska Rådet för Marknadsundersökningar (ERM) framgår det att företaget Castellum brutit mot de etiska reglerna när de sammanblandad marknadsundersökningar med försäljning. ERM noterar dock att sammanblandningen inte skett avsiktligt från Castellums sida, men att ett brott mot reglerna ändå skett. Det var i samband med en prospektering av företag i Linköping som representanter från Castellum ringde upp företag i området.

Dagensanalys.se - 21 mar 19 kl. 14:44

Kundtjänst har en avgörande roll för att konkurrera om och behålla kunderna

Salesforce har för tredje året i rad släppt rapporten State of Service där vi får en inblick i hur trenderna inom kundtjänst utvecklas i takt med att konsumenternas krav förändras. I rapporten, som innehåller svar från över 3 500 beslutsfattare och agenter inom kundtjänst världen över, framkommer det bland annat att kundtjänst har en avgörande roll för att konkurrera om och behålla kunderna. “Beslutsfattare har upptäckt hur kundtjänst kan förbättra kundupplevelsen, stärka varumärket och bidra till nya intäktskällor.

SmålandsPosten - 14 jan 14 kl. 06:03

Äldre drabbas av undernäring

Äldre över 75 år har fritt kunnat välja när de vill beställa hem lagad mat från kommunens kök. Nu har den valmöjligheten tagits bort. Det har inneburit att färre beställer lagad mat och hemtjänstpersonal varnar för att det kan leda till att fler äldre drabbas av undernäring.

Skånskan - 26 jul 16 kl. 14:00

… men nu ska reglerna ändras

HÄSSLEHOLM Det är fler än Krister Magnusson som klagat på hur Skånetrafiken ger ersättning för sjukresor. Och nu är en ändring av reglerna på gång.– Vi har tidigare gått efter Eniros ”kortaste väg”.

E24 - 11 jul 11 kl. 17:09

Onoff priskrigets första offer - snart drabbas kunderna

Kriget i hemelektronikbranschen slår ut Onoff. Även kunderna riskerar att bli offer, den stenhårda konkurrensen har hållit nere priserna..

Kristianstadsbladet - 05 okt 12 kl. 08:45

Kunderna köper inte Scans kött

Foto: Peter Åklundh
Scan är i kris när kunderna väljer bort företagets kött och i?stället köper importerat. Koncernen planerar förändringar för att möta problemen, men det är oklart på vilket sätt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.