Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 20 September, 23:05

Aftonbladet - 16 sep 20 kl. 09:30

Nyqvist till anhöriga: Ledsen att det hände▸ Med korthuggna, stammande svar berättar Daniel Nyqvist i tingsrätten hur det gick till när han oprovocerat högg ihjäl. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Daniel Nyqvist

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyqvisttill , anhöriga, Ledsenatt det , hände
HBL - 29 aug 14 kl. 17:01

Anhöriga hade mycket att säga om Sagaboendet

Anhöriga till invånarna på Sagaboendet i Sibbo hade så mycket att berätta att alla inte fick muntur. Kårkulladirektören Märta Marjamäki säger att de som vill kan ringa eller skriva till henne.I anhörigmötet som Kårkulla samkommun ordnade på torsdagskvällen deltog 25 anhöriga.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

90 000 tänder ljus för Lisa Holm och hennes anhöriga

Hela Sverige är skakat av 17-åriga Lisa Holms död. Över 90 000 personer har anmält sig till eventet "Tänd ett ljus för Lisa Holm och hennes anhöriga" på Facebook.Det var Linnèa Wilson som startade eventet för att ge folk en chans att visa sitt engagemang.

Kristianstadsbladet - 14 sep 12 kl. 06:30

Anhöriga kräver svar efter mans död

Den gamle mannen blev sämre och sämre. Men hemtjänst och andra i vården reagerade inte. Tre månader senare dog han av medicinförgiftning.

BT - 21 nov 14 kl. 05:55

243 försvann - anhöriga kräver svar

Över 100 familjer, varav många i Sverige, kräver nu svar på vad som hände med en båt som försvann i juni i Medelhavet med 243 människor ombord. Därför polisanmäler de nu en utpekad människosmugglare.Representanter för 17 svensk-eritreanska familjer från hela Sverige har nu tillsammans vänt sig till polisen i Stockholm för att anmäla en man som de hävdar arrangerade deras anhörigas flykt från Libyen den 28 juni över havet.

BT - 25 mar 14 kl. 07:42

Förtvivlade anhöriga: "Ge oss tillbaka våra släktingar"

Anhöriga till kinesiska passagerare på det försvunna flygplanet, deltog i en protestmarsch på tisdagen där målet var Malaysias ambassad i Peking. Kring 200 familjemedlemmar, några i tårar, gick arm i arm och ropade slagord som: "Malaysias regering är mördare" och "Vi vill ha tillbaka våra släktingar". Svartklädda poliser stoppade all biltrafik utanför ambassadområdet.

YLE - 08 sep 17 kl. 12:08

De anhöriga kräver rättvisa – vill se de åtalade dömda för mord

Andra dagen av den så kallade styckmordsrättegången börjar med att offrets änka får berätta om sin man och vad som hände efter att han försvann. Känslorna ligger på ytan redan från början. - Vi hade ett bra och kärleksfullt förhållande.

YA - 12 aug 19 kl. 06:00

Anhöriga kräver bättre information från lasarettet: ”Känns väldigt jobbigt”

För ett år sedan dog Ola Göranssons mamma hastigt på akuten på lasarettet i Ystad. Sedan dess har anhöriga kämpat för att få kontakt med sjukhuset för att få svar på vad som orsakade dödsfallet och vad som hände med den inlämnade Lex Maria-anmälan. – Jag tycker bara att allt är sorgligt.

Kristianstadsbladet - 03 sep 13 kl. 16:31

Wallenbergs anhöriga hoppas på mer


Anhöriga till Raoul Wallenberg kommer att överlämna ett personligt brev till president Barack Obama under hans besök här. Där ber de USA:s regering att fortsätta ansträngningarna för att nå full visshet om den svenske diplomatens öde."Det är på tiden att världen slutligen får reda på vad som hände honom", skriver Raoul Wallenbergs halvsyster Nina Lagergren och Matilda von Dardel, änka efter Raoul Wallenbergs halvbror Guy von Dardel.

BT - 03 sep 13 kl. 16:34

Wallenbergs anhöriga hoppas på mer

Anhöriga till Raoul Wallenberg kommer att överlämna ett personligt brev till president Barack Obama under hans besök här. Där ber de USA:s regering att fortsätta ansträngningarna för att nå full visshet om den svenske diplomatens öde. "Det är på tiden att världen slutligen får reda på vad som hände honom", skriver Raoul Wallenbergs halvsyster Nina Lagergren och Matilda von Dardel, änka efter Raoul Wallenbergs halvbror Guy von Dardel.

ÖstersundsPosten - 10 apr 14 kl. 19:48

Anhöriga till Ghader kritiserar polisen

Anhöriga till Ghader Ghalamere hävdar att polisen använde övervåld när han hämtades i hemmet, och när han skulle föras till flygplanet..

Dagens Media - 26 nov 14 kl. 14:35

Anhöriga får skadesstånd efter TV3-såpan

Anhöriga kände igen sin döende far i TV3-programmet "Sjukhuset". Nu får de 20 000 kronor var i skadestånd av landstinget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.