Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 19 September, 15:17

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 10:45

Ankarsrumsman omhäktad för bränderna – igenDen man som sitter häktad misstänkt för två bränder och falsklarm omhäktades igen på tisdagen. Nu väntar åklagaren på resultatet av tekniska undersökningar..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ankarsrumsman, omhäktadför , bränderna, igen
Skånskan - 11 nov 16 kl. 17:05

Omhäktad för brunnsmordet

HÖRBY ERWP.fif(0)På fredagseftermiddagen omhäktades den 51-årige man som misstänks för brunnsmordet i Långaröd. Mannen är på sannolika skäl misstänkt för mordet på 24-årige Jacob Tillman i november eller december 1998.

Kristianstadsbladet - 13 aug 13 kl. 08:30

17-åring omhäktad för mordförsöket på Bataljonsvägen

På måndagen omhäktades en 17-åring som misstänks för mordförsök efter skottlossningen på Bataljonsvägen tidigare i sommar.
Förundersökningen är inte klar och tingsrätten anser att det finns synnerliga skäl för att den misstänkte 17-åringen ska vara fortsatt häktad.17-åringen är frihetsberövad sedan en dryg månad.

SN - 14 nov 12 kl. 15:21

Misstänkt för skjutning omhäktad igen

Den man i 20-årsåldern som misstänks ha skjutit en annan man i Vagnhärad omhäktades på onsdagen. Troligtvis för sista gången..

NSD - 23 aug 13 kl. 14:11

22-åringen omhäktad - igen

Bättre DNA-analyser. Spårade SMS. Färdigställt obduktionsprotokollet.

Kristianstadsbladet - 23 aug 13 kl. 16:10

Styckmordsmisstänkt omhäktad igen


Den 22-åring som misstänks för styckmord på en 20-årig kvinna i Boden i maj, omhäktades i Luleå på fredagen.Åklagarna väntar bland annat på svar från dna-analyser hos Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) och vill ha förlängd tid för att väcka åtal. Nu får de två veckor till på sig, men troligen kommer ytterligare tid att behövas, säger kammaråklagare Ulrika Schönbeck till lokala medier.

NSD - 23 aug 13 kl. 16:10

Styckmordsmisstänkt omhäktad igen

Den 22-åring som misstänks för styckmord på en 20-årig kvinna i Boden i maj, omhäktades i Luleå på fredagen..

NT - 23 aug 13 kl. 16:10

Styckmordsmisstänkt omhäktad igen

Den 22-åring som misstänks för styckmord på en 20-årig kvinna i Boden i maj, omhäktades i Luleå på fredagen..

SvD - 23 aug 13 kl. 16:10

Styckmordsmisstänkt omhäktad igen

Den 22-åring som misstänks för styckmord på en 20-årig kvinna i Boden i maj omhäktades i dag i Luleå..

UNT - 23 aug 13 kl. 16:10

Styckmordsmisstänkt omhäktad igen

Den 22-åring som misstänks för styckmord på en 20-årig kvinna i Boden i maj omhäktades i dag i Luleå. Åklagarna inväntar bland annat dna-svar från SKL innan de åtalar mannen.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 23 aug 13 kl. 16:17

Styckmordsmisstänkt omhäktad igen

Den 22-åring som misstänks för styckmord på en 20-årig kvinna i Boden i maj, omhäktades i Luleå på fredagen. Åklagarna väntar bland annat på svar från dna-analyser hos Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) och vill ha förlängd tid för att väcka åtal. Nu får de två veckor till på sig, men troligen kommer ytterligare tid att behövas, säger kammaråklagare Ulrika Schönbeck till lokala medier..

BT - 23 aug 13 kl. 16:13

Styckmordsmisstänkt omhäktad igen

Den 22-åring som misstänks för styckmord på en 20-årig kvinna i Boden i maj, omhäktades i Luleå på fredagen. Åklagarna väntar bland annat på svar från dna-analyser hos Statens kriminaltekniska laboratorium (SKL) och vill ha förlängd tid för att väcka åtal. Nu får de två veckor till på sig, men troligen kommer ytterligare tid att behövas, säger kammaråklagare Ulrika Schönbeck till lokala medier.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.