NT > Nyheter

Thursday, 24 September, 10:54

NT - 16 sep 20 kl. 10:40

Skolor stängs igen – Frankrike räds ny smittaFlera franska skolor har tvingats stänga efter nya fall av covid-19 bland elever och över 2 000 lektioner har ställts in, uppger Frankrikes utbildningsminister Jean-Michel Blanquer..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Frankrikes, Jean-Michel Blanquer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolor, stängs, igen, Frankrike, rädsny , smitta
YLE - 05 aug 16 kl. 17:37

Fredagssnackarna: Inte alls bra att små skolor stängs

Fredagssnackarna Dan Idman och Kennet Lindholm tycker inte att det är bra att närskolor på landsbygden läggs ned. I juni beslutade Raseborgs stadsfullmäktige att tre närskolor ska stängas och att stadens övriga småskolor får en tidsfrist på några år. - Småskolor ska få finnas så länge de är ens någorlunda livskraftiga, säger Idman bestämt.

Expressen - 17 okt 14 kl. 06:23

Ebola-skräck i USA – flera skolor stängs

DALLAS. Paniken sprider sig nu i USA. Människor fruktar en fullskalig epidemi – och misstror myndigheterna.

YLE - 16 mar 20 kl. 10:03

Alla skolor stängs från och med onsdagen

Uppdatering: Alla skolor stängs från och med onsdagen den 18.3 fram till den 14.4..

Sydsvenskan - 21 dec 15 kl. 03:25

Skolor stängs på grund av hot

På måndagen hålls 17 skolor stängda i Nashua, New Hampshire i USA. Anledningen att "detaljerade våldshot" har framförts, skriver NBC News.Skoldistriktet samarbetar med polisen för att bestämma hur trovärdigt hotet är, enligt föreståndare Mark Conrad.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 15 kl. 03:25

Skolor stängs på grund av hot

På måndagen hålls 17 skolor stängda i Nashua, New Hampshire i USA. Anledningen att "detaljerade våldshot" har framförts, skriver NBC News.Skoldistriktet samarbetar med polisen för att bestämma hur trovärdigt hotet är, enligt föreståndare Mark Conrad.

Kristianstadsbladet - 22 mar 14 kl. 21:05

Skolor stängs efter dödliga attacker


Skolor för cirka 120 000 elever i den oroliga delstaten Borno i nordöstra Nigeria har stängts på obestämd tid efter en serie blodiga attacker som den extrema islamistsekten Boko Haram misstänks ligga bakom.De 85 skolorna stängs efter flera attacker mot just skolor. Utbildning enligt västerländsk modell är en av väldigt många företeelser som sekten med brutala medel vänder sig emot.

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 14 kl. 21:08

Skolor stängs efter dödliga attacker

Skolor för cirka 120 000 elever i den oroliga delstaten Borno i nordöstra Nigeria har stängts på obestämd tid efter en serie blodiga attacker som den extrema islamistsekten Boko Haram misstänks ligga bakom. De 85 skolorna stängs efter flera attacker mot just skolor. Utbildning enligt västerländsk modell är en av väldigt många företeelser som sekten med brutala medel vänder sig emot..

BT - 22 mar 14 kl. 21:05

Skolor stängs efter dödliga attacker

Skolor för cirka 120 000 elever i den oroliga delstaten Borno i nordöstra Nigeria har stängts på obestämd tid efter en serie blodiga attacker som den extrema islamistsekten Boko Haram misstänks ligga bakom. De 85 skolorna stängs efter flera attacker mot just skolor. Utbildning enligt västerländsk modell är en av väldigt många företeelser som sekten med brutala medel vänder sig emot.

Helsingborgs Dagblad - 08 feb 20 kl. 18:58

Virussmitta på fransk skidort – skolor stängs

Fem britter, varav ett barn, har insjuknat i det nya coronaviruset i skidorten Les Contamines-Montjoie i Frankrike, uppger hälsominister Agnès Buzyn. Ytterligare sex britter som uppehållit sig i samma stugby – två av dem barn – undersöks på sjukhus. Det.

UNT - 08 feb 20 kl. 18:58

Virussmitta på fransk skidort – skolor stängs

Fem britter, varav ett barn, har insjuknat i det nya coronaviruset i skidorten Les Contamines-Montjoie i Frankrike, uppger hälsominister Agnès Buzyn..

DI - 08 feb 20 kl. 19:05

Virussmitta på fransk skidort – skolor stängs

Fem britter, varav ett barn, har insjuknat i det nya coronaviruset i skidorten Les Contamines-Montjoie i Frankrike, uppger hälsominister….

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Norges centralbank rör inte räntan

Norges centralbank lämnar styrräntan oförändrad på rekordlåga noll procent..

NT - 15 minuter sedan

Mer pengar till Nobelpristagarna i år

Nobelstiftelsen höjer prissumman till 10 miljoner kronor per priskategori inför utdelningen av årets Nobelpris..

NT - 15 minuter sedan

Thern och "Gäddas" plan: padelhall med Rosenberg

Simon Thern och Mikael Hansson är på gång att starta upp en padelhall i Söderköping. Ansökan om bygglov är inskickad. "Vi tror stenhårt på det här", säger "Gädda"..

NT - 15 minuter sedan

16-åring häktad för Eskilstunamord

Den 16-åring som misstänks ha mördat en jämnårig pojke i Eskilstuna i förra veckan häktas på sannolika skäl..

NT - 15 minuter sedan

Schweizare röstar om pappaledighet

På söndag går schweizarna till valurnorna för att säga sitt om något som redan är verklighet i stora delar av Europa: betald pappaledighet..

NT - 15 minuter sedan

Större andel elever gymnasiebehöriga

Andelen behöriga elever till gymnasieskolan ökar. Behörigheten har förbättrats i alla elevgrupper..

NT - 15 minuter sedan

Trots virusoro – förbättrat tyskt affärsklimat

Trots ökad smittspridning av coronaviruset fortsätter affärsklimatet i Tyskland att förbättras för fjärde månaden i rad..

NT - 45 minuter sedan

Nya ägare till kedjehus i Lindö, Norrköping - 3 460 000 kronor blev priset

3 460 000 kronor fick Beatrice Gidlund, 27, och Hampus Käll, 26, ge för kedjehuset på adressen Relingsgatan 11 i Lindö, Norrköping..

NT - 45 minuter sedan

Ett "fuckin' failure" med rätt att leva

Bibbs, misslyckad influerare, har blivit känd för sin taktlöshet. Nu har hon sålt ut allt – utom möjligen röven. I sin nya roman porträtterar Tone Schunnesson en människa som låtit marknaden ta kommandot även över sitt innersta..

NT - 1 timme sedan

Almsjukan slår ut Lotorps lunga

Många angripna almar sågas ned i Bruksparken i Lotorp. "Det är en tragedi", säger Christer Rosenqvist, Finspångs kommun..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.