SR > Nyheter

Thursday, 24 September, 04:05

SR - 16 sep 20 kl. 10:40

Åström om beskedet: ”De har betonat vikten av lokal närvaro”I morse meddelande Handelsbanken att 180 av bankens 380 kontor i Sveriges ska stängas inom 18 månader. Totalt berörs 1 000 personer av åtgärden..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Handelsbanken, Sveriges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åströmom , beskedetDe har , betonat, viktenav , lokal, närvaro
Skånskan - 07 apr 18 kl. 14:00

Mötet som ska rädda stränder

sydost/malmö Politiker och tjänstemän från skånska kustkommuner träffas i Malmö på måndag för att tillsammans med experter och forskare få till stånd en tydligare fördelning av ansvaret för stranderosionen.– Någon måste ta helhetsansvaret. En ny statlig myndighet skulle kunna vara en del i lösningen.

UT - 09 dec 18 kl. 17:16

Ström gav ljus till Ulricehamnsbygdens lucia

Efter ett tal där bankchefen Melker Ström pratade om vikten av inkludering och att dela med sig av det man har krönte han Ebba Johansson till Ulricehamnsbygdens lucia..

Expressen - 24 apr 13 kl. 15:33

Sjöström: "Ska inte göra något förhastat"

För snart tre veckor sedan fick den förre NHL-forwarden Fredrik Sjöström beskedet att han inte längre är önskvärd i Frölunda. Det överrumplade honom. ?

Nerikes Allehanda - 31 maj 17 kl. 09:41

Lars Ströman kommenterar Björn Sundins besked: "Han har hållit på länge nu"

Som politiker har han varit lite för ömhudad, men bostadsbyggandet i Örebro har han lyckats bra med. Så kommenterar NA:s politiske redaktör Lars Ströman beskedet att Björn Sundin (S) ska sluta med politiken.

Skånskan - 28 mar 17 kl. 22:58

B-betonat Sverige slog Europamästarna

sport Sverige stod för en makalös vändning i träningslandskampen borta mot Europamästaren Portugal. ERWP.fif(0)Matchen i Funchal slutade 2-3 (2-0).

Skånskan - 30 nov 18 kl. 18:00

Julsaga om vikten av att samarbeta

Kultur och Nöje Storm på Lugna gatan är årets julkalender i Svt. Regissören Emma Bucht utlovar både julkänsla och en spännande historia.
– När man gör en julkalender för första gången vill man att det ska vara både snö, tomtar, lussebullar, pepparkakor och granar.

YLE - 08 jun 17 kl. 20:12

Trädgårdsentusiaster flockades till Strömsö

Närmare 2000 personer besökte Strömsö på torsdagen när portarna öppnades upp för sommarens trädgårdskväll. Besökarna fick bland annat fynda på plantloppis, testa ogrässhots och höra hur trädgården kan gynna hälsan. Trots att det lovats regn så föll inte en droppe när Strömsö bjöd in till trädgårdskväll.

BT - 02 dec 14 kl. 08:07

Epok i graven när korna lämnar Strömma

I går lämnade 31 mjölkkor Strömmaskolan som en följd av att lantbruksinriktningen lägger ner. I nästan hundra år har det bedrivits lantbruksutbildning här och att korna nu sålts innebär slutet på en epok. När BT besöker ladugården på Strömmaskolan håller förmannen Michael Löf precis på att dela in korna i vilka som ska åka iväg och vilka som ska stanna kvar ett tag till.

Magazin24 - 02 jul 13 kl. 16:46

Agnes Sjöström även klar för 5 000 meter i JEM

I torsdags klarade IK Westmannias Agnes Sjöström kvalgränsen på 5 000 meter till Junior-EM i Italien. Men hon fick vänta på beskedet om hon fick springa. I dag tisdag kom beskedet som IK Westmannias löpare Agnes Sjöström ville ha.

Barometern - 05 jul 14 kl. 09:24

Sverigebygge i Strängs anda

Historiskt sett förknippas Almedalen med två händelser: Olof Palmes tal och Moderaternas ekonomiska seminarier. Länge ville inte Moderata partiledare förknippas med ett arrangemang som bar Socialdemokraternas signum, men närvaron på Gotland var viktig varför man i stället arrangerade ett återkommande ekonomiskt seminarium. Och av de dryga 3300 mötena i Visby under veckan behåller det fortfarande sin särställning med en nästan fylld konferenssal, trots att det detta valår hölls på fredagen då annars många trötta Almedalsbesökare redan hade tagit färjan tillbaka till fastlandet.

Barometern - 05 jul 14 kl. 09:24

Sverigebygge i Strängs anda

Historiskt sett förknippas Almedalen med två händelser: Olof Palmes tal och Moderaternas ekonomiska seminarier. Länge ville inte Moderata partiledare förknippas med ett arrangemang som bar Socialdemokraternas signum, men närvaron på Gotland var viktig varför man i stället arrangerade ett återkommande ekonomiskt seminarium. Och av de dryga 3300 mötena i Visby under veckan behåller det fortfarande sin särställning med en nästan fylld konferenssal, trots att det detta valår hölls på fredagen då annars många trötta Almedalsbesökare redan hade tagit färjan tillbaka till fastlandet.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Personal på boenden larmade: Tystade av ledningen

Chefer och arbetsledning på äldreboenden tog inte coronaviruset på allvar när smittspridningen var som värst. Om det kommer vittnesmål från äldreboenden över hela landet. Kritiken handlar bland annat om personal som tvingats arbeta utan skydd och säger sig ha blivit tystade av ledningen.

SR - 3 timmar sedan

MSB kände till risken med sabotage vid digitala föreläsningar

Flera av Sveriges universitet hade i våras problem med sabotage på digitala möten och föreläsningar på Zoom, och redan då varnade MSB för att det kunde hända..

SR - 5 timmar sedan

Frankrike inför nya coronarestriktioner

Den franska regeringen meddelade i kväll nya åtgärder för att hejda den ökande smittspridningen i Frankrike. Till exempel kommer barer och restauranger att vara helt stängda i Marseille och på Guadeloupe från och med lördag..

SR - 6 timmar sedan

Blodiga protester efter Lukasjenkos senaste drag

Efter att den belarusiska diktatorn Aleksander Lukasjenko idag överraskande svor in sig själv som president blev det demonstrationer i Minsk..

SR - 7 timmar sedan

Riksåklagaren: Bekymmersamt läge efter höstbudgeten

Regeringen, Centerpartiet och Liberalerna har fått hård kritik för att Åklagarmyndigheten inte får några extra pengar i nästa års budget, som presenterades i måndags. Nu kommenterar Riksåklagaren Petra Lundh det hela..

SR - 8 timmar sedan

Polis åtalas efter Breonna Taylors död

I USA åtalas en av de poliser som var inblandade i dödskjutningen av Breonna Taylor i Louisville, Kentucky, för sex månader sedan, rapporterar amerikanska medier..

SR - 9 timmar sedan

Försvarsministern: Ryska och danska fartyg kränkte svenskt vatten

Två ryska och ett danskt statsfartyg kränkte den svenska gränsen förra veckan, när de passerade svenskt vatten utan tillåtelse. Händelserna har rapporterats till Regeringskansliet..

SR - 10 timmar sedan

Kritik mot EU:s migrationspaket: ”Riskerar att bli rättsosäkert”

En snabbare asylprövning är ett av förslagen i EU:s nya migrationspolitik som presenterades idag och som förväntas leda till att fler återvänder. Men förslaget riskerar att bli rättsosäkert, enligt människorättsorganisationen Amnesty..

SR - 10 timmar sedan

Farliga leksaker återkallas av Konsumentverket

Leksaker för små barn återkallas efter Konsumentverkets marknadskontroll som visar att var tredje leksak som kontrollerats hade allvarliga säkerhetsbrister..

SR - 10 timmar sedan

Nu utvecklas Sveriges första elflygplan

I Göteborg utvecklas just nu Sveriges första eldrivna flygplan för passagerartrafik och idag presenterade företaget tekniken kring motorer och batterier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.