Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 20 September, 07:28

Sydsvenskan - 16 sep 20 kl. 10:38

Åsa Romsons tårar faller tungt över MiljöpartietVägvalet i flyktingpolitiken väger tungt för alla som vill bli språkrör..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Romsons, Miljöpartiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åsa, Romsons, tårar, faller, tungtöver , Miljöpartiet
BT - 30 dec 15 kl. 05:00

Tilly: Åsa Romsons tårar gav känsla till politiken

Det var med tårar i ögon som Åsa Romson (MP), vice statsminister, meddelade regeringens förslag för att minska inflödet av flyktingar till landet..

Nerikes Allehanda - 25 nov 15 kl. 05:15

Tårarna faller för MP

Den nya migrationsuppgörelsen var ungefär lika väntad som MP-språkröret Åsa Romsons tårar..

DI - 24 nov 15 kl. 16:13

Romsons tårar efter det svåra beslutet

Vice statsministern kämpade mot gråten när beslutet om de skärpta migrationsreglerna presenterades på en pressträff..

BT - 28 dec 15 kl. 08:56

"Romsons tårar kommer att bli klassiska"

1. Vilket var årets svåraste inrikespolitiska beslut? 2.

Aftonbladet - 18 mar 16 kl. 12:33

Åsa Romsons tårar är politikens nya vardag

Möttes av hån – men politiker måste kompromissa med sina övertygelser, skriver Olle Wästberg.

Cornucopia - 16 jul 14 kl. 14:06

Romsons manshat kostar (mp) röster

Baserat på det relativa utfallet av senaste läsarenkäten kan man dra några slutsatser. Bland annat att (mp) tappat röster bland bloggens mer än 90% manliga läsare sedan Eva Romsons hets mot folkgruppen vita heterosexuella medelålders män och det kollektiva skuldbeläggandet och hetsen mot män i allmänhet. Vänstersocialisterna får dock ändå egen mandatmajoritet i riksdagsvalet, trots att (fi) inte kommer in i riksdagen och (sd) blir alltså helt irrelevant och förlorar all möjlighet till makt, trots fler mandat än 2010.

Expressen - 24 nov 15 kl. 17:05

Vi bevittnar sorgsen realism och hyckleri

Vad bevittnade vi under denna presskonferens när Åsa Romsons tårar var nära att tränga fram? Vi bevittnade ett slags sorgsen realism och en del hyckleri. Att asylrätten i praktiken nu urholkas är det svårt att förneka, men det gjorde regeringsföreträdarna, skriver Göran Greider..

Dagens Media - 25 nov 15 kl. 15:34

"Politiker visar för lite känslor"

Åsa Romsons tårar kan väcka sympatier. Men gårdagens beslut om en stramare asylpolitik kommer att förändra Miljöpartiet..

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 15 kl. 19:31

MP får godta eller lämna regeringen. Mellanläget är ohållbart.

Knappt hade Åsa Romsons tårar torkat förrän krumbukterna började. På tisdagens pressträff förklarade det gröna språkröret att regeringens åtstramning av flyktingpolitiken var nödvändig i det uppkomna läget.Språkrörskollegan Gustav Fridolin sade visserligen detsamma i onsdagens P1-morgon, men var samtidigt noga med att betona hur illa han tycker om överenskommelsen.

Sydsvenskan - 25 nov 15 kl. 19:31

MP får godta eller lämna regeringen. Mellanläget är ohållbart.

Knappt hade Åsa Romsons tårar torkat förrän krumbukterna började. På tisdagens pressträff förklarade det gröna språkröret att regeringens åtstramning av flyktingpolitiken var nödvändig i det uppkomna läget.Språkrörskollegan Gustav Fridolin sade visserligen detsamma i onsdagens P1-morgon, men var samtidigt noga med att betona hur illa han tycker om överenskommelsen.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 15 kl. 14:03

Med Löfven förlorade Merkel sin allierade

Angela Merkel har förlorat sin sista bundsförvant i Europa, summerade tv-kanalen ARD när Stefan Löfven berättat om skärpningarna i Sveriges asylpolitik. Vice statsminister Åsa Romsons tårar under presskonferensen undgick heller inte de tyska medierna. En inhemsk parallell låg nära till hands, för det var med bruten stämma kanslern nästa dag inledde förbundsdagens debatt om flyktingpolitiken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.