News55 > Nyheter

Tuesday, 22 September, 19:51

News55 - 16 sep 20 kl. 05:28

EU-basen ”stor anhängare av kollektivavtal”Ursula von der Leyen vill agera vägvisare i sitt första tal om läget i unionen. Bland annat flaggar hon som väntat för ett kommande förslag om minimilöner. – Personligen är jag en stor anhängare av kollektivavtal, säger kommissionsordföranden i Bryssel..
Läs mer på News55
Läs mer om:
Leyen, Bryssel

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-basen, stor, anhängareav , kollektivavtal
YLE - 12 jul 12 kl. 12:04

Yle-mätning: SFP-anhängare mest eurovänliga

Svenska folkpartierns anhängare är klart mer positiva till att Finland tar mer finansiellt ansvar i eurokrisen än andra partiers anhängare, visar en enkät som Yles nyheter låtit göra. Överlag vill bara drygt 20 procent av finländarna att Finland går in med mer stöd för att få stabilitet i euro-området. Bland SFP-anhängarna är andelen över 40 procent.

YLE - 23 apr 15 kl. 16:12

Hotfull stämning bland HIFK-anhängare

- Stick härifrån! Det var budskapet från HIFK-anhängarna när Yle Huvudstadsregionen ville ställa frågor om bland annat kopplingen till FC Köpenhamn. HIFK:s anhängare samlades under torsdagseftermiddagen i en krog i närheten av fotbollsstadion i Tölö i Helsingfors för att ladda upp inför matchen mot lokalkonkurrenten HJK.

YLE - 15 maj 15 kl. 06:24

HIFK-anhängare orsakade kaos i Tammerfors – ”Överraskande dumt och våldsamt”

Polisen och ordningsvakterna fick kämpa med bortalagets anhängare under fotbollsligadrabbningen mellan hemmalaget Ilves och Helsingfors IFK. Väktarna tvingades ingripa under halvtidspausen. Ungefär 300 HIFK-anhängare fanns på plats i Tammerfors.

SVT - 24 mar 14 kl. 09:00

Över 500 Mursi-anhängare dömda till döden

528 anhängare till Egyptens före detta president Muhammed Mursi har dömts till döden i en stor rättegång, rapporterar AP och hänvisar till en egyptisk tv-kanal..

Barometern - 28 sep 15 kl. 07:27

Risk för IS-anhängare bland flyktingar

Solidariteten med flyktingar är stor med all rätta. Det som inte nämns är att det kan slinka in IS-anhängare..

SR - 25 feb 19 kl. 12:48

Tyskland kan ta tillbaka IS-anhängare

Även i Tyskland är debatten om återvändande IS-krigare stor. Regeringen öppnar upp för att släppa in tyska anhängare till IS – men anklagas samtidigt för dubbelmoral..

SVT - 23 feb 20 kl. 08:53

Här varnar Elisabeth Warren sina anhängare för Michael Bloomberg

Elisabeth Warren talade inför sina anhängare efter att primärvalet i Nevada var över. Hon använde en del av sitt tal att angripa Michael Bloomberg, som hon menar är en stor fara..

Kristianstadsbladet - 08 jul 13 kl. 07:12

Mursi-anhängare skjutna till döds


Minst 16 anhängare till Muslimska brödraskapet har skjutits ihjäl av säkerhetsstyrkor i Kairo, uppger AFP.Polisen använde skjutvapen och tårgas för att skingra en skara anhängare till den avsatte presidenten Muhammad Mursi. De hade samlats utanför Republikanska gardets kasern i Kairo i morse.

TA - 08 jul 13 kl. 07:17

Mursi-anhängare skjutna till döds


Minst 16 anhängare till Muslimska brödraskapet har skjutits ihjäl av säkerhetsstyrkor i Kairo, uppger AFP. Polisen använde skjutvapen och tårgas för att skingra en skara anhängare till den avsatte presidenten Muhammad Mursi. De hade samlats utanför Republikanska gardets kasern i Kairo i morse.

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 17:14

Mursi-anhängare död i kravaller


En demonstrant dödades när polisen i dag sköt skarpt mot anhängare till den avsatte egyptiske presidenten Muhammad Mursi i Kairo, uppger medicinska källor.Mursi-anhängare och säkerhetsstyrkor drabbade samman i huvudstaden och flera andra städer, där Muslimska brödraskapet på fredagen genomförde protestmarscher.I Kairo drabbade Mursi-anhängare samman med polis i förorten Giza på vägen som leder till pyramiderna.

Sydsvenskan - 30 apr 16 kl. 06:16

Rouhani-anhängare vinner i Iran

Anhängare till Irans president Hassan Rouhani vann de flesta platserna i den andra omgången av landets parlamentsval, uppger lokala medier.Den andra valomgången gällde 68 platser i parlamentet för vilka ingen klar vinnare framkom under den första valomgången i februari. Mellan 33 och 40 av platserna togs nu hem av Rouhanis anhängare, medan de konservativa knep 21 nya platser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.