Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 26 September, 14:00

Vimmerby Tidning - 16 sep 20 kl. 10:15

Stora störningar i trafikenStora trafikstörningar orsakar problem i trafiken på väg 719 mellan Mörlunda C och Mörlunda järnvägsstation i båda riktningarna uppger Trafikverket..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Mörlunda, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora störningari , trafiken
BT - 13 maj 14 kl. 08:01

Vägarbete stör trafiken i rusningstid

Nästa vecka blir det stökigt värre vid södra infarten till Borås. Beläggningsarbeten kommer att innebära stora störningar, i synnerhet vid rusningstrafik morgon och kväll. Infarterna till Borås är känsliga för störningar i trafiken, i synnerhet de norra och södra infarterna.

Uppsalanyheter.se - 02 jun 14 kl. 07:41

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Det är fortsatta störningar i tågtrafiken på sträckan Uppsala - Stockholm, störningar kommer att pågå hela veckan meddelar SJ.Det är fortsatta störningar i tågtrafiken på sträckan Uppsala - Stockholm, störningar kommer att pågå hela veckan meddelar SJ.   Störningarna för tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm fortsätter även denna vecka, enligt SJ beräknas trafiken återgå till det normala först måndagen den 9 juni.

BT - 17 dec 13 kl. 11:00

Störningar i trafiken vid vägbygge

Den nya rondellen vid Djurparken blev för trång för bussar. Nu görs den om vilket kan ge störningar i trafiken under dagen. När Borås stad testade att köra bussar genom den nya rondellen i fyrvägskorsningen Campinggatan, Alidebergsgatan och Skaraborgsvägen visade det sig att den var för trång.

YLE - 08 okt 15 kl. 11:59

Våghalsiga omkörningar i Österbotten

Nästan fyra av tio österbottningar har råkat ut för någon farlig situation i trafiken i år. Farliga omkörningar och att man kör för nära är några av de vanligaste exemplen. Det visar Lokal Tapiolas enkät som ingick i bilbarometern i september.

Kristianstadsbladet - 29 maj 14 kl. 06:56

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Gårdagens störningar i tågtrafiken på flera håll i landet drabbade tusentals helgresenärer. Även i dag bör man räkna med störningar i trafiken.
Onsdagen var en dyster dag för många tågresenärer.

BT - 29 maj 14 kl. 06:56

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Gårdagens störningar i tågtrafiken på flera håll i landet drabbade tusentals helgresenärer. Även i dag bör man räkna med störningar i trafiken. Onsdagen var en dyster dag för många tågresenärer.

Skånskan - 14 feb 17 kl. 07:54

Trafikstörningar efter lastbilsbrand

trelleborg En lastbil brinner på länsväg 101 mellan Alstad och Östra Grevie.
Polis och räddningstjänst är på väg.
Det råder störningar i trafiken.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 16:44

Två lastbilar i olycka -störningar i trafiken på E6

Under tisdagseftermiddagen kolliderade två lastbilar på E6 i höjd med Åkarp. Olyckan orsakar stora störningar i trafiken.Larmet om olyckan kom in till SOS vid 15.

YLE - 06 feb 15 kl. 10:54

Wasaline skickar sms vid störningar

Wasaline tar i dag i bruk en ny tjänst för att kunna skicka textmeddelanden eller e-post till sina passagerare om det blir störningar i trafiken. Tjänsten är en del av rederiets bokningssystem. Om det blir förseningar eller om någon avgång måste ställas in, skickas ett meddelande ut till alla som finns i bokningssystemet.

Magazin24 - 21 dec 12 kl. 09:03

Ta det lugnt i trafiken!

Polisen i Västmanland uppmanar alla förare som ska ut på vägarna under jul och nyår att köra lugnt och försiktigt för att minska olycksrisken. Varje år färdas tusentals människor på vägarna kring jul och nyår. De mest trafikerade vägarna i vårt län är enligt polisen E18 och riksväg 70 från Enköping via Sala och vidare norrut.

Kristianstadsbladet - 16 dec 13 kl. 12:48

Trafikstörningar efter flera krockar


Skånetrafiken drabbades av stora störningar under måndagsmorgonen. Flera personbilar kolliderade med varandra på E22 strax utanför Lund, men ingen av de inblandade bilisterna behövde föras till sjukhus. Bärgningsarbetet är avklarat och trafiken flöt vid lunchtid på normalt igen, enligt Skånepolisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.