NT > Nyheter

Thursday, 24 September, 09:09

NT - 16 sep 20 kl. 10:05

Första begravningen i levande svampkistaEn första begravning har hållits med en "levande" kista tillverkad av snabbt nedbrytbart svampfiber..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Första begravningeni , levande, svampkista
BT - 16 apr 13 kl. 16:20

Nervöst inför begravningen

I London varnas för äggkastning, medan Nordirland befarar hårdare tag i samband med Margaret Thatchers begravning. Drygt 2 000 gäster, med drottning Elizabeth II och premiärminister David Cameron i spetsen, väntas till minnesstunden i St Paul's Cathedral i London vid lunchtid på onsdagen. Argentina, som för 31 år sedan låg i krig med Thatchers Storbritannien om Falklandsöarna, skickar dock inte någon representant.

Dagen - 27 mar 12 kl. 17:08

Ny lag kan göra att alla inte kan vara med på begravningen

En ny begravningslag kan lösa problemet med tidvis överfulla bårhus. Men en konsekvens kan bli att alla som vill vara med på begravningen inte hinner.

En förklaring till att trycket ökat är att den genomsnittliga tiden mellan dödsfall och begravning ökat i Sverige.

News55 - 29 jan 16 kl. 15:01

Så planerar Carina Jaarneks familj begravningen

STOCKHOLM. Det var tidigt på söndagsmorgonen den 17 januari som den 53-åriga dansbandssångerskan avled i sitt hem. Hon hade drabbats av en massiv hjärnblödning efter att ha hälsat på sin dotter, det rapporterar Expressen.

YLE - 09 maj 17 kl. 09:35

”Begravningen är den sista kärlekshandling man kan ge till sina kära”

I en situation då en människa dött är det mycket som ska tas itu med, samtidigt som sorgen är ny och stor. I Korsnäs har anhöriga till avlidna en trygghet i och stor hjälp av Gun Korsbäck på traktens begravningsbyrå. För drygt trettio år sedan arbetade Gun Korsbäck på Lärknäs åldringshem.

BT - 07 aug 11 kl. 15:15

Sheen firar begravningen

Bilder från Charlie Harpers begravning i kommande avsnitt av tv?serien "Two and a half men" sprids på nätet. Efter en del drama har skådespelaren Charlie Sheen sparkats från serien och hans ersättare blir Ashton Kutcher.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 13 kl. 03:43

Begravningen av Nazidömd stoppades

Begravningen av tidigare SS-officeren Erich Priebke, dömd för krigsbrott under Nazitiden, stoppades på tisdagen efter kravaller i italienska Albano, nära Rom. Polisen drev tillbaka hundratals demonstranter som protesterade mot begravningen. Senare använde polisen tårgas mot ett 30-tal högerextremister som hyllade Priebke.

Kristianstadsbladet - 16 okt 13 kl. 03:41

Begravningen av Nazidömd stoppades


Begravningen av tidigare SS-officeren Erich Priebke, dömd för krigsbrott under Nazitiden, stoppades på tisdagen efter kravaller i italienska Albano, nära Rom.Polisen drev tillbaka hundratals demonstranter som protesterade mot begravningen. Senare använde polisen tårgas mot ett 30-tal högerextremister som hyllade Priebke.

BT - 16 okt 13 kl. 03:43

Begravningen av Nazidömd stoppades

Begravningen av tidigare SS-officeren Erich Priebke, dömd för krigsbrott under Nazitiden, stoppades på tisdagen efter kravaller i italienska Albano, nära Rom. Polisen drev tillbaka hundratals demonstranter som protesterade mot begravningen. Senare använde polisen tårgas mot ett 30-tal högerextremister som hyllade Priebke.

BT - 16 okt 13 kl. 08:33

Begravningen av nazidömd stoppades

Begravningen av tidigare SS-officeren Erich Priebke, dömd för krigsbrott under nazitiden, stoppades i går efter kravaller i italienska Albano, nära Rom. Polisen drev tillbaka hundratals demonstranter som protesterade mot begravningen. Senare använde polisen tårgas mot ett 30-tal högerextremister som hyllade Priebke.

Länstidningen i Jämtland - 24 maj 18 kl. 10:21

Nu förs Barbro "Lill-Babs" Svensson till sista vilan – så blir begravningen

Måndagen den 28 maj hålls begravningen för Barbro "Lill-Babs" Svensson i Järvsö kyrka. Begravningen är för cirka 350 inbjudna gäster, men även allmänheten bjuds in för att ta farväl..

BT - 18 dec 14 kl. 06:41

Färre bränder orsakas av levande ljus

Sedan 1998 har antalet bränder orsakade av levande ljus minskat med en tredjedel. – Det har minskat även här i Borås, säger räddningstjänstens Mats Hermansson. Vid den här tiden på året för tio år sedan var räddningstjänsten i Borås ute på bränder som orsakats av levande ljus var och varannan dag.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Australisk stororder för Saab

Saab ska leverera medicinska moduler till mobila fältsjukhus i Australien, enligt en överenskommelse med landets försvarsdepartement..

NT - 2 timmar sedan

Poliser skjutna vid protester i Kentucky

Två poliser har skottskadats i samband med demonstrationer i Louisville i amerikanska Kentucky. Protesterna har blossat upp runt om i USA efter beslut om att ingen polis åtalas för att ha skjutit den svarta kvinnan Breonna Taylor..

NT - 15 minuter sedan

Kraftsamling för att minimera de kriminella gängen

Det förs sedan en tid tillbaka en intensiv debatt från politiken angående vilka åtgärder som skall vidtas för att få ned gängkriminaliteten. Likaså redovisar forskare sina synpunkter vad de kommit fram till..

NT - 30 minuter sedan

Fastigheten på adressen Källhagsvägen 12 i Åby såld igen - med stor värdeökning

När Mats Jonsson köpte huset på Källhagsvägen 12 2015 var priset 2 075 000 kronor..

NT - 45 minuter sedan

Tkalcic: "Vi gjorde något väldigt stort det året"

I nordöstra Kroatien är Nikola Tkalcic, 30, tillbaka där karriären fick fart på allvar. Även om IFK:s guldspelare har allt han kan önska sig, finns det en längtan tillbaka till Norrköping. "Det vi gjorde 2015 var verkligen stort", säger han..

NT - 45 minuter sedan

Äntligen livemusik igen på lyckad säsongspremiär

Det är onsdagskväll och röklukten ligger tung över stan. På Crescendo står portarna äntligen öppna, och den sedvanliga värmen möter på plats..

NT - 1 timme sedan

Politikernas plan: Bygg ett storfängelse - i Norrköping

Riksdagsledamöterna Mattias Ottosson (S) och Teresa Carvalho (S) vill att ett nytt fängelse byggs på Bråvalla i deras hemstad Norrköping..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.